Съпруги на военнослужещи

• 54 284
  • 713
  •   1
Отговори
# 570
Снощи в новините министърът каза, че няма да допусне нетно  намаляване за заплатите. Дано да спази обещанието си Praynig

# 571
  • София
мама на Ники, а не си ли мислиш драга, че може и да е имало и честни хора  някога. За местенето не знам, аз съм си родена в Сф и не сме се местили изобщо. Но пък баща ми си е извоювал  стоенето в Сф  бил е отличник на випуска. Всезнаино е кой се мести от град  на град, просто и при  офицерите има престижни специалности , както и в другите ВУЗове, не е все едно дали завършваш  предучилищна педагогика и право , нали Joy. Както и не е все едно дали си учил във военновъздушното и военноморското и  кашишките училища -така че Simple Smile. М/у другото някога се даваха сериозни суми говоря за 90те год, не си мисли, че помня времето преди 9ти Simple Smile, за преместване. Сега мъжа ми   прелита ат тук там но никои не му дава пари за преместване от авиокомпанията към която лети.
Но пък и съм съгласна, че привилегиите и някога и сега на бълг. офицери са в пъти по-малко от тези на руските си събратя да речем.Там им се покриваха всички режиини разходи

# 572
Момичета, хайде стига безсмислени спорове.
Това какво е било преди, пък сега няма чак такова значение.
Важното е военните, както и полицаите да заслужават и да си извоюват уважението на хората. Защото в момента ми се струва са доста далеч от това.

# 573
  • Пловдив

Важното е военните, както и полицаите да заслужават и да си извоюват уважението на хората.

202uu  202uu  202uu

# 574
  • софия
Хайде малко клюки, има вече карти за море. Ще се пускат от понеделник  Laughing

# 575
  • София
Малко , клюки и от мен съкръщенията се отлагат за слез април , а може и съвсем да ги няма. друго си е  офицер , пък дори и бивш да  е министър Simple Smile

# 576

А така, идеално. ) Че аз тях чаках да видя какви ще са цените. ) Да нямаш инфо и за това? Дали са изнесени вече на сайта на социални дейности?

dmaria, е то тук в Плевен се говори от поне месец, че подбора, ако изобщо има такъв ще е някъде май месец. Но хората вече претръпнаха, като минаха вече 2такива.

# 577
  • софия
Цени незнам, но мисля, че ако има въобще промени, ще са малки.
Ние за 3 нощувки в апартамент за 6.05. на Конст. и Елена платихме 165 лв. Което пак идва малко над 20 лв на човек.
А сайта на соц. дейности не работи повече от 2 седмици. Peace

# 578
iniici, да, аз се мъчих преди няколко дни да го отворя, но не става номера. Кофти, иначе можеш да си направиш и онлайн заявка за карта. )
В такъв случай цените са както и на Рибарица, около 22-24лв на човек.

# 579
iniici , като идваш насам май месец, се обади да кафепием някъде  Simple Smile

# 580
  • софия
а, става да.
Ние ще идваме с едни приятели още.
Все някой ден ще отскочим до Морската градина.

# 581
iniici,благодаря ти ще видим дали ще успее да се вредим за Созопол.
За съкрещенията и при съпругът ми няма да има.
dmaria,не знам честни хора вече много рядко има.Всеки гледа да прецака другият.Не казвам,че няма изключения.
Лично на мен ми писна на всякъде от шуробаджанащината.
Надявам се другото лято,да пиша в темата от Монреал.Ако нещата вървят както трябва за нашето семейство.Дано имаме късмет,да се махнем от нашата мила родина.
Хайде момичета ,лека вечер на всички.Наистина няма смисъл от безмислени спорове.

# 582
  • Разпиляна във въображението
Май бонуса, който им го даваха към заплатите ще се изпари. Доколкото разбрах и в Плевен ще има пушене на цигари. Моя точно навъртя 3 месеца и малко без да пуши Laughing
То това беше снощи в 18ч пред ДНА.

Знам. Ние минахме за малко. Имаше и полицай и от още две извънплевенски поделения.
Моя изобщо не ми казва какво става. Не иска да ме тревожи. От вас научавам, че е било предвидено сега подбор. Само да се прибере довечера след стрелбите и ще види. Много мразя така. Някакви други клюки има ли?

# 583
Забравих да кажа,че днес генерал Добрев е бил в парашутния полк в Пловдив.На мъжът ми приятел се обади да му каже,че е каза че МО имало пари и мислело да компенсира тази разлика.Но не е решено още ,а е само предложение.

# 584
Miriel, о, то се говори за подбора от преди нова година...) Как така не си разбрала до сега?. )))
Планираше се да е сега март месец, но се отложи за по-нататък, евентуално май.
Аз съм в час с почти всичко, а и често мъжа ми го викат в извънработно време на работа, та когато съм с него стоя и го чакам....)

Общи условия

Активация на акаунт