1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 61

• 20 664
  • 440
  •   1
Отговори
# 360
mamadanii,по-скоро знаеше,че ще има някой който ще има наистина нужда от нея,ще я приема такава,каквато е и най-вече ще я обича истински.

# 361
Здравейте, почитателки на Керем
Един поздрав за вас от почитателките на Онур

Тука малко мяза на козел, ама все си е убавец

Не ме питайте обаче коя е дамата на втората снимка.
Извинявам се, ако са публикувани вече.

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 10:57 от _Magi

# 362
  • до най слънчевия бряг
Изчезвам за сега ,но преди това да благодаря на Шмети че качи статията браво мила ,добре се оправяш с техниката Статията е от днешния брой на тв сага и има интересни нещица
приятно четене

# 363
geradost напълно си права
за мен децата са над всичко, такава загуба да не дава господ не знам как се преживява
мисля че го писах вече но то няма значение при толкова теми - загубата си е загуба, има ли я все е голяма, но загубите на Шех и Бену не мога да ги сравнявам, както и ти си написала. И за Шех е ужасно, но пък за Бену "ужасно" е слаба дума - дори не ми идва подходяща дума.
Онур според мен от собствен опит малко даде съвета - нали и той искаше да види, че Шех страда.
Оф и аз съм от тез като се случи ужасията не я обсъждам, не я споделям, голямо мълчание има. Стената я вдигам веднагически.

И Керем го дадоха, че страда, лошото е че тогава Бену не го видя.
После той все на работа тя сама вкъщи, вечер не си говорят. Като почнаха да говорят пък стана една

# 364
Здравейте,за една вечер -цяла тема е изписана-но нашите любимци го заслужават...Разбира се ,че Онур обикна от пръв поглед Шех...Дори и след"разочарованието" след черна нощ чувствата му ескалираха неконтролируемо.Разбира се че от обич бе груб с нея- но... на вечерята с казахстанците-как само "собственически"я попита къде отива-когато тя тръгна към тоалетната..След вечерята на вън докато говореха общи приказки той не свали очи от нея,а когато Керем искаше да изпрати Шех-как само  промени израза на лицето му....После я ревнуваше че си тръгва в 6 часа,за Дубай й подхвърли"Приятелят ти ли не те пуща"На вечерята  в Дубай хиляди пъти връщах на стоп къдър погледа му-толкова обич и нежност имаше-не желание за секс-а обич и нежност-лудо влюбен-в асансьора той не бе на себе си просто ...
После не каза "извинявай" а "ПРОСТИ МИ..."Обикваше я ,влюбваше се...но ...тия чувства просто му бяха"непознати" и той не можеше да ги контролира...А после...постъпи по най почтенния начин-в тази ситуация-как можете да си мислите че е забил нож в гърба на Керем-да Керем се влюби ,възхищаваше й се-но Онул как да довери тайната си,той не предпазва себе си а Шех,затова не каза на Керем...А не бе наясно как да постъпи с Шех,добре че  и Феридевс му даде кураж..а, и Шех как да му повярва...В подобна ситуция дори много адекватно реагира-хем се погрижи за Керем -да не хлътва по вече,а на Шех й показ че я обича и  й даде време да свиква с тази мъсъл...НЯМА НА СВЕТА ДРУГ КАТО ОНУР АКСАЛ!!!

# 365

А това са - познайте какво - копчетата на Керем или нещо такова - Tardu Flordun'un Kırmızı Kol Düğmesi

# 366
Шмети сега ще се подкупваме ли  newsm78
 Hug   bouquet

сирен и за теб   bouquet

Маги що на козел мила, аз на мускетар го оприличих  Rolling Eyes

# 367
здравейте,някои може ли да ми каже има ли преведен 79 епизод.не намирам никаде

# 368

/vbox7.com/byuser:yagmur_yurekli_damlacik?&page=6

# 369
в линковете в първи пост
за всеки случай
тук

frankolina  Hug
много сме услужливи и бързо реагираме чак се настъпихме малко  Hug

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 11:36 от castanea

# 370
благодаря

# 371
# 372
След поредна безсъница,прозрях...ББ За 88 епизод-разговора на Еда с Шех-да не би Еда да отвлече Каан за пари-и да се обажда потози повод на Шех-видя я по телевизора,разбра къде работи и я изнудва за пари за да се махне от Турция...Ако е така то нейния Енгин Менгин,цяла гнойна ангина е той-толкова ми егаден-та козльо едва ли ще има толкова пари а връзки и мъжество като Онур...Шех се обръща към Онур за помош в 89 еп и там се сдобряват в 90 вече  са сем АКСАЛ!!!!Така ми се иска де...А представете си Еда й каже-искам 150 000 хил долара?!?!?И една нощ с Онур!?!?!ха ха голяма въображение,няма що,а бе хора мръднала ли съм?Отстрани по добре се вижда...

# 373
Шмети сега ще се подкупваме ли  newsm78
 Hug   bouquet

сирен и за теб   bouquet

Маги що на козел мила, аз на мускетар го оприличих  Rolling Eyes

Joy никакъв подкуп, никакъв ...  Whistling

И да, тук прилича на мускетар - и преди сме го коментирали. Ако имаше и достойнствата на такъв, щеше да е ...  Mr. Green неземен ...  Joy

# 374
в линковете в първи пост
за всеки случай
http://www.vbox7.com/channel:76783?&ord=name&page=5

frankolina  Hug
много сме услужливи и бързо реагираме чак се настъпихме малко  Hug

е така трябва да е да си помагаме кой с каквото може Hug

Общи условия

Активация на акаунт