Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви съвети се споделят в публикациите?
Какви са темите за дискусия във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви съвети се споделят в публикациите?
В публикациите се споделят съвети за поддържане на позитивно мислене, управление на взаимоотношения, решаване на проблеми в работата, изразяване на чувства и мнения, както и споделяне на лични преживявания и радост. Съветът варира от психологическа подкрепа до практически съвети за здравословен начин на живот.
-
Какви са темите за дискусия във форума?
-
Какво е мнението на форума за пушенето на шиша?
-
Какви са мненията за луничките и тяхната естетическа стойност?
Вярвам, че ще се влюбиш в него.
Дано там се чувстваш добре и спокойна. 
Дано ти е спорна и най-важното, доходоносна.
А рода, приятели, и т.н... все се намира някой душевадец... да ни показва как не трябва да се държим.
Я всички на отчет, да не мислим някой.
. В последните две седмици поради обстоятелства от семеен характер не можехме да бъдем всяка вечер заедно ,беше ми криво,роптаех срещу това че трябваше да отделя повече внимание на семейството си отколкото на мен,даже му бях казала че искам да съм му сестра,защото очевидно връзката с брат му е изключително силна ,за него е готов да направи всичко ,но аз ревнувам,както и да е.......та след дълги дни без да се виждаме и като поотмина проблемът той обеща да бъдем заедно в деня след великден-понеделник (при тях този ден е празник).....аз го чаках той не дойде,появи се към два след полунощ ,обяснявайки че цял ден са имали гости и прочие........ядосах се и му дадох да разбере, че както той иска да знае къде съм, така и аз държа да съм информирана,бях категорична,определено виках а това на него не му понася но разбра, да видим докога

,моя колежка ще ходят на Троянският манастир и околия,казах и да посетят музеят на препарираните животни в Черни осъм ще бъде много интересно за децата,има две прекрасни госпожици на 8 и 5 години ,красавици и многознайници,при първата ни виртуална среща пяха и рецитираха