Съпруги на военнослужещи

• 53 909
  • 713
  •   1
Отговори
# 615
Христос Воскресе

# 616
Здравейте , и аз днес се записах за карта аз Несебър за апартамент , но незнам нищо за тази база . Записах се за там само защото е апартамент и датите ме устройват. Ако някой е ходил там нека да пише как е макар , че не е сигурно дали ще взема

# 617
  • софия
vankonasi,Знам единствено, че плажът е на около 3 км, което категорично ни отказва от почивка там. Само като си представя кърпи, кофички, дюшеци и мрънкащо дете... Tired
А едва ли е удобно всеки ден с кола и място за паркиране.

# 618
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Здравейте!
И аз съм съпреуга на военослужещ.От Бургас съм и мъжо работи  във ВМС.
Само да ви кажа ,че почивната станция в Несебър има доста голям паркинг.Не е проблем паркирането,но реално найстина е далече от плажа ,и от града.Намира се почти на влизане от главния път към Несебър.(като завиете от главния път към Несебър и преди да стигнете колелото ,където се влиза в Сл.Бряг).Станцията е перфектна,има и много забавления,и басейн.Наблизо има супер Аквапарк. Peace
Вчера са раздали списъка с картите  при мъжо,и днес експресно трябваше да решаваме къде да ходим ,че той заминава на учение от утре за месец извън страната.Умувахме за Картела ,но до де се чудим местата свършили.Сега за Рибарица решихме.Там пък друга дилема ,стайте лукс и обикновени.Обадих се да питам каква е ралзиката ,новите имали ламинат и латекс,старите тапети и мокет.( ако някой е ходил да сподели ,че ние до сега само на Олимп сме били)
Чудихме се и за къмпинг Чайка ,но ам пък за датата която можем има само бунгало тип"Алпи",което не е дадено на снимката и не знам дали си струва.Абе голямо умуване. Thinking

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 16:23 от Падаща звезда

# 619
  • софия
Падаща звезда, Аз се зачудих защо изброяваш само планинските карти, но е обяснимо... Laughing
За Рибарица- искайте реновирана стая, има голяма разлика. Стига да имате озбор де...Там има голяма площадка за децата, закрит басеин, но пък изкарват навън шезлонзи.
На Картела не сме ходили, но имайки предвид къде е...малко ще е скучно за деца.
А за къде другаде е имало карти при мъжа Ви?

# 620
  • Поморие
Къде е Картела?

# 621
До Батак.
iniici  и аз като зачетох после инфото за Картела се отказах ,добре че вече е било заето мястото,че да не разигравам съпружеското тяло.Можеше и да ме отсвири накрая нацяло.Simple Smile
А карти има за Почивен дом „Картела”,Хотел „Флагман” ,Почивен дом „Фрегата”,Почивен дом „Адмирал”,Къмпинг  „Чайка”,Почивен дом „Несебър”,Почивен дом „Созопол”,Почивен дом „Рибарица”,Почивен дом „Сарафово” в детско и средношколско летовище.В сарафово май е само за деца ако искате да си ги пратите на лагер.
А ние се чудим и за къмпинг "Чайка",че ми се струва че там е като къмпингите по соца-тихичко и зелено.Но тази вечер ще го обмислим.Притеснява ме, че за смяната която искаме има само бунгало тип Алпи ,а то е по малко и няма снимка в сайта ,да го видя поне долу- горе как е. Thinking

# 622
  • софия
А защо от всички изброени се спряхте точно на бунгалата.... Rolling Eyes Добре е да се зарбере дали има климатик...
Флагма, Адмирал и Созопол са ми фаворити. Peace
А Картела като си представя в каква местност е...то няма равно място за разходка, не бих го посетила с дете, а само за 1-2 дни за почивка

# 623
Падаща звезда, в Рибарица си е супер, ние ходим поне по 2пъти в годината там.
Вземете реновирана стая, хубави са, хубави легла, шкафчета, ламиниран паркет, дограма. Баните също са ок.
Храната е хубава, а освен ресторанта има и механа, в която вечер винаги сядаме да си допием и мезим. ) Ако искаш драсни ми на ЛС да ти пусна снимки. )
Но за Рибарица няма никакъв смисъл да се взима карта, просто се звъни директно в базатата ако искате да отидете за 2-3дни и 10дена по-рано.
Ако искате да сте за повече дни звъните в Шипка, питате за периода, който ви интересува дали има свободни места и правите резервацията.
След това плащате предварително и сте готови. )

# 624
А защо от всички изброени се спряхте точно на бунгалата.... Rolling Eyes Добре е да се зарбере дали има климатик...
Искаме на бунгалата,защото излгежда супер.Намират се в гората има площадка за игра и бунгалата са супер до колкото се вижда(пвс дограма,оборудвана кухня, ламинат ,верандичка и т.н).
А ние си падаме по тишината и спокойствието,та за това мислехме за там да идем,но тази вечер като сметнахме сумата нужна за двете карти,и предвид че има срок до 20 април да се внесът и остана само Рибарица.На плаж ще си ходим наоколо.Simple Smile
Mirama пиша ти на лични! Peace

# 625
Падаща звезда , къде могат да се видят снимки?

# 626
На сайта на социалните дейности.
http://www.socialmd.bg/scripts/isapivwb.dll?id=13597
В дясно има почивки в страната ,като ги чукнеш се отваря меню с тези на планина и на море.
Пак кликваш на море да речем и ти отваря списък с всички бази .Като избереш база и кликнеш на нея, се отавя прозорец в който има описание и сними. Peace

# 627
Благодаря   bouquet

# 628
Момичета,сайта не се отваря.Нищо не мога да видя,и при вас ли е така.

# 629
Пробвай да отвориш утре. Може в неделя да си спират сървъра.

Общи условия

Активация на акаунт