Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 37-та тема

• 48 841
  • 367
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета, аз с голямо закъснение съм пак тук, гледам добре сте се представили  smile3501 за всички със сигурност ще пропусна някои, но да не се сърдите   bouquet

Lina dm   nordina благодаря ви за пожеланието, но нещо май към антибиотици вървят нещата, ще се борим до последно де, но ако така продължава и утре, май няма да удържим  newsm17
Kafenceto ти си герой как успяваш с всичко, а и такива вкусотии да приготвяш  smile3501 Тази цитронада и мен ме запали страхотно изглежда  Wink
Я кажи готови пости макарон няма ли някъде, много добре изглеждат, но нямам сили да правя такова нещо  Praynig
dixi как успя и на работа и толкова вкусотии да наготвиш  newsm51 /със закъснение да от боядисаните яйца слагах  Embarassed, то малко грозно стана, ама тази година нещо много трудно ми се белят, а и се оцветиха отвътре, незнам защо  newsm78 Embarassed/
betina33 кифличките с кашкавал изглеждат страхотно, ще се пробват няма как  smile3508
Селма както винаги страхотни сладкиши   bouquet
Маме тортата с бишкотите  Winkнаправо ми иде да си отхапя от монитора   bouquet
Krische страхотна лава може ли рецепта  newsm10
Леле пеп-4o от всичко искам да опитам, нищо че съм болна с тези вкусотии апетита ми бързо се върна  newsm51
NovaTema  hahaha Joy hahaha Аз най-много някой градински охлюв за яхнийка да успея да си уловя след този дъждец   (и то ако не бяга много бързо )  Joy искрено ме разсмя

Вчера при нас: /извинявам се за лошите снимки нещо не се получиха/
Една пилешка супичка с домашно пиле и яйчице:
Салатка:
и картофките на пеп-4o БЛАГОДАРЯ за идеята страхотни станаха /от снимката не си личи много, но са супер/

Малко дълго стана, но като ви изпуснах за два дни цели 6 страници  Wink
До скоро   bouquet

# 136
Крисче последния линк който си дала не ми се отваря  Sad  отваря ми фаил пише че е шоколадова лава но текста не ми го показва

Пепчо ,Нордина ,Дикси  браво на вас   Hug страхотни сте

и за всички момичета  Hug

# 137
  Крисче,много ти благодаря!  bouquet Обаче,нещо и аз не мога да отворя файла..... Confused
  Пеп-4о,много ми харесват раковинките и картофените хапки! Grinning

# 138
 smile3544 smile3544 smile3544 Кво правите бе момичета!!! Голямо готвене е паднало! В четвъртък пуснах темата, оттогава не съм влизала и сега гледам  Crazy 10-та страница.  Пускам си снимките и ще падне голямо четене назад - най-хубавото изгубено време Hug.

След малко и другите, че май много станаха Blush

# 139
Дикси, ти верно като се разготвиш, спирка нямаш Laughing Laughing Laughing

Ми... май компенсирам за през седмицата...  Joy

Веси - успях, защото обичам да готвя и така се разтоварвам. Обаче вечерта гледах като препарирана и едва изядох по една лъжичка от всичко, колкото да опитам.  Laughing
За яйцата - голяма работа, че са зелени.  Hug И аз имах едно останало /също зелено - на снимката личи/, другите 2 си ги сварих.

Nova Tema, уби ме с тия охлюви!  Joy Аз съм опитвала веднъж. Една наша комшийка, Бог да я прости, ни донесе веднъж панирани. Освен, че имаха вкус на мухъл, ръскаше ми и пясък... Брр!  Sick Аз не ги харесах, но знам, че има много хора, за които охлювите са деликатес...  Peace Ако обичаш охлюви, мога само да ти пожелая успех в "ловуването"...  Joy

# 140
dixi и аз много обичам да готвя, но все не ми остава време
Пропуснах да те поздравя за албума със снимките разгледах ги всички направо са супер  smile3501 Мезенцата как ги подреждаш направо да ти се прияде  Joy
Видях едно руло с кайма може ли рецептата  Praynig, може и на личната, но го покажи и тук и другите да му се порадват  Wink
И аз ще открадна идеята за албума, не че има какво толкова да показвам  Blush

# 141
Веси, благодаря!  Hug Няма проблем,  ето рецептата. Simple Smile Всъщност е Кекс от кайма, не руло. Объркала съм се, когато надписвах снимката. Оправих грешката!  Laughing

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 13:35 от dixi

# 142
  Веси,Пепика,страхотни менюта сте подредили! Hug Grinning

# 143
Ами не знам момичета защо така ви се получава newsm78 То се явява едно кученце дето държи пантоф в уста в ляво и в дясно има оранжев бутон, на който пише download now. Като го натисна и се появява опция за опън или сейв и се отваря вече pdf файла. Не става ли при вас така? PDF -ите се отварят по принцип (той компа си ги отваря де) с Acrobat Reader. Ако не става, ще трябва да мисля друг начин. Всъщност ако нямате акробат рийдъра няма как да стане де.

# 144
  • София
мъфинки с кафе Peace

Пепика ,може ли рецептата за тези красоти Praynig

# 145
Пепика мъжът ми оцъкли очички по охлювчетата с кренвирш, по мекичките Heart EyesАбе въобще като го гледам как се облизва направо у вас да се телепортира hahaha
Ето какво хапвахме ние вчера и днес на обяд.Вечерята още е в процес на създаване ooooh! - който кърти до 11 часа в неделя е така ooooh! ooooh! ooooh!

Селма, Крисче невероятни десерти.
Страхотни сте момичета smile3501 smile3501Нямате изчитане и насмогване.

# 146
Бъни, мого си бърза.  Laughing Писах ти в другата тема за рецепта за козунака с желирано кисело мляко. Агнешкото също е много апетитно!  Heart Eyes

# 147
За това с козунака писах в другата тема Peace.Ама и ти си бърза Hug

# 148
За това с козунака писах в другата тема Peace.Ама и ти си бърза Hug
Мдаа, виж как те преследвам само...  Laughing

Пепика, тия гъсенички ги гледам от толкова време... В миналата тема май беше пуснала рецептата... Ще ида да я потърся, че ако ги видя още един път, ща не ща, ще ги направя, нищо, че не съм много по кренвиршите...  newsm51
Ухаа, напипах ти албумчето в album.bg.  smile3508 Я кажи сега какво има под полянката на тази снимка, от миналата година се чудя. Бях я копирала в една тема като идейка за детски рожден ден, ако не се лъжа, не знаех, че е твоя. Сега ще я потърся в публикациите ми, да оправим работата.    bouquet  ОК, написах, че е твоя. Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 18:53 от dixi

# 149
Бъни,би ли дала рецептата за безглутеновия хляб. Изглежда великолепно Hug
Отдавна търся изпитана рецепта за такъв хляб

Общи условия

Активация на акаунт