1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 61

• 20 735
  • 440
  •   1
Отговори
# 195
  • на морето
Момичета , имам предложение !
Хайде да се опитаме да коментираме образа на Керем по възможност сам за себе си , т.е. без да се опитваме непрекъснато да го сравняваме с Онур .
Инък ще преливаме от пусто в празно и само искри ще летят .
Знам ,че това е доста трудно , но нека да опитаме !

# 196

но на бойното поле на любовта всеки прав за себе си бори се до край
да, но пак повтарям... според ценностна система на всеки...
 Hug
напълно вярно съгласна съм
ценностната система на Керем на мен ми е чужда

asha хубаво предлагаш ама как да стане
Онурките да замълчим ли трябва

# 197
  • София-Банкя
Момичета, готина дискусия - да не се скарате. Всеки има право на своите пристрастия.
Мога ли да помоля да дадете линк към тел.канал по който ще се изявява Халит

# 198
От съжаление към Млуш и в защита на Керем към онзи момент ще кажа че Онур и Шех бяха разделени тогава и той беше длъжен да си пробва късмета за последно,нечестното му отношение беше само към горката Бенну Peace

# 199
  • на морето
Шеф , съжалявам , че за малко се появи!
 Момичета , нека имаме уважение към доайена в тази тема !
Уж , се радваме на добрите им обноски във филма , а тук е като кошер .
 Споко , бе къзлар!  Изслушайте , помислете , не скачайте от раз на първата дума ....  А уж на Шех се сърдим .....  

ДА , и на мене Керем не ми е тип , обаче ....... обаче , аз си имам един такъв принцип . Външността е едно , характера е друго , а артиста който изпълнява дадената роля е съвсем трето !
И се старая по възможност да не се оставя тези три подточки да ми се слеят в една .
/следва /

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 22:07 от asha

# 200
Момичета, готина дискусия - да не се скарате. Всеки има право на своите пристрастия.

това си е приятелско обсъждане Peace

От съжаление към Млуш и в защита на Керем към онзи момент ще кажа че Онур и Шех бяха разделени тогава и той беше длъжен да си пробва късмета за последно,нечестното му отношение беше само към горката Бенну Peace
нали не искаш да те опонирам Mr. Green

asha
 то не може да не споменава Онур, но е добре да не се прави сравнение Thinking

не мисля, че има обидени... нима не ти харесва  обсъждането? Shocked... къде усети "кошер"? Thinking

# 201
dafi_83
и към Онур според мен
верно че знаеше за черната нощ, но все си мисля че трябваше да го подкрепи - все пак от къде и от кого дойде новината
веднага го заклейми защото така му беше удобно

нали не искаш да те опонирам Mr. Green
аз не се сдържах

# 202
  • на морето
Мога ли да помоля да дадете линк към тел.канал по който ще се изявява Халит
http://www.startv.com.tr/CanliYayin.aspx

# 203
Леле какво правите тази вечер бе момичета. Бях мръднала за малко /има няма два часа/ и сега не мога да насмогна да прочета всички писания.
Мисля, че Онур пръв се влюби в Шехерезада, още преди началото на сериала. Това стана ясно от разговора на първата работна вечеря със Зефер. А колкото до това кой пръв го е изрекъл на глас май беше Керем, но и двамата подозираха, че са влюбени в една и съща жена. Струва ми се обаче, че всичко това е без значение. Шехерезада не е трофей, който да бъде спечелен от по-бързия. И двамата имаха право да се борят за любовта си. Шехерезада избра Онур и нито за миг не даде някакви надежди на Керем. Той се оттегли, но мисля, че не успя да изтръгне от сърцето си тази любов. И както предрече Севал, това чувство разруши живота на всички.
Изобщо всеки си има своите бесове. Онур - ревността и недоверието, до голяма степен породени от изневярата на Нил, Шехерезада - "черната нощ", Керем - неизличимата и разрушителна любов, Бену - дълбоко спотаения страх, че Керем никога няма да я обича истински. И в тртия сезон всички тези демони излязоха наяве и пометоха живота на нашите герои.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 22 нови отговора.

Е, не аз докато си измисля съчинениото, сте изписали куп неща. Sorry, ако вече съм извън темата.

# 204
Ашаааа!!!! Знаех си , знаех си,знаех си... smile3521 поискай и ще ти се даде  Hug
Шмети, аз в 22.15 отивам да гледам волейбол...  bouquet Дано цъфнеш от някъде Simple Smile

# 205
  • София
Момичета, изпуснала съм инфото за специалното участие тази вечер на Халит в Стар Тв! Защо ли имам предчуствие - пак ще бъде поредното магазинно предаване  с клюки за звезди , или греша .....
Но искам да допълня нещо съществено при поместване на поредните снимки , нищо лично............
И така :
  Поредните ежегодни театрални награда ( театър и мюзикъл)вAfife Tiyatro Ödülleri 2009  , на името на първата мюсулманска актриса в Турция Afife Jale. Родена през 1902 година,; на 16 год. постъпва като актриса в Каракьой; разведена на 33 год; умира на 39 год. Доста години  в началото на миналия век , в Турция женските роли се изпълняват от мъже , и появата на Афифе Жале и други актриси, предимно от гръцки и арменски произход , разбиват този стереотип, но били низвергнати от семейства, гонени от полицейски шайки, отдават се на опиатите от мъка и неразбиране.
Тази година , на 19.04. бяха разпечатени пликовете с номинираните 14 награди и 5 специални в различни раздели - а на 20 април ,  тържествено бяха провъзгласени номинациите.
Canan Erguder спечели наградата за най-добра поддържаща актриса в театрална роля -(Театър Kreknin)
Джейда също бе сред предложенията за най- добра поддържаща женска роля от Истанбулски  обществен театър, където играе , но не бе сред номинираните.

И на  снимката , където са  Джен и Тарду - те никога не са били номинирани на тези награди ; отнася се за актрисата Аyca Bingol (дамата до Тарду , взела награда за най- добра водеща женска роля)

# 206
 Аша, нещо си се объркала  Wink може да е кошер, ама сме като сговорни пчелички...пълним питата на Керем   Hug

# 207
  • на морето
[
asha хубаво предлагаш ама как да стане
Онурките да замълчим ли трябва

Цитат на: dafi_83 в Сряда, 22 Април 2009, 21:53
asha
 то не може да не споменава Онур, но е добре да не се прави сравнение [/quote]

Не , Кестенче , не да замълчим , защото няма да е интересно , но да се опитаме да погледнем нещата от друга гледна точка .Това ще е интересното !
Дафи , знам , че е много трудно да се извади един герой от контекста на действието във филма , но все пак ....
Поне ще опитам да разсъждавам така  , ходейки по "браздата " между двете граници .
Поне ще опитам .

ПС:  как я правите тази магария , да слагате по няколко оригинални цитата в отговора си , бе мацки ? newsm78

# 208
Млуш, ей, страшна си ...   bouquet  Тенкю за подкрепата...  Hug Hug Hug

Аша, защо казваш, че сме като кошер?! Кой кого обиди, та чак и на изтривалката ни пращаш?!  Rolling Eyes Няма как по време на дсикусия да не се разгледат различни гледни точки и да има противоречия.
Но, аз лично смятам, че добрия тон е спазен!

Отивам да гледам, 80 епизод, но подозирам, че след него ще ми е все по трудно да удържам защитата на Керем...  Rolling Eyes

# 209
Шеф , съжалявам , че за малко се появи!
 Момичета , нека имаме уважение към доайена в тази тема !
Уж , се радваме на добрите им обноски във филма , а тук е като кошер .
 Споко , бе къзлар!  Изслушайте , помислете , не скачайте от раз на първата дума ....  А уж на Шех се сърдим .....  

извинявам се ако така изглежда отстрани  Hug  bouquet
не мисля че тук обаче някой се кара с друг  Heart Eyes
просто си обсъждаме Hug

Шеф
ако съм те обидила извинявай моето мнение за Керем е 1 към 1 с твоето, само че аз не мога така добре да го формулирам
но ми стана много любопитно за последната част от поста - аз такава аналогия не мога да направя и ми е интересно/любитно Керем чак в Сибир да пращат - не че не заслужава просто и аз съм май слаб характер и не съм толкова крайна

Общи условия

Активация на акаунт