Съпруги на военнослужещи

• 54 300
  • 713
  •   1
Отговори
# 525

Честит 8 март!Много здраве,щастие и късмет.Бъдете обичани и уважавани,майки и съпруги.

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 19:15 от mama na niki

# 526
Ехо,здравейте !В Пловдив е кошмарно,киша на всякъде.До като се добера до работа и краката ми мокри.Ей,писна ми този студ.Да се стопля вече.Хайде,лек и усмихнат ден на всички.

# 527
Здравейте , мами , днес един колега ми каза, че ходил в Първа Инвестиционна банка и поискал документи за заем , а оттам  му казали , че имало заповед на военни да не  дават никакви заеми , докато не приключат съкращенията . На мен ми се налага спешно да изтегля овърдрафт и съм много притеснена , дали ще ми дадат Sad 
Вие чули ли сте нещо такова , аз все пак си дадох документите на финансистката да ги попълни ,пък каквото стане , длъжна съм да опитам........

# 528
Петенцето, да отиде в ДСК.
Само преди 2седмици рефинансирахме заем като теглихме не малка сума. Не е имало никакви проблеми ,дори ни предлагаха повече пари отколкото ние искахме. )

# 529
А на кумът ни от ДСК отказаха,овърдрафт за 1000лв днес.Чак ми е чудно как процедират тези.Няма заем,но спадал в графа рисков платец,и затова му е отказан.Помолил да му обяснят,казали му,че така им казали от София.А на съпругът ми миналата година  януари отпуснаха 2000лв овърдрафт от ДСК.

# 530
Лелееее......какво са тези забрани  newsm78
Аз до колкото знам,поне преди мъж ми като тегли заем и дори му се изсмяли че иска само 5000 лв след това още 100 пъти му звъняха да му предлагат нов заеми рефинансиране....
Дано положението се оправи че другия месец и на нас ще ни се наложи да теглим,живот и здраве  Praynig

# 531
Една колежка се обажда преди 2 дни в уникредит и от там и казаки , че може да тегли до 30 чисти заплати

# 532
vankonasi,сигурно ли е това?Ще му кажа ,да провери в уникредит как са нещата.Все пак става въпрос за 1000лв.

# 533
Аз бях при нея когато колежката говори по телефона с ктрдитната и инспекторка

# 534
Въпреки всички слухове , аз си подадох документите и сега чакам отговор, тези дни ще се види  Rolling Eyes

Ще пиша като ми се обадят  , а до тогава ще се моля   Praynig Praynig Praynig   да ми отпуснат , че наистина много са ми нужни тези пари, а не ми се иска да си сменям банката и да си получавам заплатата през друга банка  Simple Smile

Приятен ден на всички    bouquet

# 535
Патенце,ако ти отпуснат пиши от коя банка.

# 536
Добър вечер момичета!Чухте ли за новата приумица на ББ.Намаля бюджетните заплати от 9 до 12%.Щял да нареди нещата само за полицаите.Нямам думи,колко още ще търпим да ни мачкат.Това в една Франция,никога не може да стане.Там увеличават бензина със стотинки и цяла Франция е парализирана от стачки.А нас тук ни мачкат,и се чудим как  да оцелеем.Ох, извинявам се ,но много се ядосах. #Cussing out

# 537
И аз много се ядосах , това вече на нищо не прилича  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  То бива бива , ама защо да съм длъжна да плащам за държавни медицински услуги, които никога няма да ползвам , защото не съм доволна. Вече от незнам колко години ходя все на частно ( по разбираеми причини) и си плащам като поп, а сега ще трябва да пълня джоба на некадърни лекари, от кол и въже  ( не са всички такива , но поне тези при които съм ходила....... #Cussing out) и да си лишавам семейството от пари......... С тази политика , втори мандат ще видят през крив макарон Crossing Arms

# 538
Така де, като ще си плащат и военните и полицаите здравни осигуровки, да вземат да закрият военните болници и тези на МВР и да спрат да ни разкарват мъжете из цяла България за една кръвна проба.

# 539
  • Пловдив
Това за осигуровките е....нямам думи просто! Всеки ден се чудят каква реформа да вкарат, то не бяха осигуровки за управителите на по 1 000, то не бяха 10% здравни, а сега и държавните сами да си покривали техните проценти! Безумия, безумия....... дано не стане!

Общи условия

Активация на акаунт