Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 145
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 130
летс го и аз гласувам по същата причина Peace

в дадената статия от труд ясно е казано, че само за един лаиф парите от рекламите са 500 000лв. много ясно че е много скъпа рекламата в национална телевизия в час пик на най- гледаното предаване. нито продуценти, нито тези от нова са опрели до тези смси(те искат реклами). така чеееее, моля не си мислете че парите от смсите които НЕ изпращате ще ги похарчат по различен от обявения начин -това го казвам за всички които се възмущават за тези пари, но не изпращат ( вече зависи къде ще ''налеят'' повече).
и не виждам нищо лошо да се казват имената на дарителите на големи суми! какво като ги рекламират??

и аз пак да питам, според вас защо всички се натискат да са финалисти?? дали ще има бонуси?

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 10:40 от дива коза

# 2 131
Дори и държавата не е виновна за положението по болниците. Нравите ни са кофти и тва е.
Казвали са ми как директори на болници отказват дарения за скъпи апаратури, защото при дарение няма комисионна за тях.
Хора на нищо не вярвам! Никви смс-и на нищо няма да помогнат.

Ако всеки реши да си трае, защото не вярва в нищо, тогава какъв е шансът нещо да се случи? ВБ има голяма публичност. Изразходването на парите ще се отразява. Колкото и да е опорочено всичко, със сигурност нещо добро ще се случи след това. Вече многократно видяхме, че за повечето от проблемите давани в ефир, имаше резултат. Изобщо не си представям как Нова ТВ ще си рискува репутацията, разбирай печалбите от висок рейтинг, като позволи каузите във ВБ да се опорочат след това.

# 2 132
Бианка,честит рожден ден!   bouquet

# 2 133
Бианка,честит рожден ден!   bouquet
Hug

Славчето да внимава как ще се представи на изпита, да не се разправяме! Mr. Green

Имам спомен, че имаше сметка, по която можеха да се преведат пари за каузите. Обаче нещо не мога да я намеря в сайта.
 Запознати ли сте дали няма и друга инициатива, с която да се събират пари за кувиози?

# 2 134
Питам се, дали Ана ще изиграе един спектакъл, от тези де в театъра дето ги играе, за благотворителна кауза? Или може би НЕ? newsm78

# 2 135
Милко ми е супер противняк, не знам за какво беше влязъл изобщо.
През цялото време чете книги, за да излезех сух от водата, да не
вземе да се замеси в някой страшен скандал и пр. глупотевини.
Накрая... като го попита НикитУ дали ще продължи да подкрепя каузите,
той аха да каже "ми не, омръзна ми", ама смотолеви, че щял да пропагандира...

Каузата за кувьозите много ме трогна, винаги съм изпадала в недоумение
как в 21 век можеш да ослепееш поради липса на техника, не болест, а елементарна
(за някои страни) липса. Мисля, че ще пратя някакви смс-и, ще ми е за първи път.

Много ми е интересно, парите от таксата за да гледаш он-лайн защо не е
благотворителна и тя или е, знаете ли?

# 2 136
Аз разбрах, че парите от он-лайн гледане отиват за каузата, затова спряха на БТК свободното гледане  Peace

# 2 137
Господ здраве да ти дава! Hug
 От снощи се чудя как е правилно да се изписва думата. Embarassed

# 2 138
Питам се, дали Ана ще изиграе един спектакъл, от тези де в театъра дето ги играе, за благотворителна кауза? Или може би НЕ? newsm78

Че това последното малък спектакъл ли беше ??!! За ОСКАР направо !!  hahaha

# 2 139
А, супер, значи съм дарила все пак нещо и аз... там като му се махне ДДС-то не знам

какво остава.
Господ здраве да ти дава! Hug
 От снощи се чудя как е правилно да се изписва думата. Embarassed
И на тебе, и на тебе! Hug

# 2 140
  • София
О, Бинко, виждам остаряваш смело Mr. Green
Честито, мила, да си щастлива всеки миг от живота си!!! Hug

Аз се похвалвам, че гледах и вчера, и оня ден. Не е за вярвана, ама - на.
НЯма да коментирам, щото каквото и да кажа, вероятно е казвано.

# 2 141
О, Бинко, виждам остаряваш смело Mr. Green
Честито, мила, да си щастлива всеки миг от живота си!!! Hug
Смело, та чак неприлично. Hug
И Лили Иванова и тя. Знам, че я обичаш. Mr. Green

Прекрасна Heart Eyes

# 2 142
  • София
Имам едно много важно питане.
До сега във ВБ са събрани около 880 000лв,ако не се лъжа,както и де е.Но има осем каузи,за спортни площадки беше 300 000лв,за центрове за изкуства 400 000лв,за Мед.център за деца с церебрална парализа 250 000лв,за боклука 400 000 ..............................и така да не изброявам.Така,че от където и да го погледнеш необходимата сума няма да се събере,едва 60% може би от цялата сума ще се събере.
Та питането ми е следното:
Как тогава ще се разпределят парите?Приоритетно е глупаво,не може да кажеш тази кауза е по-важна от другата(е за някои може и да се каже Wink)Тогава по-малко площадки ли ще се построят,по-малко кувьози ще се закупят или няма да се правят контейнери за разделно сметосъбиране?
Ха сега!
Ах да!Кога най-накрая ще ни стане известна сумата дарена от депутатите онези прословути 10%,които бяха обещани,защото вече близо месец мина ,а превод на 10-те % заплати йок!

# 2 143
  • София
Очакваме всенародни тържества, значи Mr. Green Hug

О, да не забравим и жената на Милко Калайджиев и тя е днес.

# 2 144

Съвсем изключих, че и тя е днес.
Бианко до съседния раздел прескочи и почерпи, нИдей сЪ прави! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт