Съпруги на военнослужещи

• 53 903
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Момичета,сайта не се отваря.Нищо не мога да видя,и при вас ли е така.
Отваря се.

# 631
Момичета , ще ходите ли да си поставяте ваксина за рак на шийката ма матката. Вчера в здравния пункт ми казаха , че трябва да си направя цитонамазка и с изследванията да отида другата седмица да ми поставят ваксина (ако искам , де) . Щели от София да идват лекари , за да я поставят. При вас има ли такова нещо и знаете ли как се казва ваксината .
МО били купили такива ваксини за всички жени служещи в армията  Rolling Eyes

Хубав ден на всички  Hug

# 632
 Когато преди месец ходих при моя АГ, говорихме за ваксините и той ми обесни, че има много видове щамове на Папилома Вирус и ваксините обхващат много малко от тях. Тоест е почти безсмисленна тази ваксина. Важното е да се ходи редовно на профилактичен преглед.
 Аз не бих си я сложила, но аз като цяло съм настроена отрицателно към ваксините.  Peace

# 633
  • софия
Така, ние си уредихме карта за Фрегата от 10.08. Ако има и други по това време, пишете.

# 634
  • Розовата долина
Така, ние си уредихме карта за Фрегата от 10.08. Ако има и други по това време, пишете.
Миналата година бяхме с тази смяна там,ама тази...нали знаеш preggo  ylinfantАма резултата пък е от там,така,че........ Wink

# 635
  • Sofia
Ние се уредихме за Адмирал от 11.07. Не сме били никога там. Добри са условията като гледам каталога, но ако някой е бил да сподели впечатления.

# 636
Ние се отказахме от карта за сега. Макар че ще видим какво ще върнат в Шипка, може директно от там да вземем. До края на месеца ще се чудим. )

Ваксина не бих си сложила в никакъв случай, ако ще и пари да ми дават за това.
Но аз съм против ваксините, така че....))))

# 637
Момичета, имам едно спешно питане. На моя позната, мъжът и в момента е на мисия, а нейното майчинство изтича след 2-3 дни. Разбрала е от някъде, че има някаква възможност, при положение, че мъжът и е на мисия, да и удължат майчинството.
Въпроса ми е знаете ли за нещо такова и какво трябва да направи.

# 638
  • софия
Някой питаше за цените на картите. Нашата, на Фрегата от 10.08 е 221.50 лв. на възрастен и 110.75 лв. за детето( пълен пансион).

# 639
  • София
Здравейте! Приемате ли ново попълнение? Аз също съм съпруга на военнослужещ, но и също съм военнослужеща - офицер. Казвам се Мария, на 32 години съм, имам дъщеря Преслава на 4 години.
Гледам, че обсъждате летните почивки - това лято сме на Созопол.
Поздрави!

# 640
iniici, това без курортната такса и застраховката, нали така?

mmz, добре дошла сред нас. ))))

# 641
Здравейте!
И аз да се запиша.Моя мъж също е военен.Ние тази година сме на почивка в Созопол.Миналата бяхме във Фрегата , беше много хубаво.Който е ходил във Созопол нека сподели как е там.Дъщера ни е на 2г, притеснявам се дали ще й хареса и дали условията  за деца са добри там.

# 642
  • софия
Mirama, това е крайната цена. Всичко е вкл. вътре. Утре мъжът ми ще плаща картата и ще кажа със сигурност вечерта.
valantine, миналото лято бяхме на Созопол. Всичко много ни хареса. Храната си беше в изобилие на блок маса. Базата е голяма, затворено е, с дървета, пейки, има 2 външни басейна, но водата им си беше студена. Плаж Харманите е на 2,3  мин пеша от станцията. Нашата стая беше 2, а не 2+1 и си беше доста широка. Разпънахме на Ицко кошарата, но той спеше между нас двамата.Между другото имаше много бебета. Peace

# 643
ivben ние миналата година бяхме там и останахме много доволни

# 644

Общи условия

Активация на акаунт