Съпруги на военнослужещи

• 53 971
  • 713
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,момичета нашия тати вече е на бг земя.Предстоят му прегледите в София.Ние с малкия сме много щастливи.Благодаря на всички за подкрепата.Пожелавам на всички,който са на мисия в момента или им предстои,да се върнат живи и здрави при семействата си.  bouquet

# 226
mama na niki, чудесно, много се радвам за вас. ))))

# 227
Момичета, плаща ли се такса във военна детска градина или МО поема разходите?

# 228
mama na niki Много се радвам , че вашият тати вече се е пребрал. На моя приятелка съпруга от вчера е в София да ги чака  Simple Smile
savina_h доколкото знам МО поема разходите

# 229
  • Розовата долина
Момичета, плаща ли се такса във военна детска градина или МО поема разходите?
Безплатна е!!Аз преди няколко дни ходих да видя как са нещата там и бях супер очарована,всичко си е на мястото,само мога да се радвам,че детето ми ще посещава тази градина.Чудих се дали я местя,понеже ще е във втора група,но веднага след посещението ми,взех окончатено решение,дано да е правилно!!!

# 230
Благодаря, момичета, дано да сте прави. В нашата градина правят пристройка с 2 групи за военни, но всъщност няма толкова военни за 2 групи и на знам дали като я завършат ще плащаме или не  newsm78

# 231
Mомичета в градините към  МО не се плаща такса
но за съжаление градината в Младост засега няма да се отваря Sad

# 232
  • Някъде в Европа...
Дано продължи така с поемането на разходите за градините от МО, че както новия министър е решил да пренасочва всички средства към по-доброто ни въоръжаване, може съвсем скоро и това да свърши.....

# 233
Нашата хем е за военни хем се плаща Crossing Arms Това е някаква игричка между бившият министър и общината Confused

# 234
Ето ме и мен  Simple Smile Известно време се изгубих , но бях в София да оправяме жилището , което е в окаяно състояние Sad . Апартамента над нашия с е наводнил и познайте какъв  е тавана в коредора  Sad продължава да капе . А и с тези ясли направо се побърках . Ходим обикаляме , но напразно. Обаждахме се в някаква частна ясла но цената е 2400 евро  #Crazy, което е много и сега съм в чуденка каво да прая  newsm78

савина защо така бе в Карлово военната детска градина не с плаща

# 235
Момичета имам въпрос към тези които са били на мисии,приравниха ли прослуженото време от мисията ,защото на моя мъж му казват че важело само за пенсия?

# 236
И аз така знам ,че важи за пенсия 1:3

# 237
 Здравейте, да се запиша и аз- мъжа ми е военен,бил е в Ирак 2004 год.
 От Ловеч сме. Мъжа ми иска отново да ходи на мисия, но оттук за да се излезе трябват доста връзки или да сменя поделение...Ще движим лека полека този въпрос, колкото и да не ми се иска....
 До скоро   bouquet

# 238
Здравейте и от мен, много изпаднала темичката назад, пишете по-честичко. )

vankonasi, дано скоро да се наредят нещата при вас и да намерите градина. А във тези за военните?

# 239
Момичета имам въпрос към тези които са били на мисии,приравниха ли прослуженото време от мисията ,защото на моя мъж му казват че важело само за пенсия?
Това беше предложение само, нищо няма прието.

Общи условия

Активация на акаунт