Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 166
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 695
...Пипи е абсолютна лигла...
                         В грешка си  Stop, лигла съм аз! Пипи е недоразумение  Crossing Arms.
                         Уффф, ще ми се изтъркат удивителните тази вечер...

# 1 696
  • при моите деца .....
Скука!
Добре, че поне пари събират!!!!

# 1 697
Абе те и двете са се съгласили да влязат отново, ама ако водят в резултата:) Жени са, все пак

# 1 698
  • София
Оправдавам напълно поведението на Иваела и се чудя как има хора които не виждат ,как е възможно минути преди да излезе Аня да продължи с интригите си и то говорейки неверни неща на дъщеря си.Нямам думи срамота.

# 1 699
Милко събра ли 10 000лв само от дарения  newsm78

# 1 700
Някой следи ли как върви Милко с парите  newsm78

# 1 701
Ааа Нелина я знам от началото на поп фолка. Изправила е погледа..
И тя има дете от този човек с кръчмата, от който и Анелия, нали? Дето всички ги...

# 1 702
Iliana, няколко пъти тук се коментираше, че мъжът на Ане не можел да я трае. Това е честно, така ли?
Аз понякога също не мога трая сестра си, но никога не бих застанала срещу нея, точно защото я обичам. Едното няма нищо общо с другото.
Как да не си я трае човека ,познава си я и си я прибра .Обича си я такава каквато е .
Може да се дразниш от сестра си понякога както и аз от брат си, но да не я понасяш не вярвам.

# 1 703
Оправдавам напълно поведението на Иваела и се чудя как има хора които не виждат ,как е възможно минути преди да излезе Аня да продължи с интригите си и то говорейки неверни неща на дъщеря си.Нямам думи срамота.
                         Така си е  Peace. Водила била с много... Къде водеше бре, пиле шарено  Shocked?!?! Как да запази Ивайла самообладание? Да вземе и да се съгласи, че така е било, м?
                          Милко много добре се представя тази вечер, не е като миналия път да му изпращат само поздрави  hahaha. Личи, че Руска ги е насмела  Whistling.

# 1 704
Някой следи ли как върви Милко с парите  newsm78

ми аз чух : 1000 , 1500 , 4000 , 1000 ...може да съм пропуснала нещо... още 1000лв

# 1 705
Не е от него. / това за детето на Нелина /
Дотук виждам 11 бона

# 1 706
Абе те и двете са се съгласили да влязат отново, ама ако водят в резултата:) Жени са, все пак...
                         Не, Ивайла се съгласи и без това.

# 1 707
http://vbox7.com/play:bd964e2f 13 минута
Съжалявам,че чета с каква категоричност някой пише за Караньотова,че не била актриса,а пък работила в театър  и т.н....
Не твърдете нещо,което друг може да знае с по-голяма сигурност.

Това Юлияна ли е ? Благодаря ти   bouquet!

# 1 708
Iliana, няколко пъти тук се коментираше, че мъжът на Ане не можел да я трае. Това е честно, така ли?
Аз понякога също не мога трая сестра си, но никога не бих застанала срещу нея, точно защото я обичам. Едното няма нищо общо с другото.
Как да не си я трае човека ,познава си я и си я прибра .Обича си я такава каквато е .
Може да се дразниш от сестра си понякога както и аз от брат си, но да не я понасяш не вярвам.
Peace

# 1 709
Аз не съм казала, че не може да я понася. Казах, че не я трае.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт