1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 61

• 20 916
  • 440
  •   1
Отговори
# 150
castanea, имах предвид не традиции, а исконно заложено в религията - не пожелавай жената на ближния си!
звездичка, нямам камбанария, не "ръся" високопарни слова , просто споделям своето мнение - или пак аз не се вписвам в диалога - извинете  Peace
Нормално е - в момента има в диалога 2 оформени групи , но не мога да приема мисълта , че Керем и ревността на Онур е движещата сила на Онур! Припомнете се ,кога се появи ревността на Онур , нима още в първите епизода?
това го има и в нашата религия. писах вече че съм невежа относно тяхната и се извинявам за глупавия въпрос, но толкова ли им е чуждо това на тях ??
а за ревността мисля, че има някакви бегли наченки и в първите епизоди

# 151
Аз си мисля,че първият момент на проявена ревност беше в ресторанта,когато Керем каза,че ще отидат в Берлин.

# 152
И мислиш , че още това е било ревност Shocked
Аз не мисля, аз просто знам Simple Smile

# 153
  • sofia
И аз си мисля че ревността  се прояви още в началото , айде да не е първия епизод ,но веднага след черната нощ.
Мисля, че 99 процента като кажем онур ще го свързваме с думата ревност - мое мнение. уважавам на всеки мнението.

# 154
това, че онур предложи брак на шех, не ме изненада. вярно,че се влюби в нея след черната нощ, но нали разбирате, че понакога сърцето подсказва. а когато онур разбра за тайната на шех- за детето и болестта, разговорите на майките - непрекъснато повтаряше  " ако знаех никога нямаше да го направя" - предложението. как ли би я ухажвал  ако нямаше този проблем? според мен и заради това  беше решението за предложение за брак. да се запази тайната. или ....

# 155
  • Варна
""Точно така Звезди, подтикна го да предложи на Шех....ама , ако я нямаше конкуренцията с Кереем, дали наш Онур щеше да постъпи така?  Дълбоооко се съмнявам...Движещата сила за Онур беше именно Керем...    и ревността ..""

Човек  не  може  да  ви  остави  за  малко!!!  Накъде  задълбахте??!!

Не  съм  съгласна  с тази  теза!!!  Според  мен  движещата  сила  в  отношенията   Онур - Шех   е само  любовта  на  Онур!!!  И  това, че  избърза  с  предложението  за  брак, беше само  защото  искаше  да  поправи  грешката  си(имам  предвид  циничното  предложение)!!

Но  знаете  ли  аз  за  какво  се  замислих веднъж?!

Веднага  след  Черната  нощ  той толкова  се  влюби  в  нея,  че  беше  готов  на  всичко  за  да  я  има!  Въпреки, че  не  я  познаваше! Въпреки мнението  му  за  нея!  (Все  пак  той  плати  цената  на  нощта)!!!   Затова  удвои  цената  за  нощта  в  Дубай!!!   И  си  мисля  - Той  ставаше  все  по-зависим  от  нея!!!
 Докъде  можеше  да стигне, ако  Шех  беше  наистина такава, за  каквато  я  взе??!!   
newsm78

Вероятно  щеше  да  стане  това, от  което  се  страхуваше  майка му!!!

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 20:51 от Planet

# 156
  • София
съгласна съм със ssstasi - това е 4 епизод, следва 5 епизод - завръщането от Дубай- терзанията на Онур, любопитството на Керем , първата ревност, новогодишното тържество..... Докато в първите 3 епизоди - поведението на Онур е белязано от неговото недоверие в жените, особено , когато в екипа му присъства начетена жена, спечелила престижна награда. Млу6, нима мислиш, че когато и се караше и я накара , да си седне от място да презентира проекта поради ревност(  на шрабпроектора прозира нейната блуза ?????- според мен , той в този момент започна да я опознава като дама с приятна външност, изпълнителна и начетена. Атова противоречи на неговото верую за жените до този момент!
А Керем - Шехи го привличаше като поредна бройка и развитието на действието доказа това. Айде  доматиите ...... спирам.

# 157
а, не знам колко щеше да удвоява, ама луд умора няма. но в черната нощ в погледа му имаше изненада, въпрос- пак ли сгреших. трябваше да опита и в дубай. и си го получи.

# 158
Уааауууу, момичета, разпети петък мина!!! Керем направо на кръста сте го заковали и няма мърдане оттам. Той определено не е мой тип, ама чак пък толкоз грехове???

Вярно, че в началото преплетоха саби с Онур, но после Керем прие нещата, израсна. Особено след историята с произхода му. Мисля, че няма човек, чийто свят да не се разклати из основи при такива разкрития. При тези обстоятелства той се държа съвсем адекватно - гняв, разочарование, самосъжаление, търсене на истината, опит за вникване в мотивите на всички около него, за да разбере и накрая - дори да прости. Малко ли е?

Нямах намерение да защитавам Керем, ама така се получи.

Сценаристите нищо не са искали да подчертаят при Керем...както и при останалите персонажи...просто е трябвало серии да пълнят...и това най-ясно си личи в трети сезон, където всички главни герои имат необяснимо и нелогично поведение  ..соооо сооории Simple Smile

За трети сезон май това е истината. Ние все търсим под вола теле, пък то - едно голямо нищо.

Специално за изневярата - естествено че го порицавам. Отказвам и да разсъждавам по въпроса за мотивите за изневяра. За добро или зло - тук съм несведуща. В този случай изцяло подкрепям Млуш - всичко е заради пълнежа - да има шоу.

# 159
шеф, напълно съм съгласна с теб.

# 160

А Керем - Шехи го привличаше като поредна бройка и развитието на действието доказа това. Айде  доматиите ...... спирам.

А?! поредна бройка?! Мерт и керем на яхтата.../не се сещам кой беше епизода/....Керем говореше за влюбването си...ми ако го гледаш пак, май няма да мислиш вече така  Wink

# 161
  • София
млуш6 - 1001 целувки за теб - съгласна  съм донякъде -  това е твое мнение . Но посланието на сцената е друга - още веднъж амбицията на Керем да " забърше" такава дама като Шехи , а не като споделящите леглото му за нощ-две досега  еднодневки( Зейнеб, ...забравих....)

# 162
Според мен за Керем Шех не беше поредната бройка,зщото в разговора му на яхтата с Мерт каза че за първи път изпитва такива чувства и е влюбен,но за това дали е бил толкова влюбен или просто искаше недостъпната жена все още имам колебания newsm78А и неразбирам защо е спора кой пръв е казал че е влюбен в Шех или го е показал,важното е че и двамата тогава се съзтезаваха за нея и тя направи своя избор,но приятелството им се развали не заради любовта към Шех,а защото Керем беше издал Онур пред Зафер,Онур ясно го казва в една от серийте Peace   Стасси сега спора е за Керем и Онур,а не за Бенну,но винаги съм готова да си я защитя,неможе всички да са със силни характери като Шех и Бенну е наистина слаб характер,но това е недостатък каквито всички имат,така че не виждам причина да я осъждаме само заради това,всеки си има трески за дялане Peace

# 163
# 164
млуш6 - 1001 целувки за теб - съгласна  съм донякъде -  това е твое мнение . Но посланието на сцената е друга - още веднъж амбицията на Керем да " забърше" такава дама като Шехи , а не като споделящите леглото му за нощ-две досега  еднодневки( Зейнеб, ...забравих....)

ААААА, Шеф, ЕДОСВАШ ме вече!!! ...2002 целувки от мен за теб!!  ама ...дай да бъдем обективни ..че Керем има трески за дялане никой не го отрича....но ако някой нещо е забърсал , то това е Онур - Шахразад... Money

Общи условия

Активация на акаунт