Отговори
# 135
  • Варна
Здравейте момичета.
Благодаря на всички за пожеланията.  Grinning Grinning

След офанзивата за рождения ден започвам да мисля за рождения ден на малкия. Искам да питам майките от Варна, от къде ще поръчате торта за РД. newsm78

# 136
Благодаря ви за пожеланията момичета,много мило ми стана Wink Ние голямо празнуване му направихме,2 дена гости,направихме и една екскурзийка до морето,хубаво беше Wink
Ето снимки на рожденничката http://mstrovila.multiply.com/photos/album/15

# 137
Искам да питам майките от Варна, от къде ще поръчате торта за РД. newsm78
newsm78 Толкова хубави сладкарници има.Знам ли?Трябва да помисля и аз.

# 138
Привет от нас !

Ние се прибрах ме днес следобяд всичко мина и сега остава да зарастне раната като в събота ще свалим конците .Сега не ми е до писане само исках да кажа че всичко е минало добре като мога ще се включа .

Лека вечер от мен !

# 139
  • Варна
Браво на момичето-герой  Hug
Поздрави от нас!

# 140
  • София
Барборанке, радвам се, че вече сте си в къщи и, че операцията е минала добре. Пожелавам бързо възстановяване на Ивет!  Heart Eyes
Ди, супееееееер! Много хубави моменти в новия апартамен ви желая! Колко време ще го ползвате?
Мери, много ти е хубава малката принцеса! Пу-пу.

Аз втори ден съм на работа. На Ели от вчера и почете носа ..... и нямам много настроение за писане.

Много прегръдки от мен за всички!

# 141
  • Варна
Барборанке, много се радвам че операцията е минала добре.

Ивет да се възстановява бързо и без проблемно.  Hug

Гери лека и безпроблемнна работа и да няма болести в къщи.

С такова настроение  Joy Joy Joy да ви мине седмицата.

# 142
Днес ни взеха проба на мен и на малкия за коки бактерий,а утре сме на специалист УНГ за да скива дали нямаме 3-та сливица.Не може просто толкова често да боледува тоз малкия.Аз все лекувам последиците,а причната все ми убягва.Та дано да открием причината за болестите и да я отстраним.Цунки и лека от мен. Hug

# 143
  • Варна
Здрасти, мацки!

Честито на всички рожденици!

Все по-рядко се вясвам, но не остава време. Това не значи, че не ви чета на крак, но не стигам до писане. Когато времето е хубаво децата искат да играят навън след като ги взема и едвам сколасвам.
Бърборанке, радвам се, че всичко е минало добре. Леко и бързо възстановяване  Peace Hug.
Гери, а честито ти завръщане на работа  Wink. И ние сме на същото дередже - Ели е със сополи от тази нощ.
Мери, пу-пу много е сладка рождениката.

Хайде ще бягам, че ща загори манджорната   bouquet.

# 144
  • Варна
Здравейте от нас. Stop

Аз пак да питам Варненките. Момичета водехте ли децата зъболекър и ако да къде. Пишете дали сте доволни и такива неща.

Смятам да заведа Владко, но не знам къде е най - удачно.  newsm78
Ще съм ви благодарна ако ми помогнете.

# 145
Милейди, да нямате болно зъбче?
Не съм водила чиляка на зъболекър,няма причина,пък и му стигат другите доктори  Wink

# 146
  • Варна
Нямаме болни зъби, поне аз не знам за такива, но искам да го видят дали всички зъбчета са излезли правилно и като цяло. Все си мисля че това е мисия невъзможна, но ще видим. Тай на джипито плаче като истеричен /странно само там ми го прави този номер/, а не е боледувал и не е ходил по доктори, болници и т.н пък за зъболекаря не знам. Но смятам да се пробвам.

В събота бяхме на детски рожден ден на кръщелницата ми и майка и каза/  тя става сега на 4/, че са и лекували четири кариеса. #Crazy

Аз и при Райков искам да го водя, но пък за там ми казаха, че трябва един месец предварително да си запишеш час и прегледът бил вече 40 лв. Пак така профилактично, но и за там ще видим.

Като цяло смятам да си взема два три дни отпуск покрай рождения му ден и да по обиколим докитата, та затова проучвам.

# 147
Ми дано всичко да е нормално при вас.Намери ли си сладкарница?Оспамихме темата тука.Ще си продавам старата количка да си кажа аз.Пък се чудя колко пари да и искам,тя бая е карана.4 пъти все едно съм отишла до софия и обратно.Ако имах километраж мале мале.Малкия кашля СтрааааааШНО!Пробвам пак народна медицина,след поредния АБ който го изпи в петък.Мисля,че е с бронхит и то сериозен,НО има доктори и днес ще видим какво ще кажат.Да го излекувам,че ще правим кръщене после почвам работа и после РД-то на малкия и то не е една беля.

# 148
  • Варна
Извинявам се много за спама, ама какво да се прави като съм цял ден на работа само вие сте да се съветваме.
 Щъки стига с тези болести. Хайде да се оправяте, че да се моткаме из градината. 

# 149
  • FRANCE
Здравейте и от нас,
честито на всички рожденници!
Браво на Ивет да се оправя бързо.
Да се похваля ходихме на зъболекар. За сега сме спрели развитието на кариесите.
Гери лека работа и Елито да не се разболява.

приятна вечер

Общи условия

Активация на акаунт