Отговори
# 180
  • Варна
Gery_baby ЧРД на патерици и от мен.

Щъки Много хубаво да си изкарате на кръщенето. Ние като се кръщавахме миналата година купих миро от църковния магазин, като чаршавче със синьо поръбено по края и сега го ползваме като лека завивка, но там не го ползвахме много.

Да пишеш как е минало голямото събитие и да пуснеш снимки.

# 181
  • Пловдив
Щък кога ще ходите към Карандила? И ние утре или в другиден пътуваме за Сливен  Hug Чакаме снимки  Peace

# 182
  • Варна
Ей, Щък, питам питам аз кога ще е кръщенето и нищо не казваш  Naughty. Не бой се няма да дойдем, защото и ние утре кръщаваме Ели  Mr. Green. Нашето ще е в Св. Атанасий. Пожелавам ви весело изкарване на кръщенето и на Карандила. Аз извадих един бял чаршав, но по него има лилаво. Дано не ми се карат  Wink.
Гери-бейби, честит ти юбилей!
Гери, и при нас в яслата не ги изкарват много-много. Повече на терасата. В яслата на Вики беше друга работа. Всяка група имаше оградена площадка и ги извеждаха по два пъти на ден. Грехота е да ги държат затворени лятото  Rolling Eyes.

# 183
В събота сме в Сливен
Кръщенето ще е в малката богородица утре.
Подготвих се,сега остана и да се лакирам,че не ми остана време!Ще дам снимки после  Grinning

# 184
Добро утро на всички от мен !Днес много празници в нашата темичка само така да бъде хубави неща да се пишат !

Честит имен ден на Коцето и честито християнче на Щък  много здраве и много да слуша мама и тати !

Честити християнче  на мама Аничка и дано Ели е спокоина и весело изкарване на празника !

Честит рожден ден на вече порасналите момчета на Никола на мама Елз и Георги  на мама Алгара весело посрещане на празника  и много здраве за рождениците !

Очаква ме снимки от всички празнуващи иначе лошо ви се пиша  Heart Eyes .

Ивет иначе е добре вчера свалих ме конците и вече всичко е наред има съвсем малко белекче над пъпчето иначе тя тръгва на детска от понеделник на 25/05 защото от 01/06 не може та така малко съм в шах от по ранното тръгване но ще се организирам с нещата малко ми се е присвило сърцето хем ми е за втори път но пак ми е присвито сърцето .Във вторник  ще се вихрим в София поканени сме на рожден ден в Сити център в някакъв детски клуб и се надявам на моите калпазани да им хареса после ще пусна и няколко снимки .Иначе за яслата взех от тези летните  топленки на Беко е много са хубави от предни има леко втвърдено при пресчетата за да не си ги убие детето много ми харесаха благодаря на Аничка и Гери дето ги препоръчаха при нас са пуснали и зимни които също изглеждат страхотно .
Това от мен че се забравих !
Приятен ден на всички и много усмихнат целувки от нас с Ивет на всички  Hug

# 185
  • Варна
Честито християнче на Щък и на мама Аничка

На всички Константиновци и Елени многоооо здраве и късмет да Ви носят имена.

Много усмивки.

# 186
  • Варна
Пак съм аз. Сутрин преди работа имам малко време и си го уплътнявам като Ви чета.

Споделете какво сте решили да подарите на децата за предстоящите рождените дни. Ние в къщи много се чудим и не можем да решим. newsm78

# 187
  • София
,

Момичета, почерпето се за здравето на Ели по случай именния й ден!  Simple Smile

Честит иман де на Косььо, Ели на Ани и на всички други именници, който пропускам! Да са живи и здрави и много щастливи! Весел празник!
Пожелавам кръщетената на Ели и Косето да минат по вода и всичко на е ок.

# 188
Ама съм голяма шматка щеме извините   Embarassed !

Честит имен ден на Ели на Гери и на Ели на Аничка много здраве и щастливо детсво !

# 189
  • София
Честит Имен ден на всички!

Днес има доста именници и майки и дечица. Heart Eyes

Честит рожден ден на двамата палавници!

Или поне до колкото са писали последно са палавници.

# 190
  • Варна
Честит имен ден на всички именници! Толкова сте много, че няма да ви изреждам да не пропусна някого!

Да са ни живи и здрави и новите християни  Hug

# 191
  • Пловдив

Честито на всички, които имат повод днес ! Именници, рожденници, християнчета ! Всички бъдете здравички ! Весел празник момичета !
Аз вчера направих резервация за на Вики РД в един детски център и съм спокойна. Сега остава да дойде датата  Hug

# 192
Честит имен ден на всички именници!Да са живи и здрави и много усмивки!  bouquet  bouquet  bouquet

# 193
Честито на всички именници! Да сте здрави и щастливи! Щък,честито ти християнче! Аз вече резервирах детски център за РД на Диди ,дечковци са поканени , днес и поръчах  подаръка и  се надявам да е един прекрасен ден за всички нас Heart Eyes

# 194
  • София
Честит имен ден на двете Елита на Гери и на Аничка и на Коцето на Щък, а също и на самата Щък!

Честито и на всички останали именици!

Честит 2-ри рожден и на двете пораснали момчета!

На всички дечица пожелавам палави игри, весели забаления и много, много усмивки!
На всички големи - много щастие, късмет и здраве!

Общи условия

Активация на акаунт