Съпруги на военнослужещи

• 53 958
  • 713
  •   1
Отговори
# 195
gertrud,останаха броени дни докато се върнат нашите момчета.Но най-напрегнатите дни.Дано всичко мине и отмине  и момчетата се върнат живи и здрави.Покрай изборите само се ровя в нета,гледам evro news.Все си обещавам,че няма да го правя но не мога.С  тези притеснения проглуших ушите на майка ми и на свекито.Мн.целувки за калпазаните.

# 196
mama na niki аз напълно те разбирам,  дано и аз се моля  всичко мине в рамките на нормалното. останаха 2 седмици и някой друг ден,наистина ще се радвам да се запознаем.успокой се ,нищо не чети само слушай той какво ти казва.днес  се чухме довре е има много войска стоварена там но положението е нормално за ситуацията.пиши ми на лични ако разбереш нещо а аз исках  да ти кажа че това е финала и скоро ще ги гушнем  не се съмнявай. за5 път ми е може ви и това оказва  значение. и дребните са добре утре съм на интервю за нова работа дано всичко  мине добре .много ми липсва .знам че и ти си така.скоро ще сме щастливи  повярвай ми.моят сапруг искаше да рабере как е фамилията на вашия татко като му казах че тук си контактуваме. пиши ми на лични ако се притесняваш от нещо и без това очаквам другата седмица информацията да е оскадна ще ги преместят на палатки в подготовка за прибиране.

# 197
Здравейте мамчета , не се притеснявайте остана още малко и вашите мъже ще бъдат скоро  до вас . Знам ,че последните дни са най тежки както за вас така и за тях , но бъдете силни и знайте , че всичко ще бъде наред Hug. и пак ви казвам това което казват по новите и пишат по весниците е 90% преувеличение

# 198
  • Разпиляна във въображението
Момичета, имате ли квартирни? Ние от два месеза не сме получавали Sad Тук се говори, че са спрени Thinking

# 199
gertrud,съпруга ми никога нищо не казва за да не ме притеснява.Инфото го получавам от нета и новините,а също от 1 жена която мъжа и беше там и нашите момчета ги смениха.Винаги като го питам нещо го изкарва като почивка на слънчев бряг.И думите му са винаги като се върна ще разказвам.Сега вече се чуваме само по телефона,лаптопа който беше на колегата и го ползваше и той вече е продаден на новите момчета.Тази жена ми писа ,че др.седмица почват да ги изтеглят към Киргистан на групи.Там ги събират всички и тръгват за бг.Но мъжа и е бил 1изтеглена група в Киргистан и е чакал 5 дни докато съберат всички.Чак на 6 ден са летяли за бг.Единственото което ми каза,е че след прегледите в София всички отиват в Карлово и от там ще го вземем.Ако науча нещо др.ще пиша.

# 200
miriel,не получаваме квартирни не знам нищо по въпроса.

# 201
Стискам палци момчетата и момичетата да се преберат живи и здрави
miriel сестрами взима квартирни и ми каза , че правили някакво разследване на тези които уж са на квартита а в действителност неса

# 202
Здравейте момичета. )))

Пожелавам усешно завръщане на всички, които са на мисия. )))

А сега да попитам, тези които са ходили по морките бази ако може да кажете впечатления. От кои сте доволни, как е храната и всичко останало. ) Другата година вече смятаме да отидем, но се чудим къде (то зависи и за къде ще пуснат карти де). ))))

Miriel, нямам представа с квартирните, но едва ли са спрени. Ако ще ги спират би трябвало официално да уведомят за това.

# 203
Може и да не е официално, но няма информация. Интересното е, че миналата седмица едни казали че са получили 35, други 50 лв., но много ме съмнява да са квартирни. По скоро са им изплатили пътни.

# 204
  • Sofia

А сега да попитам, тези които са ходили по морките бази ако може да кажете впечатления. От кои сте доволни, как е храната и всичко останало. ) Другата година вече смятаме да отидем, но се чудим къде (то зависи и за къде ще пуснат карти де). ))))

Miriel, нямам представа с квартирните, но едва ли са спрени. Ако ще ги спират би трябвало официално да уведомят за това.

За мен най-добрите са в Несебър и Созопол. А що се отнася до квартирните просто няма пари, но са започнали да ги изплащат вече.

# 205
Момичета,изплащат ли редовно заплатите и надбавките към тях.Има ли закъснение.Надбавките махнаха ли ги,или още се чудят.

# 206
Момичета,изплащат ли редовно заплатите и надбавките към тях.Има ли закъснение.Надбавките махнаха ли ги,или още се чудят.

Да, в Плевен поне ги изплащат редовно. Това, което знам за надбавките е, че ще бъдат до нова година защото такава била заповедта, после ще решава новия министър, но като го гледам колко е дащен Whistling Аз досега не чух нищо конкретно по отношение на войската, само със скандали се разправя Crossing Arms

# 207
  • Розовата долина

Тази година бяхме на Фрегата(св.Константин и Елена) ами какво да ти кажа-много съм доволна.Храната е в изобилие,не мислиш за нищо,пълна почивка!! Grinning
Хотела,наистина е малко по-далеч от плажа(10тина минути пеша)но не намирам това за огромен проблем,стаите са напълно реновирани,има си климатик,хладилник,телевизор,винаги топла вода,абе супер доволна съм!Нямам база за сравнение,защото сме били само на Риабарица до сега,но определено Фрегата си заслужава!!Всички казват,че на Флагман е най-добре,може наистина да е така ,но само в хотела,защото има едни бунгала,които са в страни от хотела и на мен лично не ми харесаха,нямат тераса и хората си простираха буквално на улицата.
Може би Адмирал е най-добрият вариант,защото пак си е на плажа,има си всчики удобства!!
Варна е близо,ние ходихме почти всяка вечер на разходка,а плажната алея към слънчев ден е супер,няма навалица,няма сергии,пълно е с детски площадки,на които пускаш детето да си играе,а ти се усамотяваш с таткото на някоя пейка,буквално на плажа Wink
Кумувете ми бяха на Несебър,но там проблема е мисля,че плажа е доста далече и трябва да се ходи с кола!!
Ами това е моето мнение,догодина и ние пак сме някъде по военните бази,то не че имаме право на избор като дойдат картите!!

# 208
здравейте да ви кажа и аз за почивните бази,миналата година септември бяхме на флагман в св.константин и елена.Впечатленията ми са чудесни ,и обслужване и храна  и обстановка.на първа линия е на плажа беше ни удобно че много багаж носихме заради децата.Това което чувам за бунгала не е така,това са малки къщички  много по спокойни  и много просторни от хотелската стая.Казвам го от опит защото аз и малката бяхме в такава стая ,а съпруга ми и голямата дъщеря в хот. стая. Сега се сещам че по пътя за плажа има още бунгала  и те май  нямаха тераси .но  всички останали имат и то големи тераси с маса столове и сушило за дрехи.Да спомена, че вътре има спалня и аз си разпънах сгъваемата кошара и пак ни беше широчко,банята чудесна,климатик,телевизор,хладилник.сега от 9 септември ще сме в созопол във вила сирена някой има ли впечатления . ние се вреждаме 2 година защото все така се случи че септември ние удобно  да почиваме и за това има свободни карти на добри места.

# 209
mama na niki как е настроението вече Peace, чакаме   и ние ако имаш повече информация сподели може и на лични,снощи за малко пописахме на нета ,но много лоша бе връзката. Вече са изнервени от това  чакане дано скоро има полет Praynig

Общи условия

Активация на акаунт