Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви съвети се споделят в публикациите?
Какви са темите за дискусия във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви съвети се споделят в публикациите?
В публикациите се споделят съвети за поддържане на позитивно мислене, управление на взаимоотношения, решаване на проблеми в работата, изразяване на чувства и мнения, както и споделяне на лични преживявания и радост. Съветът варира от психологическа подкрепа до практически съвети за здравословен начин на живот.
-
Какви са темите за дискусия във форума?
-
Какво е мнението на форума за пушенето на шиша?
-
Какви са мненията за луничките и тяхната естетическа стойност?
АЛАА-честита нова работа,успех
.По въпроса за магии и отрицателна енергия-мнението ми е 50/50,но аз съм си поставила/по съвет на една баба/по една скилида чесън във всеки ъгъл на дома си и сега съм по-спокойна.
СЕКСИ-честито за изпитите,и приятен отдих във Виена
Момичета,ще ходя дя си лягам че ми се замота главата.Още не съм се възстановила напълно от здравословния проблем който имах. Прегръщам ви всички
Каква тема се завихри само....аз също не искам да се включвам,искам само Ябълчице да ти пожелая всичко да се оправи и да си много щастлива независимо от решенията,които взимаш и ще вземеш.... 

Сигурно мойто житейско тресение е по-силно, та затова...
, още ли сте в леглата аз се кукнах рано рано но пак съм в хоризонтална позиция пред писито 

сега да имаше едно коте да си гушкам и да ми мърка,вчера се заиграх с едно черно на улицата,подвизаваше се пред магазин за хранителни стоки,явно си го хранят и каишка против бълхи му бяха сложили
Вместо това ще глася багаж, че във вторник в 6 сутринта тръгваме и с Божията помощ се надявам в сряда следобед да сме в Търново