Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 53 865
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 625
  • на пистата
малко са парите естественно.не е възможно ти да дадеш например 1000лв да се подготвиш,да станеш например първи и да ти дадат 50лв награда и купа от 2лв Naughtyтова просто е нереално.имам спортист и съм напълно съгласна с мария.в българия спорта е само за слава-спортист къща не храни.

# 2 626
  • Абсурдистан
малко са парите естественно.не е възможно ти да дадеш например 1000лв да се подготвиш,да станеш например първи и да ти дадат 50лв награда и купа от 2лв Naughtyтова просто е нереално.имам спортист и съм напълно съгласна с мария.в българия спорта е само за слава-спортист къща не храни.

Пак да попитам, тогава:
С какво те заслужават повече от другите прославили България.
И те не дават ли също пари за подготовка?

Като ще си ги мерим, дайте да си ги мерим с еднакъв аршин.
А не за едните така, пък за другите онака

# 2 627
  • на пистата
ами не може да е еднакво за първият и за последният,нали така.вярно е,че за всички подготовката е една и парите са същите,но не може на всички по-равно.мария е била първа,не я сравнявайте с другите посредственни състезатели.същото което казах важи за всички прославили българия,но това е абсурдна държава така,че....не я харесвам,но тук си е права.

# 2 628
  • Абсурдистан
Не, не не си ме разбрала.
Аз не я сравнявам с другите.
Аз я сравнявам с първите хора, прославили БГ, но в други направления. Не в спорта.

Например национлният ни отбор по програмиране, по математика.
Умишлено давам пример с хора, диаметрално противоположни като дейност на спорта.
Или те не заслужават, защото не си използват мускулите.

Както една наша познато от село казваше:
"че какво пък толкоз са напарвили сложно,
просто са седнали и са писали......"
Друго си е да въртиш мотиката...

# 2 629
  • на пистата

че какво пък толкоз са напарвили сложно,
просто са седнали и са писали......
Joy
ами такава ни е държавата.абсурдно,но голата истина.

# 2 630
Гери, права си, но все пак си мислех, че пред толкова народ, пред детето си......абе незнам.
Сега като се замисля-по-добре да не ми я показват в такава светлина, че както стана с Аня, така и с нея-ще й замине авторитета, който е градила с години.
После пак ще излезе формата на предаването виновен, все едно на едната някой й слагаше думите в устата, а на другата сигурно с фуния са й наливали алкохола.

# 2 631
  • Абсурдистан

че какво пък толкоз са напарвили сложно,
просто са седнали и са писали......
Joy
ами такава ни е държавата.абсурдно,но голата истина.

Peace Peace Peace Peace
Така е
Не трябва да противопоставяме едните на другите.

дявол-жена фатална
  bouquet

# 2 632
  • Абсурдистан
Гери, права си, но все пак си мислех, че пред толкова народ, пред детето си......абе незнам.
Сега като се замисля-по-добре да не ми я показват в такава светлина, че както стана с Аня, така и с нея-ще й замине авторитета, който е градила с години.
После пак ще излезе формата на предаването виновен, все едно на едната някой й слагаше думите в устата, а на другата сигурно с фуния са й наливали алкохола.

Съгласна, за това говоря и аз.

Не се погледне какъв е парцал,
цигарата не слиза от устата, чашката се надига нон-стоп,
устата три градски тоалетни не могат да я напълнят
Сори за цветния израз,

ама иначе аз се подготвям, аз съм спортист.
Вече трети път нейните познати се гаврят с химна /елеменарна култура нямат/
набиват ни се как се лишава от подготовката си, за да е в къщата.

Като гледам обаче, май може и да й е от полза, че е вътре,
може пък да се въздържа повече отколкото, когато е вън.

# 2 633
Не, не не си ме разбрала.
Аз не я сравнявам с другите.
Аз я сравнявам с първите хора, прославили БГ, но в други направления. Не в спорта.

Например национлният ни отбор по програмиране, по математика.
Умишлено давам пример с хора, диаметрално противоположни като дейност на спорта.
Или те не заслужават, защото не си използват мускулите.

И от къде си сигурна, че те ако влязат, няма да покажат също нещо, което да те възмути? Laughing Постоянно се възмущавате, от най-малките прояви на нормалност у хората. Да прекалила е и си заслужава, някои конкретни критики, но това не може да й отнеме медалите. И Стоичков е простак, но успехите му остават. Мисълта ми е, че не трябва да се принизяват труда и успехите, само защото не ти допадат като хора. Трябва да се прави раззграничение между двете. Разбира се и това, че някой е прославил България, не задължава да го харесваш като човек. Но се дразня, че винаги се нападат хора влезли в предаването, само защото са показали, нормалните са всеки човек слабости. Дразнещото в случая е, че се смята, че има хора навън, които са достойни и  се изказва сигурност, че не биха се "изложили". И випове като Стоичков или Лили Иванова да вкарат, ще видите за какво става въпрос. Mr. Green А ако някой все пак успее да се "удържи", той просто ще бъде фалшив и недостоен за предаване като Вип Брадър, чийто смисъл е да се покажеш до известна степен, без маската която всеки слага излизайки от вкъщи. Mr. Green

# 2 634
Какво значение има дали е шампионка или не е ?Като родител не одобрявам напиването и в присъствието на децата, и за които въпреки камерите и многото хора отговорноста е нейна.
Аз не съм гледала и няма как да съм убедена ,че се е натряскала ако си е пийвала -да човещинка е.

# 2 635
Какво значение има дали е шампионка или не е ?Като родител не одобрявам напиването и в присъствието на децата, и за които въпреки камерите и многото хора отговорноста е нейна.

Съгласен съм с теб.  Peace Не трябва да се делят хората на успели и не. И като е постигнал нещо голямо, това не го прави автоматично по-добър човек и т.н. Но не трябва сега да се принизяват успехите й, само защото е сгафила. Crossing Arms

# 2 636
  • София
Те пък, вярно, не могат ли да изтърпят един-два дни, докато децата са там? Толкова ли са се пристрастили към чашката, че и пред децата се наливат. И тук нямам предвид Мария, а изобщо каквото съм видяла, че става там. Вечно някой пие и пуши.

# 2 637
Успеха и няма начин да бъде принизен той си е факт при това на световно ниво.
Те са си хора имат си недостатъци също като нас и в това шоу ги виждаме именно като хора , а не като звезди.

# 2 638
  • София
Да, и стигаме до това "що е то човешко". Излиза, че пиенето (а тук добавям и пушенето) е напълно в реда на нещата. И то пиенето всеки ден. Сега някой ще каже за на дядо си ракията и каничката вино, но не е същото. На мен никак не ми се вижда нормално човек да се прибере от работа и веднага да си сипе едно, уж да го отпусне. Да, ама алкохолът е депресант.

# 2 639
Да, и стигаме до това "що е то човешко". Излиза, че пиенето (а тук добавям и пушенето) е напълно в реда на нещата. И то пиенето всеки ден. Сега някой ще каже за на дядо си ракията и каничката вино, но не е същото. На мен никак не ми се вижда нормално човек да се прибере от работа и веднага да си сипе едно, уж да го отпусне. Да, ама алкохолът е депресант.
Човешко е да пийнеш чаша бира или малък аператив , ненормално е да се насвяткаш в присъствието на двете си малки деца.Безотговорно е към децата.

Общи условия

Активация на акаунт