Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 597
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 110
Част от думичките на Милко: с К - кучка, с Ф – флирт, с Л – любов. Загорял е за пиленца, горкия  Joy

# 1 111
  • София
 Нали дадоха в началото процентите бяха почти 50 на 50 а нямаха много шанс да говорят. Едва ли е било точно така. Не знам защо го изръси това?

# 1 112
Аз ли си фантазирам или току що чух в клипчето от V-бокса от излизането на Анка, че процентите са били 20% за Аня и 80% за Ивайла и Ивайло направил така, че да са горе долу равни, за да не пукне съвсем от срам? Thinking

Да, така казва.
Брех боже, аз съвсем се обърках Sick
Дали е вярно????? Абе потресена съм  Thinking

Не ми се вярва ако не е вярно точно Аня да го каже.

# 1 113
Аз ли си фантазирам или току що чух в клипчето от V-бокса от излизането на Анка, че процентите са били 20% за Аня и 80% за Ивайла и Ивайло направил така, че да са горе долу равни, за да не пукне съвсем от срам? Thinking

Да, така казва.
И как го е направил? Какъв е бизнесът на Ивайло в момента?
Ми просто е помолил продуцентите, бидейки на ясно за всенародната "любов" към налудничавата му жена, да не я излагат допълнително и да не и ги показват в ефир, щото има вероятност да истеряса на сцената по този повод. Та да ги направят с 1 или 2% разлика, за да е поносимо за нервите на Анчето. Ми жена му е все пак, носи си кръста човекът!

Дали е вярно????? Абе потресена съм  Thinking
Не ми се вярва ако не е вярно точно Аня да го каже.
Верно ли точно това не ти се вярва!? Joy Joy Joy

# 1 114
Нищо няма да ме учуди,ама Аня тая вечер направо ме разби! ей ама от каде го е намерила тоя Иво,страхотен е! newsm78 Rolling Eyes

# 1 115
Ако бяха вкарали Ивайло преди пет дни се си мисля,че нямаше да има тоя "невероятен лайф"  Thinking

# 1 116
    Караньотов не вярвам да играе по свирката на продуцентите. Нито те по неговата. Видя се,че не се долюбват много. Това с процентите си го обяснявам единствено със симпатиите на хората към Анкиния мъж. Народа му съчувства,че има луда жена за връзване,и му помогна да си я подбере кошарата.

# 1 117
  • Варна
Ох Славче много ти благодаря за линка  Laughing посмях се пак

Аня - аз ще дам пресконференция
Ивайло- не е вярно, аз няма да и позволя
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 118
  Защо я харесвате толкова Пипи? Не ме кефи мен това момиче,по-зле е и от майка си.

Лека нощ на все още будните в темата!  Hug

# 1 119
Ивайло на нея и даде добър съвет,но не знам дали го разбра.За това клипче последното(на което излизат) говоря.

# 1 120
  • Варна
Трябваше да дадат и един номер на който да се пускат СМС-и за мъжа на Аня. Сигурно той щеше да събере най-много пари. Евалла ,че си държи кучето на къс синджир.

# 1 121
Ето как Аня напуска Къщата:   http://www.vbox7.com/play:75d2d2c1
Ох Славче много ти благодаря за линка  Laughing посмях се пак

Аня - аз ще дам пресконференция
Ивайло- не е вярно, аз няма да и позволя
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Цирк пълен.
И иска да издърпа Пипи вънка за да й каже нещо. Ники не дава, Ивайло се развика, че вече е много ядосан. Joy

# 1 122
на мен Пипи ми е симпатична newsm03 newsm44

# 1 123
  Защо я харесвате толкова Пипи? Не ме кефи мен това момиче,по-зле е и от майка си.
Кой каза, че я харесваме!? Тя на 24 е ткато майка си, а на 50... ooooh! леле мале, какво ли ще е!? Не знам дали майката си личи по детето или мъжът по жената, както се ебавате тук, но гледай майката и ще разбереш каква ще е дъщерята като стане на нейните години, умножено по 2!!!

# 1 124
  • Варна
Брех, изчетох ви  Crazy и сега спокойна си лягам  Wink

И аз чух това за 20% и 80%  Peace
Добре, че беше Ивайло да спаси положението, че можеше и още да се изложи Анка  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт