Отговори
# 75
И аз се сетих нещо за Малта - шофьорът на таксито се кръстеше непрекъснато  Shocked Може би минавахме покрай много на брой религиозни места - параклиси, църкви... но като цяло беше доста притеснително.
И още нещо - като приближат кръстовище, свирят с клаксон - така известяват другите коли, че идват  Laughing

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 18:53 от argun

# 76
Сетих се, че в Ирландия са много разпрострени отделни чешмички за топла и студена вода, които на вс отгоре са много ниски и не можеш дори вода в шише да си налееш, че не влиза под чешмата. Така и не се научих как се ползват, защото ако е стандартния начин, вариантите са или да се изгориш или да ти замръзнат ръцете, освен ако не можеш да извършваш много бързи движения ту към топлата ту към студената вода за да се неутрализира ефектът. Чула съм че и в Англия са разпространени. Някой знае ли как се ползват тези съоръжения  newsm78

Мда,много са разпространени и много си ги обичат. Ами трябва да запушиш мивката,за да се смеси водата и оттам да си миеш лицето,пък и ръцете  Rolling Eyes Много удобно и хигиенично.

# 77
Преди няколко дни в Дубай се качваме в едно такси, няколко пъти попитах шофьора(пакистанец) нещо, той не ми обърна никакво внимание, а ни беше казал по някое време, че му е първи ден като такси и общо взето няма представа къде ни кара. Принудих се да го побутна по рамото отзад, той извади дезодорант и се пръска поне 7 пъти Joy, имаше късмет, че поне стигнахме за където бяхме тръгнали. На края се оплака, че първата му клиентка била някаква рускиня, която го набила, е тогава не знам колко дезодорант е отишъл. Mr. Green
Ми те някои от тях са си за бой!
Пак добре, че ви е казал, че не знае къде ви кара - има такива, които не знаят пътя, но не казват, и обикалят ли, обикалят ooooh!

# 78
Ракията(шнапс), който се пие с тортите за десерт, на екс, а не като при нас със салатата, за аперитив и бавничко ми е най-голямата мъка в немско.
 Crazy

# 79
  • Германия
Ракията(шнапс), който се пие с тортите за десерт, на екс, а не като при нас със салатата, за аперитив и бавничко ми е най-голямата мъка в немско.
 Crazy
Ей, и на мен това ми беше странно. Както и "обърнатото"празнуване на РД, първо торта и кафе, после манджата. При едни приятели сърби една от гостенките недоумяваше, защо и се предлагат първо предястия, кюфтета и пица + алкохолните напитки, а чак накрая се появи тортата с кафето.

# 80
Да и това.
Също и на сватбите - до 15-16 ч. караш на някакви тежки торти,кафета и шампанско, които ти докарват киселини и след това започва яденето, ама ти така и така нищо не можеш да опиташ, защото вече си пиян и/или те боли коремът зверски Crazy.

# 81

Мда,много са разпространени и много си ги обичат. Ами трябва да запушиш мивката,за да се смеси водата и оттам да си миеш лицето,пък и ръцете  Rolling Eyes Много удобно и хигиенично.

Шегуваш се нали. Начи цяла мивка трябва да напълна за да си лисна 2 пъти лицето. А за зъбите пак ли така или продължавам със същата вода. Бах ти тъпотията. Да ги мислиш толкова тъпо не моше да го измислиш. Само чинии така се мият, ама и те после трябва да се изплакнат.
Сетих се пак в Ирландия не ползват гъби и телчета за миене на съдове, а едни четки. Хубаво ама са  толкова твърди, точно като четка за тоалетна. Никаква работа не вършат.

# 82
И аз се сетих нещо за Малта - шофьорът на таксито се кръстеше непрекъснато  Shocked Може би минавахме покрай много на брой религиозни места - параклиси, църкви... но като цяло беше доста притеснително.
И още нещо - като приближат кръстовище, свирят с клаксон - така известяват другите коли, че идват  Laughing

Ей тва нещо ми подслади деня  Laughing

# 83
Преди няколко дни в Дубай се качваме в едно такси, няколко пъти попитах шофьора(пакистанец) нещо, той не ми обърна никакво внимание, а ни беше казал по някое време, че му е първи ден като такси и общо взето няма представа къде ни кара. Принудих се да го побутна по рамото отзад, той извади дезодорант и се пръска поне 7 пъти Joy, имаше късмет, че поне стигнахме за където бяхме тръгнали. На края се оплака, че първата му клиентка била някаква рускиня, която го набила, е тогава не знам колко дезодорант е отишъл. Mr. Green

да има как ще се изкъркуля от стола от смях Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 84

Ей тва нещо ми подслади деня  Laughing

Кое от двете? Защото ако е второто, мога да разказвам още, но за друга страна.

# 85

И в Москва така свиркат, особено нощем, а и ако светофарът се сменя от жълто на червено е в твой интерес да профучиш през кръстовището с надут клаксон, вместо да набиеш спирачки. Рязкото спиране ти гарантира, че някой Вова ще те нацепи с возилото си.

# 86

И в Москва така свиркат, особено нощем, а и ако светофарът се сменя от жълто на червено е в твой интерес да профучиш през кръстовището с надут клаксон, вместо да набиеш спирачки. Рязкото спиране ти гарантира, че някой Вова ще те нацепи с возилото си.

Верен бил значи вица за джигита  Laughing

# 87
  • ENGLAND
Шегуваш се нали. Начи цяла мивка трябва да напълна за да си лисна 2 пъти лицето. А за зъбите пак ли така или продължавам със същата вода. Бах ти тъпотията. Да ги мислиш толкова тъпо не моше да го измислиш. Само чинии така се мият, ама и те после трябва да се изплакнат.
Е, ама ти да не мислиш колко големи са мивките. Пък и има и друг начин за миене, с кърпа, продават ги специални малки хавлиени кърпи, даже им казват фейс или уош тауел. Намокря се кърпата, насапунисва се и след това се избърсва лицето и тялото, пак поизплаква се в същата вода, насапунисва се и се бършеш. И дотам, няма изплакване. Няма изплакване на чинии, , често нямат душ и на ваната и направо с пяната се забърсват. Но и реновирана стара къща пак и си слагат двете кранчета. Пусти консерватизъм. Добре че сега замениха мокета в банята с ламинат.
Друга класика в жанра е контакта, не само с три дупки, но и с копче да се включва и изключва. В началото докато свикна всеки път прахосмукачката беше "счупена", забрявях да включа контакта.

# 88
тук има такива контакти, явно останки от английско владичество  Mr. Green

обаче друго не ща да приема и ме дразни, и тъкмо ми е прясно, та да се оплача - много се пререждат тези хора, от пакистанци до араби, срам нямат. Виждат че съм с две деца, количка, кошница и пак се пробват - нито опашка има, двама-трима сме, нито стоката е дефицитна, нито има няккава видима причина друга, ама той се пробва.  А филипинките касиерки, се подхилват гнъсно. Вярно, че е достатъчно да им изсъскаш, ама се нервирам  Crossing Arms

# 89
... много се пререждат тези хора, от пакистанци до араби, срам нямат. Виждат че съм с две деца, количка, кошница и пак се пробват - нито опашка има, двама-трима сме, нито стоката е дефицитна, нито има няккава видима причина друга, ама той се пробва.  А филипинките касиерки, се подхилват гнъсно. Вярно, че е достатъчно да им изсъскаш, ама се нервирам  Crossing Arms

Ако пазаруваш сама, по-добре бъди надута и нахална, те от друго не разбират  #Cussing out И тренирай змийския поглед  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт