Съпруги на военнослужещи

• 54 301
  • 713
  •   1
Отговори
# 510
  • Някъде в Европа...
Честита баба марта и от мен
Да се похваля много съм доволна от поделението където съм сега Simple Smile

Честито! Това е най-хубавото - да си доволна от хората, с които работиш....а кое е ? (ако не е тайна)

# 511
Не е тайна в Мусачево съм  Wink

# 512
  • Някъде в Европа...
Не е тайна в Мусачево съм  Wink

Ха така...ние сме под ваше командване  Simple Smile

# 513
  • софия
Ние се върнахме от Олимп- Боровец. Времето беше само за ски, темп. не падаше под 0 градуса, 2 дни имаше слънце и си беше доста топло.
В хотела може да си наемете ски, ние 2 дни вземахме за детето- 10 лв наема. Предлагат и учител- 50 лв на час, но на пистите се намират хора, които преглагат за по 30 лв на час. А долу пред хотела си има едно затворено място- Борокидс, където на час е 8 лв, учат децат да карат, но е доста късо мястото, не повече от 20 м и няма добър наклон. Но малкия имаше голям мерак да се качи на ски, но след първия ден видя, че не е толкова лесно. Laughing
Иначе курортът си е пълен- главно английско говорящи.
Сега за хотела- много сме доволни..топличко. Ние бяхме в лукс стая 2+1. За 5 нощувки, пълен пансион платихме 291,90 лв. Басеинът е безплатен, водата 28 гр. а въздуха- 27. Беше много приятно, защото спортния център е изцяло реновиран, чисто, топло...
Храната: закуската е на болк маса( масло, сладко, мед, салам, шунка, кашкавал, маслини, топено сирене, пр. мляко, чай, мюсли, кисл.мляко, тостер за филийки). Само 2 дни имаше и бутер банички. А имаше и портокали, банани, варени яйца, печена наденица. Но всичко това, разпределено в дните, не накуп. На ден си имаше по 3-4 различни неща.
Обяд- супата си сипваш колкото искаш, десертите също си вземаш сам- само един вид( супа и десерт). Основното ти го носят.
Вечеря- салата- един вид- сам си я вземаш, десерта пак така. Основното ти го носят. Цените в ресторанта: нат.сок- 0.80, безалкохолни- 1.10, обикн. ракия 1.2 малката; шопска салата- 3 лв, овчарската е 4 лв. Кафето е 1.20, чаят е 0.60.
Имам малко забележки за почистването, но не сме и очаквали супер обслужване. Не почистиха нито един път, всеки ден сменяха кошчетата, оплаках се, че са ни взели 2 кърпи без да дадат чисти- веднага донесоха.
Това е. Общо взето се разхождахем сутрин и следобед за по 2 часа. Но ако човек кара ски, почивката ще е пълноценна, иначе малко доскучава.
А да, вече запазих за 3 нощувки( по 6 май) на Флагман- Конст. и Елена и то апартамент,в който има вана и мин. вода.
Довечера ще пусна снимки от Боровец. Hug

# 514
Iniice,браво че сте си изкарали добре  Hug
Ще чакаме снимките  Peace

# 515
# 516
Хотелчето изглежда много добро  Peace

# 517
iniici значи по морето може и да си запазиш само няколко нощувки, така ли?  Rolling Eyes

# 518
iniici,страхотно сте си изкарали.Снимките са много хубави.Ние скоро няма да почиваме,чак лятото ако мъжът ми не тръгне на подготовка.

# 519
  • софия
simpatiuh4e , целогодишно работи само и единствено Флагман от морските хотели. Там може да си запазиш( при наличие на места) когато и да е до 01.06. Оттогава започват картите, поне мин.година беше така. Другите бази отварят след 15.06., само с карти.

# 520
 Благодаря   bouquet
 Много хубави снимки !

# 521
Чудесни снимки  Simple Smile, личи си ,че сте си изкарали чудесно

# 522
# 523
# 524
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ СЛАДУРАНКИ   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт