Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 527
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 380
В КМ беше темата, но доста отдавна.
Тая тема и случаката я помня и аз. Пфю. ooooh!

Направо Sick

Ся, ако не искате да се метна от любопитство, може и да споделите (и ЛС приемам)  Crossing Arms Flutter

# 1 381
Между другото - много е хубава Дияна  Heart Eyes С Ивайла изглеждат връстници Whistling

# 1 382
Аз обаче помня, като слон, иначе съм прилично закръглена, да не си помислите нещо Flutter
Аре, сега всички разбрали недоразбрали, ще решат, че верно аз съм изтипосала некой си. Аман!!!!

# 1 383
  • София-в сърцата на моите деца
Лично за мене писмото беше написано неграмотно, с много плюене и беше в ущърб на Ивайла! Сега разбрах защо е толкова невъзпитана и с толкова беден речеви език, но пък с Огромно Его/ комплексите на грозното пате в семейството? ! Ще има с изплезен език да тича след другите, залага само на скандала, и всяка втора дума е АЗ, Аз-най-младата, най-красивата, ..........НАЙ-ПРОТИВНАТА! Според мен тази жена се е взела много на сериозно!! И сестра й го каза!! Дара е единственият й коректив!!Евала на Дара PeaceНе позволи да се унижи покрай сестра си!!! Peace

# 1 384
Аз обаче помня, като слон, иначе съм прилично закръглена, да не си помислите нещо Flutter
Аре, сега всички разбрали недоразбрали, ще решат, че верно аз съм изтипосала некой си. Аман!!!!

Не съм написала, че си ти, а попитах дали си била ти? Има лека разлика нали?

И разбира се, разказах накратко историята, защото е добре съфорумките да са информирани.

# 1 385
Слушат класика и пак нищят скандала.  Ивайла докога ще занимава хората с това. Тошко се изнерви. Ей като котка е тая -не пада върху гърба си. Дияна се опитва да ги разсее с чувството за хумор на Ники. Ивайла изглежда много зле -червена и лъщи на слънцето. Дали е спала? Айде призоваха я в иповедалнята за нещо

# 1 386
За тоалетите:
Семейство Пенчеви= никакъв вкус откъм обличане. аня си заслужи да я сложим във фейсбук групата "Най мразим селски пръчки и Леопардови щампи".

Ти ли беше изтипосала най - нагло една съфорумка във въпросната тема?

И аз затова се сетих, ама не посмях да попитам. Май е ясно, нали? Confused

Добро утро.

АБЕ СТИГА ГЛУПОСТИ, АЛО. ТАЗИ ГРУПА ИМА ПОНЕ ХИЛЯДА ЧЛЕНА. КАК РЕШИ, ЧЕ СЪМ АЗ! ПИСНА МИ ОТ ТЪПОТИИ

# 1 387
galana Много ме кефиш.
Айде да не кажат че аз съм пристрастна.Някой дето гледа диема сега, да каже дали Ивайла сама ги занимава.Или Тодор я разпитваше и нея и Дияна и те отговаряха?

# 1 388
За тоалетите:
Семейство Пенчеви= никакъв вкус откъм обличане. аня си заслужи да я сложим във фейсбук групата "Най мразим селски пръчки и Леопардови щампи".

Ти ли беше изтипосала най - нагло една съфорумка във въпросната тема?

И аз затова се сетих, ама не посмях да попитам. Май е ясно, нали? Confused

Добро утро.

АБЕ СТИГА ГЛУПОСТИ, АЛО. ТАЗИ ГРУПА ИМА ПОНЕ ХИЛЯДА ЧЛЕНА. КАК РЕШИ, ЧЕ СЪМ АЗ! ПИСНА МИ ОТ ТЪПОТИИ

Ей, я прочети пак какво сме писали. Някъде да е казал някой че си ти? ooooh! Взе да се вкарваш във филми нещо.

# 1 389

Ти грамотна ли си? Можеш ли да четеш какво точно те питам?

# 1 390

Не съм написала, че си ти, а попитах дали си била ти? Има лека разлика нали?

И разбира се, разказах накратко историята, защото е добре съфорумките да са информирани.
ами това е равносилно да ти да ми кажеш, че си  от София, и аз да кажа "ау, ти ли си Софиянката, която най нагло ми открадна портмонето !"
Това е група с хиляди членове, половин България е изтипосана там. И ав4ето супер умно да заключи, че било ясно.

пардон, 11 хиляди члена.

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 13:05 от мацка

# 1 391

Ти грамотна ли си? Можеш ли да четеш какво точно те питам?
Не беше до теб м, а до Ав4е, което заяви "Май е ясно". Ти защо не видиш какво съм цитирала като претендираш с грамотност.

# 1 392

galana Много ме кефиш.
Айде да не кажат че аз съм пристрастна.Някой дето гледа диема сега, да каже дали Ивайла сама ги занимава.Или Тодор я разпитваше и нея и Дияна и те отговаряха?
Аз гледам, разпитват я , не разказва по собствена инициатива.

# 1 393

galana Много ме кефиш.
Аз гледам, разпитват я , не разказва по собствена инициатива.

Благодаря.  bouquet

# 1 394
Ивайла се връща и заговори пак за снощи...майка и била ного красива...охооо разказват за запознанството на техните...майката е с 15 години по-голяма от бащата.... е разбира се историята им се различава от оная на баща им. Вече сте я чели сигурно...

Мъжете заговарят за мисии, Ивайла казва "Сигурно снощи си мислехте , че е мисия" Върти сучи, все около себе си завърта нещата.
Тошко и казва "Ивайла и двете не сте прави", Дияна: "Ивайла не търси под вола теле"
Тошко: "И сърбина няколко клеки сложи" за скандала става въпрос...

Общи условия

Активация на акаунт