Съпруги на военнослужещи

• 53 907
  • 713
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде в Европа...
Леле, темата ни направо умряла. Някой знае ли къде има детска градина за децата на военните в София?

В един от последните броеве на Армията писаха... , но не помня в кой квартал беше... казва се Олимпийче  Peace

# 106
Ох и нашият тати ако го приемат в академията ще търсим детски ясли и като знам в София колко е трудно да ти вземат детето  Sad

# 107
  • Някъде в Европа...
Леле, темата ни направо умряла. Някой знае ли къде има детска градина за децата на военните в София?

В един от последните броеве на Армията писаха... , но не помня в кой квартал беше... казва се Олимпийче  Peace

Така, градината е в Овча Купел, за 48 деца (или поне така пише във вестника)

# 108
  • Sofia
Ето тук http://www.deltanews.bg/index.php?id=19612 В Овча купел е да. Но академията има жилища в Полигона и е изключително неудобно да се стигне до Овча купел.

# 109
Здравейте,за сефте пиша при вас,но темата гледам е тази,от която имам нужда.Другата седмица отиваме на Маяк,потвърдих картата в агенцията,но за самата станция нямам никакви координати.Дали нямате някакъв ориентир?предварително съм ви задължена.  Wink

# 110
Копирам поста си и тук

Някой може ли да ми каже как мога да открия електронен вариант на броевете на вестник "Българска армия" от 2008 г.

Опитах в архива на сайта на вестника, но не се получи ...

Ще съм благодарен, ако ме насочите къде да търся

# 111
Мами привет,нашия тати е военен,но не е бил на мисия.Ако може да се присъединим към темичката ви. Grinning

# 112
  • Sofia
   rosito123

# 113
  • Розовата долина
Здравейте и от мен!!!
Нашият тати също е военен,но чак сега попадам на тази тема иначе до сега да съм се включила и по-рано!!! Grinning
Живеем в Казанлък от близо 7 години и за щастие не сме се местили до сега,надявам се и занапред да сме тук,че вече се устроихме,жилище,работа за мен!!
Виждам пишете за море-ние сме на Фрегата от 10 до 19 август,до сега не сме ходили никъде с военна карта(само на Рибарица) и се надявам добре да си прекараме.
Ами това е за сега от мен!!!

# 114
Като гледам всички идвате тук на почивка....хотелите са много хубави,дано ви хареса и да дойдете пак.Ние не сме ходили още никъде,защото ми се иска да е някъде по-настрани а хубавите хотели са до нас и аз твърдо отказах да нощувам на 15 мин от дома ми  Crossing Arms 

И така ,весело моренце ви пожелавам и много слънчеви дни. Hug

# 115
  • Някъде в Европа...
Здравейте и от мен!!!
Нашият тати също е военен,но чак сега попадам на тази тема иначе до сега да съм се включила и по-рано!!! Grinning
Живеем в Казанлък от близо 7 години и за щастие не сме се местили до сега,надявам се и занапред да сме тук,че вече се устроихме,жилище,работа за мен!!
Виждам пишете за море-ние сме на Фрегата от 10 до 19 август,до сега не сме ходили никъде с военна карта(само на Рибарица) и се надявам добре да си прекараме.

Добре дошла и тук!  Hug

# 116
  • Розовата долина
Здравейте и от мен!!!

Добре дошла и тук!  Hug
Добре заварила!!!! Laughing

# 117
Здравейте,мами нашия тати се връща  в началото на септември живот и здраве.Казва че ще има карти за Варна,но септември на Варна ще си е доста хладничко.Ще сме може би на частна квартира в Созопол.Привет на новите мами.

# 118
gertrud,как си?Как са децата,може би мъжете ни са на една и съща мисия. Целувки за теб и децата  bouquet

# 119
Здравейте, момичета  Hug , извинявам се, че така нахлувам в темата ви  Blush . Аз също съм военнослужеща.
Искам да ви попитам нещо - някоя от вас знае ли нещо за еднократна годишна помощ, която се отпуска от МО?

Общи условия

Активация на акаунт