Съпруги на военнослужещи

• 53 963
  • 713
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Да вярно е,че плажа на Несебър е далече, трябва да имаш кола.  Peace

# 211
gertrud,ние се чуваме вече само по телефона.Казали съм и 6,7 летят за Киргистан,на 8,9 за БГ.Знам че от събота са на палатки,и всички са страшно изнервени от чакането.Пък и не само те  и при нас напрежението е огромно.

# 212
За почивките миналата година бяхме на Флагман на К. Елена останахме много доволни терасата ни беше с изглед към морето бяхме на спалня , а блокчетата са им супер . Тази година бяхме на Адмирал пак останахме много доволни , но плажа ни идваше малко по далеч , не че е много пътя , но с малки деца 

# 213
Мерси момичета за споделените впечатления. )))
А някой ходил ли е в Сарафово? Наши приятели казаха, че било страхотно, аниматори занимавали децата по цял ден и т.н., бяха много доволни. Ходили са миналата година.

# 214
  • Разпиляна във въображението
Като се заговори за аниматори, когато ходихме на Рибарице се отбихме в почивния дом. Навсякъде беше окичено с детски рисунки, приканваше се към различни занимания и в първия момент помислих, че може да са настанени деца Wink

# 215
Като се заговори за аниматори, когато ходихме на Рибарице се отбихме в почивния дом. Навсякъде беше окичено с детски рисунки, приканваше се към различни занимания и в първия момент помислих, че може да са настанени деца Wink

Да, това лято имаше аниматори, 3ма (2момчета и 1момиче) и много се занимаваха с децата. Постоянно им устройваха различни игри, имаха часове за рисунки, апликации и др. подобни, весело беше определено. )

# 216
vankonasi честит ти рожденик  bouquet

# 217
JMM благодаря ти Hug
И на константин и Елена имаше аниматори и тази и миналата година във всички почивни станции Simple Smile
Нашият тати е вече ученик в академията от 1-ви септември. И ние ще ходим , като дадат жилище, а и ясли трябва да се търсят а като знам колко е трудно Sad

# 218
Да почерпя вчера голямото ми момче стана вчера на 2 годинки

# 219
  • Разпиляна във въображението
vankonasi, да ти е живо и здраво момченцето. Дано да успеете да се устроите в София и промяната да премине гладко.

# 220
vankonasi,да ти е живо и здраво момченцето и много да ви радва.Дано всичко с преместването мине без проблеми.

# 221
  • Sofia
vankonasi да ти е живо и здраво момченцето!  В София има вече 2 детски градини за деца на военнослужещи- в Младост и Овча Купел. За редовно обучаемите има 13 апартамента дадени и още 11 се чака да се освободят. Дано се вредите.
За Рибарица и аз мога да споделя, че аниматорите си вършеха чудесно работата това лято. Моята дъщеря присъстваше с удоволствие на всички занимания през деня. Мисля, че във всички ВПД е имало аниматори това лято.

# 222
Благодаря ви момичета Hug
Ивбен останали са още 7 човека на които не са раздадени апартаменти , но всички знаят в кой блок и апартамент ще живеят. Дано тази седмица ги дадат , че да да го пооправим . Съпруга ми е разбрал за военните детски градини , но дечицата са ми все още малки и затова на мен ми е притеснено

# 223
  • Sofia
Дано успееш да намериш решение.

# 224
Надявам се да успея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт