Отговори
# 45
В Румъния е бил епицентъра.

# 46
Мани, добре, че не си бяхме в Силистрата, че щях да умра от притеснение с децата.  Crazy През нощта не е имало повече. И брат'чеда в Букурещ яко се е поразтресъл.  Crazy

# 47
  • Варна
Земетресение? Къде бе? Пак сме проспали всичко. И новини не съм гледала от два дни, добре че сте вие  Laughing

# 48
Добро утро момичета !

Къде се запилях те през почивните дни  Heart Eyes ?

И ние скитосвах ме все навен тази седмица при нас беше събора на град и имаше много въртелешки та все  ги обикалях ме . Иначе при нас всичко е по старумо  Ивет е добре  и дивее и още малко ще сеприготвяме да излизаме .
Ето и малко снимки на Ивет от последните дни http://www.snimka.bg/album.php?album_id=284014&pid=11850615

Слънчев ден на всички !

Еми те снимките са в общия албум на юнчетата в албум Barborana Mr. Green  ама кой  да се сети че ще трябва парола .

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 10:14 от BARBORANA

# 49
Барборанче, дай парола,не се отварят. Peace

# 50
Здравеите и от мен. Аз изпратих децата на градина и се правя на работна  Simple Smile . В петък не ги водих и се гледахме с тях , защото Гошко беше малко хремав. Гери как е Ели ? Оправи ли се вече и разминахте ли се с АБ ?
Ние утре с Гошко ще ходим на родителска среща в училището дето сме го записали . Да се запознае с госпожата и да си види училището.
Това е от мен момичета , чао на всички и лек ден ви пожелавам.

# 51
  • София
Здравейте!

Трапезица, Гале, не само, че не се разминахме с АБ, а от днес го сменяме с друг, защото са й възпалени ушите.  Confused
Барборанке, снимките са супер, а Ивет е голяма хубавица.  Heart Eyes Пу-пу.

Ели се събуди към 5ч. и до 9ч. беше борба със съня. Заспива за 10-15мин. и после рев. Най-накрая не издържах и станахме като я питах боли ли я нещо си показа ухото. Ходихме при педиатъра и каза, че са възпалени.  Sad Ще си стоим в къщи и ще се лекуваме.

Чао от мен, нещо нямам настроение много за писане.

# 52
Гери  Hug силно гуш!И мили мили детенце  Simple Smile

# 53
Айде и ние сме болни ConfusedКато го взех наобед от яслата беше с Т 38,7*Оттам на лекар веднага и много зачервено гърло.Изписа му АБ,но не съм го купила още.Сложих му една свещичка Нурофен и чорапки с вода и оцет на крачетата.Сега спи  и Т е спаднала.Мисля довечера да му направя компрес на гърлото дето го писа Щък,но ако знаете някой цяр за гърло кажете Praynig
Гери,голяма прегръдка за Ели Hug

# 54
И при нас болестите не подминаха CryСамо където Мирослав го изкара много леко,но аз бях на легло,с болки в гърлото ,температура и страхотна хрема.И все пак съм благодарна ,че аз го изкарах ,а не той и през цялто време се молех да не го повтори и да не е като мен.....иначе маника се размина само с лека хрема и един ден с кихавици Praynig
Сега като слушам за болните дечица и ми става тъжно,като си помисля какво им е и на тях и на майките им Cry
Когато бях малка,единственто ми желание беше да се разболея за да пропусна някой друг ден от училище(и се радвах,когато това се случеше) ooooh!а сега да не чуя за болести....и като се сетя как се е чувствала майка ми,когато съм била болна Confused
Пожелавам на всички болни,малки и големи,скорошно оздравяване  bouquet

# 55
Привет пак от нас !

Ние се разходих ме и сега Ивет спи а за ще взема да сготвя нещо че после пак навън .още малко ни остава и после всеки по задачи аз на работа а Ивет на ясла.
Гери голяма прегръдка за Ели от нас дано бързо и мине и престанат тези болести .
Ди дано и на Стами му мине бързо .

Това от нас бързо да оздравяват малчовците  Praynig .

# 56
  • София
Гери, голяма, голяма прегръдка Hug за Ели. Стискам палци АБ да помогне и скоро пак да сте здрави.
Ди, и на Стами една прегръдка от мен Hug - бързо оправяне и на вас.
silvadge, добре, че на дечко му се е разминало по-леко, че направо не си е работа детето ти да е болно.

Алекс още не се е оправил напълно - кашля като магаре и носа му продължава да тече, за щастие вече не със силата от предишните дни. Вече обаче не знам как да му обяснявам, че не можем да идем да играем на някоя площадка - милото, като минем покрай някоя почва да я сочи и да скимти, че иска да си играе. А не смея още да го пускам особено като знам аз как бих реагирала, ако някоя майка си доведе детето на площадката с такива кашлица и хрема като на Алекс. Вие как процедирате в такива случаи? Пускате ли ги да си играят с другите дечица?

Оставям ви вече, че имам доста работа да свърша докато малкия спи. Слънчев ден!

# 57
  • София
Момичета, благодаря ви!  Hug

Стискам палци Стами, Алекс и всички болнички бързо да оздравяват.

Жени, ходим на градинки, в които няма деца. Но не отричам, че с хрема съм я водила на площадката.

# 58
Вие как процедирате в такива случаи? Пускате ли ги да си играят с другите дечица?
Ако е само кашлица и хрема и няма Т и се чувства добре, винаги излизаме. Навън е малко вероятно да се прехвърлят вируси...
Ох, уши.... Rolling Eyes Болна тема. Изпитите АБ при Диана са били само заради отити...И най-гадното е, че понякога дори не се вдига Т...А как боли вече знам и аз от изкарзния януари отит #Crazy Бързо оздравяване на Ели!

# 59
  • София
Здравейте момичета,
за съжаление гледам болничките не са се оправили.

Жени, аз не се дразня, ако детето е хремаво, имам предвид чуждо. Но много се дразня, като се возя в градски транспорт и някой кашля и храчи и смърка. Полудявам от самия звук. Ако искаш води го Алекс в гората при нашите. Те са там голяма и толерантна агитка баби, гледачки и майки и мисля, че никой няма да ти прави проблем. Освен това винаги можеш да го дръпнеш да играе някъде по отдалечено от другите, ако се притесняваш. И все пак той основно е здрав, а хремата често не се лекува. Аз като дете бях по 10 месеца с течащ нос. Основно от разните му там видове полени прах влага и какви ли не още алергии - все на течащ нос ми избиваха.

Иначе да се похваля днес платих морската почивка - случайно се организирахме голяма група в Албена. И като сложим и Варненските дружки-колеги и станаха повече мероприятия от времето, което ще седим.
Може и някой от Варненските виртуални дружки да прати телефон на лични, пък ако се организираме да се видим и с вас. Ще съм там от 28.06-4.07. На пети пътуваме обратно.

Общи условия

Активация на акаунт