Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 302
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 485
Майката на Бакалови е бивша миска.
ShockedКога успя пет деца да роди и миска да стане???
Мис Многодетна майка  Twisted Evil

# 1 486
Също не ми стана ясно Аня на какво по-точно се разчувства и 'прогледна"от брътвежите на госпожата, която й проби мълчанието, като по подаден знак Simple Smile)) Смешки пълни.
Това и на мен не ми стана ясно. Реално г-жата Марковска ми се струва, че се беше подготвила да я сравни със земята, обаче след кратък размисъл и "демонстративно" хвърляне на земята на написната си реч от няколко листа, само я наплю деликатно.
От какво толкова се разучвства Аня не разбрах, че чак и ръка да и целува.
                          Всъщност в този момент водеше в резултата, и реално погледнато, ако наистина бе успяла да стопира бързо гласуването, може би щеше да излезе победителка. Благородството, което се опита да изиграе беше доста смущаващо, но на Аня това не и беше първия уж хитър ход, който се опита да направи. Миналата седмица съвсем преднамерено реши да настрои съквартирантите в коридора, и дори успя с Мария. Отделно настройването на Божидара, и т.н.т. Доста подмолно играе, и ако не я даваха по телевизията 24/7 може би щеше да се справи доста успешно с конкуренцията, че и да и вярваме. Честно казано не искам да я срещам в живота  Stop.
                        Интересно ми е също как на никого не му правят впечатление нейните ходове... Ивайла даде 5 000, след това Ивайло се наведе към Аня и май я убеждаваше да направи нещо подобно, но тя каза нещо като 'не мога да направя такова нещо' 'не искам', или нещо от сорта беше... Получи се малко неловка пауза (поне според мен), понеже се очакваше и тя да направи нещо подобно. Аз поне очаквах.

# 1 487
  • София
Така като чета какво пишете за въпросните жени, всички са си лика-прилика - и Аня Пенчева, и Ивайла Бакалова, и майката на Ивайла и всякакви, дето се мислят за голямата работа... Много добре си знаят те кирливите ризи, ама се правят на ощипани булки. Така се става то от въздуха Мис, така се прави кариера с данните на Аня... Ако бяха толкова талантливи и себедоказали се и двете нямаше да си раздяват мръсните гащи. 
И сега се чудя Аня какво прави в Народния театър. Тя просто не е за там, защото няма таланта да играе на тази сцена. А Ивайла какво щеше да прави, ако не беше родила дете от точно този мъж? И пак е извадила късмет.

Благотворителност, каузи... дръжки!

# 1 488
Виргиния, ами накратко: Ивайла и Божидара разказват как са се запознали техните...
                           Мерси   bouquet. Това общо взето съвпада с версията на бащата.

# 1 489
  • Пловдив
В какъв смисъл кога е имала време да стане миска и да роди 5 деца? Те са от 3 бащи, не от 5.
Не ме интересува броят на бащите.5 деца са това-не е важно от кого са,нали тя ги е раждала?Пък,за да станеш"мис"-трябва джиджи-биджи с подходящи хора,връзки тук-там....нали се сещаме как стават работите.Та тя кога успя всичко това да го свърши-не го проумявам.
Тя като Мис 2009-взема две години за една.

# 1 490
Ами щото съм си пръцла LaughingАз ако си попръцвам ,то ти се наа........ш  след мене!!!
В това хубаво време нищо не ме мъчи !Радостна съм, че не съм публична личност, че съм на светлинни години от подобни муйки и......че това реалити шоу скоро ще свърши ! искрено се забавлявам с вас....как се палите заради тази или онази, а и двете са си маскари, но пък за това са им платили, нали!!! Peace

А така! Стегнато, синтезирано, добре обосновано и интелигентно написано мнение. Личи си класата и финеса от всякъде. Като при Аня. Laughing

# 1 491
Вие нали не си мислите, че Аня излезе, защото се ядоса на Ивайла, че каза резултатите:–))) Нищо ли не научихте от Биг Брадър...
                          Шегуваш ли се? И през ум не ми е минало  Peace! Ивайло дойде да прибере жена си, и бях сигурна, че ще го направи. В края за малко се разколебах, но в крайна сметка правдата възтържествува.

# 1 492
Мен ако питате след като излязоха от къщата може и да я е ошамарил или поне усмирителна риза да и е сложил.

# 1 493
...А Ивайла, ако беше простила наистина, после нямаше да "хапе нежно" сестра си, че си била говорила с Аня и били и се подигравали...
                           Нормално да със сестра си да си говорят и коментират отделно. Техните отношения са си техни отношения. Още повече, че между близнаци отношенията не са като при обикновените брат и сестра. Ивайла на Божидара (и обратното) няма да и се разсърди каквото и да става, двете са си по-скоро коректор една на друга.

# 1 494
...Все пак ако за в бъдеще те интересува височина и мерки на други модели, може да си ги коментираме...
                         Аз се интересувам от Галя Литова и Диляна  Blush.
Не може Mr. Green Само на лични, както писах ама си го отрязала, че да не занимаваме хора с персони извън Брадъра... Ей ама ти да не си хвърлила очо на Дичката, че баш за тия две мадами питаш  Wink

# 1 495
  • София
За мен Аня си остава жена с тежка критическа, а Ивайла... не знам момичета, но ми лъха злоба от нея, никога не остава да се доизкаже събеседникът и, мачка сестра си, мачка наред.
Можеха да направят страхотно шоу, а се излагат невероятно много. Ивайла според мен не е изчезнала от хоризонта само заради сладката си дъщеричка. С колкото колеги и приятели говорих - ами никой не я намира за красива. Казват хубаво тяло, но до там.

e&v=t&v  Mr. Green със сигурност е вдигнал дозата хапчета.

# 1 496
Пипи си знаеше, че Ивайло няма да защити Аня и ще я изкара от къщата. Помня, че каза на майка си, че ако Ивайла има десет защитника, Ивайло ще бъде единадесетият. Едва ли е само заради отрицателното му отношение към ВБ. Сигурно рядко застава зад лудостта на жена си. Rolling Eyes

# 1 497
  • София-в сърцата на моите деца
Ами щото съм си пръцла LaughingАз ако си попръцвам ,то ти се наа........ш  след мене!!!
В това хубаво време нищо не ме мъчи !Радостна съм, че не съм публична личност, че съм на светлинни години от подобни муйки и......че това реалити шоу скоро ще свърши ! искрено се забавлявам с вас....как се палите заради тази или онази, а и двете са си маскари, но пък за това са им платили, нали!!! Peace

А така! Стегнато, синтезирано, добре обосновано и интелигентно написано мнение. Личи си класата и финеса от всякъде. Като при Аня. Laughing
Ей, как мъ разкри, чи съм от нейната рода! Тюх, тюх!!! Просто , точно и ясно!!! Mr. Green

# 1 498
Сега филии мажат, спагети ядът - как не надебеляха тия жени там бе?!   Thinking  Гледам ги, слаби са.

# 1 499
Сега филии мажат, спагети ядът - как не надебеляха тия жени там бе?!   Thinking  Гледам ги, слаби са.
Дет вика баба ми "От инат не виреят"
 Joy

Общи условия

Активация на акаунт