1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 61

• 20 709
  • 440
  •   1
Отговори
# 315
Аша, ти да не си сценарист под прикритие, та така добре си влязла под кожата на Керем.
Мила, не искам да ти досаждам, ама нали знаеш, че наближава рожденият ден на Халит? Драсни няколко красиви слова и за него. smile3525

# 316
  • Варна
За тези, които искат не само да гледат, но и да си запишат преведените серии от третия сезон, може да ги изтеглите от www.lapache.info. Качеството след 67 серия е перфектно. За съжаление, за сега са качени до 69 епизод.

# 317

Отивам да гледам, 80 епизод, но подозирам, че след него ще ми е все по трудно да удържам защитата на Керем...  Rolling Eyes

Малеее, как ме пусна на пързалката Шматката ... ooooh! А аз, видите ли, като комунист на пост клеча и се напъвам smile3550 за Керем благи думи да снеса...
А тя, красавицата " Леж-пром, Вир-крак".....серийки ми гледа  smile3542 на Керемчо се радва smile3531
Ама и аз тия епизоди не съм ги гладала, МОМЕЕЕЕ smile3516
Да се таковам  smile3538 в главата простата....
Ама нали мойте хора  спечелиха мача, простено да ти е  welcome newsm24

# 318
Момичета ,какво даваха в мега магазин нали така се казва?Нещо ново з шех и онур ,че не гледах ,ако може!

# 319
Ех, девойки, не мога да ви настигна с четенето, а само 3 дена ме нямаше. Затова сега ще се върна малко и на предната тема - Онур е бил влюбен в Шех още преди започването на действието на филма. Първо, той си каза, че от пръв поглед се е влюбил в нея, второ, най-големия проект е даден на начинаеща във фирмата, а не на Бену, която от 4 години работи там. Това е подредено така точно от Онур и точно защото е влюбен в Шех, я е назначил в проекта, който ръководи той. Останалото време е хамлетовска борба със себе си "да вярва на тази жена или да не вярва". Керем се чудеше дали би и дал парите, после обясняваше, че е влюбен и т.н. При първото проговаряне на тази тема Онур каза, че я обича. Брак и предложи не като "откуп" за онази нощ, а защото това стана доказателство, че е истинска майка, не само  жена. Колко пъти искаше прошка преди предложението! Ако не я обичаше щеше ли да й направи предложение - че той ги забърсва от баровете за по една нощ и не се обременява психически с "еднонощките"
И малко от тук, от там- Не ви ли се струва, че Еда накуцва (след като Надиде я изгони от тях)
(разбрах и за какво ни е нужен козела - за да видиме Шех на токчета!  newsm03.
Много ми хареса ревността на козелчо в края на трейлъра. Може пак и той да й помогне да се разбере със себе си и да последва сърцето си.)

е, не мога да изчета всичко сега, чак ме е яд какви страсти са се вихрили и съм изпуснала.
за токчетата на Шех, тя беше с токчета и 77 (май), когато отиде при Онур в хотела.
Исках за  Керем  да кажа newsm78, но нейсе, съгласна съм, че Онур беше влюбен от самото начало  Peace, искаше да я изпита, тя се 'провали' (в очите му), но той не се отказа, прекалено беше хлътнал, и след втората проба в Дубай беше в шах, тормозеше я от безсилие. След като разбра за какво са били парите, предложението за брак беше единствената възможност да покаже чувствата си, а и да "узакони" черната нощ. Всичко друго тя би отхвърлила на мига като обида. Може би наистина, както някой писа, Керем с поведението си ускори предложението, но в никакъв случай не беше основна причина.

# 320
  • до най слънчевия бряг
Айде една доза рими преди лягане /Дано не в досаждам вече,ама в тия литератулни анализи хич не ме бива,така е по лесно/

Щом анкетата говори
няма за какво да спорим
За Онур сме над стотина
/почти цялата дружина/
дето тъй ще го приемем
и тресчица няма да му делнем!
И едва за трийсетина
той кусури ,явно има
За Керем пък фифти-фифти
той добре да си помисли
че ще си загуби фенките
изгоряха му партенките

Шмети Дафи и останалите от неговия клон ,по нагоре съм казала и добри думи за него ,моля моля

# 321
Момичета ,какво даваха в мега магазин нали така се казва?Нещо ново з шех и онур ,че не гледах ,ако може!

Даваха Еда /не и знам името/. Връчиха и награда. Малко Джейда, малко Халит и Берг. Май никой нищо не разбра от думите им. Общо взето нищо не си изпуснала.

# 322
  • Бургас
  bouquet

# 323
Аша моля те довърши анализа на Керем много ми е интересно HugСиренче отново си чудесна с римите  bouquet,що бе дажанъм се презастраховаш ти нищо лошо не си казала за него,само фактите от анкетата си включила,пък когато фактите говорят и Боговете мълчат Peaceтака май беше поговорката newsm78

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 01:38 от dafi_83

# 324
а за предателството - всеки от двамата си има обяснение

Онур възприемаше влечението на Керем към Шех като поредната еднодневка, затова не го взе насериозно, един вид, 'АЗ съм по-доброто за нея'. точка

Аналогичен бе после мотивът на Керем (т.е. и той от девет кладенци вода извади, за да се почувства прав) - 'АЗ ще я защитя от неморалния си приятел, който я опозори'...

пито - платено

и не съм изчела всичко, но някой спомена ли достойнството и куража, с които се справи Керем (с помощта на Зафер) след прострелването на Онур. Той преобърна земята, за да намери убийците и измъкна холдинга...от тогава Керемджан ми е слабост  Embarassed, това е първата или втората серия, която гледах от филма, и като се почна,  #Crazy #Crazy #Crazy та до тук

аз май си говоря самичка вече  Embarassed Embarassed

# 325
Браво Сирен-чудесни рими.Благодарско Vinetat.

# 326
  • на морето
/продължение /
Всъщност  "резервето " за обща  рафтинг -лодка  , която се блъска в подводните камъни на живота прави  мама Севал от името на Керем и Бену и така ги поставя пред свършен факт .
 Бену е въодушевена , Керем - равнодушен. Затова нашето момиче поема и първите удари / интригите на Зейнеп / Керем  ги отразява . Гузен е за случилото се , но е както притеснен от чувствата на Бену , така и разтревожен за нея от чисто човешки аспект. Още няма емоционално обвързване . Започва по малко да пренася към нея събудените вече желания да бъде покровител , защитник ./ В такова поведение го е "тренирала" и мама  Севал , по отношение на Бурак / Но при Бену по-скоро се вижда като добър приятел , а не нещо друго .  Поне за сега .
Междувременно липсата на ясен отговор  отново  разбутва живите въгленчета в душата на Керем и дори след разговора с Шех  / и нейния отговор , че обича Онур както жертвата палача си /  продължава да го мъчи усещането , че нещо не е на ред .
Краят на мъките идва с "Шок, Шок,Шок "  минути преди сватбата .  И той не изпуска "златната си възможност " .

Тук важат всички коментари за неговото отвратително поведение , за това че най -грубо и долно използва Бену , че пренебрегна предупрежденията на майка си за бъдещи трагични последствия от тези му действия ..... Обаче както всички го казахте - на война и в любовта всичко е позволено !
Разкритията му веднъж го отрезвиха / като зелева чорба  след стабилен запой / , и втори път му изясниха от раз всички онези съмнения за наличието на "нещо гнило " , което го глождеше през цалото време .  Инъче казано - сам си вкара автогол.  Така  опитвайки се да осъществи фикс -идеята си , Керем остава сам .  
Осъзнаването , че е  загубил другаря си от детство ,предал единственния си приятел ,тормозил е любим /Шех/ ,  пожертвал е  невинен / Бену / и е отблъснал майка си  е втория сериозен шок , който го кара да пренареди приоритетите си . Вече е усетил безрезервната любов на Бену точно сега такава подкрепа му липсва най-много. /Рамото на Севал , на което той горко плаче ,  е "по случайност " там , на яхтата , защото мама е дашла да дири пак помощ за Бурак / ....

/ следва /

ПС : вече ме изритаха от компа .Ще продължа при първа възможност ....

# 327

Отивам да гледам, 80 епизод, но подозирам, че след него ще ми е все по трудно да удържам защитата на Керем...  Rolling Eyes

Малеее, как ме пусна на пързалката Шматката ... ooooh! А аз, видите ли, като комунист на пост клеча и се напъвам smile3550 за Керем благи думи да снеса...
А тя, красавицата " Леж-пром, Вир-крак".....серийки ми гледа  smile3542 на Керемчо се радва smile3531
Ама и аз тия епизоди не съм ги гладала, МОМЕЕЕЕ smile3516
Да се таковам  smile3538 в главата простата....
Ама нали мойте хора  спечелиха мача, простено да ти е  welcome newsm24

Joy Joy Joy

Важното  е, че  си ми простила!  smile3525

Ами аз, толкова говорих днес за Керем, и все в негова защита, та реших да се отегля ... ама, ти се справи достойно с неговата защита, още повече, че нИ си му фенка.  Hug
А и другите от моя отбор се появиха, та се изтегнах пред копма и гледах, ама ... кръв ми капе на сърцето още ...  не го искам в такава светлина ...  Crossing Arms

пенда
не си говориш самичка, мила - тук съм - и аз често споменавам за това че Керем е приятел и го е доказал / като изключим Шех, въпреки, че и там ... се такова отегли, малко късно, но е факт/, ама мацките не искат да му зачетат нито едно достойнство и аз, вече се отказах да повтарям, за да не дотягам.

Аша, мила ще те прочета утре - сега вече не мога, но ми е интересно какво си сътворила!  Hug

# 328
И аз съм тук, Пенда, но чета, чета....

Много разгорещено писали момичетата, изчитане нямат! Wink

# 329
НЕ си сама Пенда ,но вие тази вечер направо ме смаяхте!Толкова образно и подробно сте коментирали Керем и Онур,че аз нямам какво да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт