когато любовта си отива

• 11 974
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
Един път се борих,но не се получи.Примирих се!
Явно така е трябвало,защото срещнах съпруга си и разбрах,че той е това за което съм мечтала,а пък онова,за което съм се борила е било мираж.

# 16
Боря се, докато не дам всичко от себе си, за да не се питам после какво щеше да стане ако...

# 17
според мен любовта тръгне ли да си ходи връщане назад няма..
по-скоро можем да я задържим и да я поддържаме жива,докато още я има.
отиде ли си емоцията,тръпката,чувството,че това е твоята половинка..няма смисъл да се бориш да върнеш любовта,или се примиряваш и заживяваш с навика или тръгваш да търсиш нова любов.

# 18
Отиде ли си любовта, си отивам и аз. Не се боря. Преболедувам я осъзнато и продължавам напред.
То, според мен, не е като да му зашлевиш един и да го върнеш в правия път, ако е обърнал поглед в  друга посока.
А ако аз я изгубя, не знам, какво бих сторила и не искам да научавам.

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 08:33 от luna

# 19
Преди време наистина се борих за една любов, драсках, плаках, търсих, рових.....
После се оказа, че съм била благословена....да си отидем един от друг. За да мога да срещна настоящия си мъж и баща на детето ми.
Сега....връзката ми е спокойна и равна. Осъзнах, че с него не мога да търся години наред само страст и буйни пламъци, и го възприех. Всичко е въпрос на усещане за другия. И.....на любов. Heart Eyes

# 20
  • Be realistic - plan for a miracle.
За любов не съм се борила. Виж, за връзката си, съм се борила със зъби и нокти. Щото понякога това дали ще съумеем да я запазим, не зависи само от любовта.

Смятам, че ако любовта си отива... абе, има начин как да я върнеш, но с борба не е начина, в смисъл... т'ва са чувства и не става така лесно, те не се командват.
Ако видиш че връзката си отива е различно. Тогава можеш да се бориш - веднага, след като си отговориш на въпросите има ли любов между двамата и заслужава ли си всичко това.

# 21
Аз разбирам въпроса в контекс любов в семейството. За 15г. заедно много пъти съм си мислила, че любовта между нас си е отишла. Но винаги съм била опровергавана. Всичко е било просто поредната криза. Той ме обича много, ужасяващо много. И аз съм правила всичко изброено - обикновено първо спирам да правя каквото и да било. После започвам да полагам усилия да затопля отношенията, "боря" се да си върнем топлотата и страстта. Какво ли не се е случило за тези 15г. И въпреки всичко, въпреки, че няма пеперуди в корема ми, знам, че това е най-добрият съпруг и баща, и не си представям да остарея с някой друг. Знам и че малко мъже биха понесли жена като мен.
Та,Пали, ако темата ти е лична, не се отчайвай. Имам спомен, че и вие сте заедно от 100години. Просто понякога страстта и чувствата утихват за един период. Но това не значи, че любовта си е отишла.

# 22
     Да ,факт е , че всичко се променя, то и аз бях на 18  Whistling

Нормално е ,когато сте заедно от дълго време нещата да се променят, не се притеснявай излишно.Любовта преминава в друго измерение, вече не се усеща чувството на влюбеност , но идва нещо много по-дълбоко, дай си шанс....

И ,кажете ми ,моля ви, къде е Дис , все пращате хората там  Embarassed

# 23
  • Be realistic - plan for a miracle.
     Да ,факт е , че всичко се променя, то и аз бях на 18  Whistling

Нормално е ,когато сте заедно от дълго време нещата да се променят, не се притеснявай излишно.Любовта преминава в друго измерение, вече не се усеща чувството на влюбеност , но идва нещо много по-дълбоко, дай си шанс....

Там си  Laughing - съкратено е от Дом и Семейство Simple Smile

# 24

Там си  Laughing - съкратено е от Дом и Семейство Simple Smile

doh Laughing

# 25
Хм. Говоря за дъъълга връзка, с общи отговорности /деца/ и т.н. Опитвам се да гледам практично на нещата. Което включва разни работи като: да се радваш на плюсовете и да си позатваряш очите за минусите на партньора. От време на време става обратното обаче. И тогава се изнервям прекомерно. Обикновено за глупости. После почвам да си припомням, че всъщност ти си избираш гледната точка и от теб зависи да си над нещата и да се чувстваш добре. А като се почувствам добре решавам, че може пък и да не си е отишла. Може аз да съм непоносима, зла и изнервена и това да води до късогледство /да не кажа слепота/. Нещата са такива, каквито ги виждаш. И те така. Важно условие е, да няма нов обект на любов, обаче.

# 26
Всички варианти съм изпробвала май (според човека и ситуацията),
 но не съм убедена, че има връщане.

# 27
Когато любовта си отива- тя просто си отива безвъзвратно....независимо от нашите действия или бездействия....

# 28
Какво правите?Оставяте я да си тръгне,борите се за нея,отказвате да го приемете,заравяте си главата в пясъка,или си тръгвате преди нея ,за да запазите себеуважение към себе си и към отсрещната страна?Знам че е зададено като анкета,но допускам че ще има още опции ,и затова пускам темата в този и вид
За коя любов питаш? За тази между бракуваните хора или въпросът ти важи И за гаджосаните?

# 29
Боря се, докато не дам всичко от себе си, за да не се питам после какво щеше да стане ако...

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт