Отговори
# 195
  • Пловдив
Честито на всички именници! Да сте здрави и щастливи! Щък,честито ти християнче! Аз вече резервирах детски център за РД на Диди ,дечковци са поканени , днес и поръчах  подаръка и  се надявам да е един прекрасен ден за всички нас Heart Eyes
Луси, кой център си избра за РД ? Аз ще го правя в Тон бонбон 2  Peace

# 196
  • София
Честит 2-ри рожден ден на Ники на Цигарка и Георги  на Алгара! Много здраве, щастие и безгрижно детство на рождениците!

Ето я и именничката: 1, 2, 3
Празника мина добре. Бяхме си в къщи по семейно му. Ели много се зарадва на подаръците.  Grinning

# 197
Честит Имен ден и от мен на нашата астрална близначка Ели на Гери,на другото сладко Ели на Аничка, на Коцето и майка му Ели и на Лилибончето !!!!!

ЧРД на Никито и Георги !!!

Брей,кога ни станаха толкова големи децата  newsm78

На шега , на майтап 2 годишни ,че и почват 3.....

Не съм решила още за РД-то на Цеци.Вероятно ще спретна барбекю.За подарък се чудя за количка с акумулатор

# 198
Не съм си купила още почерпката за да я снимам и да ви почерпя виртуално ,но днес навършвам 34г ох!Чувствайте се почерпени в случай ,че днес се увлека в задачки Blush Асе,ние ще сме в пицария Верди в Кичюка повечето ни гости са от този квартал,а там има заличка за дечковци ,чистичко и приятно с игри и забавления за тях . Хареса ми детското меню (1 мини пица с шунка и кашкавал ,сокче и играчка по избор)и са вкусни ние ги опитахме вече. за мамите и татковците ако дойдат и те е свободна консумация та мисля че ще е добре така. Иначе поръчах на Дуди подаръка сега ще се опитам да дам линк дано успея http://eshop.marseltoys.com/popup_image.php?pID=492  ето това и харесах дано се отвори нали хич ме няма в тези работи.  Embarassed

# 199
  • Варна
Честито на именниците от вчера - Ели на Гери, Косьо и мама Щък и Лилибончето!

Щък, честито ти християнче bishop! Нека Господ винаги е с него.

newsm59Честит 2-ри рожден ден на Ники и Георги! Да са живи и здрави. newsm59

Лусия, честит рожден ден и на теб! Бъди много здрава, щастлива и обичана.
Благодаря на всички за хубавите пожелания към Ели   bouquet Hug!
По-късно ще пусна и снимки.

# 200
  • FRANCE
Леле колко празници!

честито на всички адашки от вчера и на Косьо!!!!

Честит 2-ри рожден ден на Ники и Георги! Да са много здрави и щастливи!
Лусия честит рожден ден и на теб!  bouquet

# 201
  • София
Честит рожден ден на Лусия
и на Тед !
Да сте много здрави, много щастливи и обичани, много късмет и успехи!

madame, честит имен ден и на теб!  Heart Eyes

# 202
Здравейте, не съм писала от доста време но нямам време. Макар че Денката е на ясла.
Ето със закъснение от мен, на който каквото му душа сака  Hug

# 203
Тед , Честит Рожден Ден и от мен!!!!!Много радост да ти носят твоите мъже ,да си обичана и щастлива!!!

Ми много набързо минаваш....пиши как сте!!! Как е Денката ? Свикна ли на яслите?

Мадам,не съм знаела,че и ти си Ели!! ЧИД за вчера!!

Къде сте момичетааааа?! Екоооо (както Цецо казва)

Пускайте бебешки бисери...Цецо днес ми искаше овека и се ядосва,че не го разбирам,а се оказа,че иска отверка...

# 204
Мерси за поздравите към мен! Влизам да ви се похваля ,днес дойде подаръка на Диди и детето остана очаровано много си играе и се радва. Искаше ми се да го скрия и да си го получи на РД ,но куриера ни хвана долу пред входа и като видя кашона милото засия Heart Eyes. А между другото е точно като на картинката ,но в розово и тъмно синьо -даже е  още по хубава в тези разцветки! Wink

# 205
  • FRANCE
Оппа здравейте пак,

Благодаря за поздравите за ИД.

Сега сме на вълна обзавеждане да детска стая че до сега си спинкаме дружно ама ни минават гадни мисли за пращане на дечко в неговата стая Mr. Green Така че ако имате разни сайтчета с идейки, исками се да е нещо забавно, вкл и легло със транна форма за да мотивирам Алекс.

Краси и Алекс ги разпрява едни странни.  Едната нощ беше голям рев за "кунценцецето" (къченцето) и докато разбера какво иска ooooh! Май най-странната и дума е "лелета" (крака) и нямам никаква идея от къде го е измислила.

приятна неделя на всички

# 206
Честит празник на славянската писменост, на българската просвета и култура!

# 207
Благодаря момичета за поздравите,ние с Косето вече сме се кръстили и съм доволна,че всичко приключи най-накрая!Снимки сега ще сложа.

# 208
  • София
Честит празник на славянската писменост, на българската просвета и култура и от мен!

Щък
, добре дошли в християнското семействво на теб и Косето.  Снимките са супер. И ти и малкия сте много готини.  Heart Eyes

На е дна от снимките видях моренцето.  Wink Та искам да ви питам, а ако може някой да помага. Решихме, че началото на август за една седмица ще отидем на море, но ще ходим аз и Ели и една приятелка и нейното дете. Тя ще вземе карти за бунгала в Ахтопол, но още не знае със сигурност цените. Миналата година е било 20лв. за възрастни и 15 лв. за деца. Били две стаи с общ санитарен възел, условията били поносими, хубаво е, че има голям двор и столова, ако решим да се храним там. Много се чудя. Ходила съм в Ахтопол и ми харесва, но ми се струва далече, а Ели никога не е пътувала толкова дълго.  И тук ми е питанката към вас. Като поразгледах цените може в по-близки до Бургас курорти да си вземем апартамент например (пак с две спални, но с повече удобства). Давайте съвет, ако имате познати който дават или сте ходили и сте доволни.

# 209
  • София
4oko25, честит рожден ден!  Да си много здрава, щастлива, късмета да е винаги с теб и всичките ти начинания да са успешни!

Общи условия

Активация на акаунт