Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 335
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 470
Виргиния, ами накратко: Ивайла и Божидара разказват как са се запознали техните. Майка и била много красива (странно и аз така мисля за моята Mr. Green), но малтретирана от съпрузите си. При поредния побой отишла в Съдебна медицина. Божидар Бакалов видял, че са адаши с пострадалата Божидарка и отишъл да я прегледа. В резултат между тях пламнала любов макар че тя била на 40 години, а той 15 години по-млад. Родили се двете близначки и тука вече някой ги прекъсна, защото явно на хората им писна от мелодрами. Те искаха да си разкажат всичко, но уви. Майката на Божидара и Ивайла е била много красива и добра жена и даже родила 5 деца на различни мъже, но те пръчовете му недни до един били гадини и само я пребивали. Драма Cry Cry Cry Никой не оценя красивите и добродетелни жени.

# 1 471
На мен ми направиха впечатление едни думи на Аня, че се е огорчила, когато двете с Пипи са правили цяла нощ сладки, продава ли са ги, а накрая труда им е бил подценен, защото са се гледали само парите. Естествено, че с продажба на сладки не можеш да изкараш, колкото със спонсорство от богати приятели. Тя каза, че я е срам от сина й и не знае какво да му каже...
                         Оффф, ама как не и вързвате изреченията не знам. 100 пъти каза, че няма богати приятели като на Ивайла, от друга страна мъжът и не е никак беден, пък и нали Дарина Павлова и е приятелка  hahaha...

# 1 472
  • Пловдив
Майката на Бакалови е бивша миска.
ShockedКога успя пет деца да роди и миска да стане???

# 1 473
  • София-в сърцата на моите деца
 Joy Joy

# 1 474
...Все пак ако за в бъдеще те интересува височина и мерки на други модели, може да си ги коментираме...
                         Аз се интересувам от Галя Литова и Диляна  Blush.

# 1 475
Също не ми стана ясно Аня на какво по-точно се разчувства и 'прогледна"от брътвежите на госпожата, която й проби мълчанието, като по подаден знак Simple Smile)) Смешки пълни.

Това и на мен не ми стана ясно. Реално г-жата Марковска ми се струва, че се беше подготвила да я сравни със земята, обаче след кратък размисъл и "демонстративно" хвърляне на земята на написната си реч от няколко листа, само я наплю деликатно.
От какво толкова се разучвства Аня не разбрах, че чак и ръка да и целува.

# 1 476
didiela, няма как да не забележим, че те мъчи нещо. Така те мъчи, че чак напира да излезе. Защо не си синтезираш мислите в един пост, може да ти олекне.
 По-добре веднъж да се изходиш, отколкото да попръцкваш след всяко мнение, с което не си съгласна. Mr. Green

# 1 477
  • София
Бтв, снощи Ивайла беше искрена, като каза, че и прощава. Аз поне го видях.

Незнам дали наистина е било така. Аз нито вярвам на нейната искреност, нито на тази на Аня.
Добре направи мъжа и, че си я прибра вкъщи.
А Ивайла, ако беше простила наистина, после нямаше да "хапе нежно" сестра си, че си била говорила с Аня и били и се подигравали. А и другото, което за мен беше по интересно, е наистина как изрязват разговорите и показват, това, което на тях им е най-удобно.
Вчера точно Ивайла като обяснпваше на сестра и как с Аня са и се подигравали (според нея) и Божидара каза, ние накрая казахме, че преличаш на италиянка и Ивайла и казва, че нямало такова нещо.... Еми аз за себе си направих извод....

# 1 478
Много бойни майки имате, бе. Мене пък майка ми би ме набила ако от 16годишна се въргалям в леглата на чичовци и крещя като каруцарка. И най-вероятно би се държала като Ивайло Караньотов, за да ми покаже, че и аз греша.
Много гнусно!  Sick

Ама вярно. Гнусното е, че с такива Вип персони се занимаваме.
Нещо не ме разбра ! Гнусно ми е изказването ти !  И Аня и Ивайла се изложиха , но ти продължаваш да пишеш против Ивайла неща , които няма как да знаеш !
Разбрах те много добре. Пиша само неща, които знам , а не предполагам . Ок? Peace

# 1 479
Искам  и Ивайла ВЪН!!!!Голяма досадница!! Такова чудо нема!!! #2gunfire
да, и аз се уморих да я гледам, нищо че беше по-достойната на дуела, тя също ми е дразнеща.

# 1 480
Също не ми стана ясно Аня на какво по-точно се разчувства и 'прогледна"от брътвежите на госпожата, която й проби мълчанието, като по подаден знак Simple Smile)) Смешки пълни.

Това и на мен не ми стана ясно. Реално г-жата Марковска ми се струва, че се беше подготвила да я сравни със земята, обаче след кратък размисъл и "демонстративно" хвърляне на земята на написната си реч от няколко листа, само я наплю деликатно.
Едва ли си е осъзнала грешката, изигра театър, е да не я линчуват допълнително. Мисля, че разбра, че се изложи и реши да се пречупи . Пък и Марковска точно си я изравни със земята, но със средствата на интелигентна зряла жена. Не като другата майка . Каза и малко думи, но силни вместо да се заяде като на сбор

# 1 481
В какъв смисъл кога е имала време да стане миска и да роди 5 деца? Те са от 3 бащи, не от 5.

# 1 482
В какъв смисъл кога е имала време да стане миска и да роди 5 деца? Те са от 3 бащи, не от 5.
Е това никой не може да каже. Сигурно си е имала деца и пак се е изявявала като манекен. Представи си преди 40-50години какви са били критериите. Напълно е възможно. Ако има живи свидетели-да кажат.

# 1 483

Едва ли си е осъзнала грешката, изигра театър, е да не я линчуват допълнително. Мисля, че разбра, че се изложи и реши да се пречупи .

а аз мисля, че и двете бяха инструктирани за края " Сдобрявате се и се връщате". Импровизацията беше точно в това кога и как ще стане. Според мен Аня ни в клин, ни в ръкав реши да изпълни поръчението и да се 'разчувства', на несвързаните думи на г-жата от публиката.... После изведнъж пък Ивайла реши и тя да прости супер лесно и дори да каже, че е готова и двете да се върнат, въпреки, че избърза, нямаше още подаден знак... Ники ги попита после.
Да не говорим, че преди 'извинението', мъжът й на Аня я беше помолил да се извини за репликата с/у детето и тя примлясквайки го направи доста вяло... И изведнъж - БАМ! някава госпожа от публиката казва 10 несвтрзани приказки и тя се промени на 180градуса.
 Беше тъпа режисура и кьопава импровизация.

# 1 484
  • София-в сърцата на моите деца
didiela, няма как да не забележим, че те мъчи нещо. Така те мъчи, че чак напира да излезе. Защо не си синтезираш мислите в един пост, може да ти олекне.
 По-добре веднъж да се изходиш, отколкото да попръцкваш след всяко мнение, с което не си съгласна. Mr. Green
Ами щото съм си пръцла LaughingАз ако си попръцвам ,то ти се наа........ш  след мене!!!
В това хубаво време нищо не ме мъчи !Радостна съм, че не съм публична личност, че съм на светлинни години от подобни муйки и......че това реалити шоу скоро ще свърши ! Искрено се забавлявам с вас....как се палите заради тази или онази, а и двете са си маскари, но пък за това са им платили, нали!!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт