Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 37-та тема

• 48 837
  • 367
  •   1
Отговори
# 150
Пеп, страхотни гъсенички   bouquet

Бъни, обичам и козунак, и кисело мляко, непременно ще направя  Peace

Това ни е вечерята - разделна  Laughing

дробсърма мен и девойчето

бобец, дето ми навирате под носа вече няколко дни за мъжете 

и сълзици от бутертесто

Успешна нова седмица на всички   bouquet

# 151
Пепика, стахотни тестени, много ме съблазняват Laughing.
пеп-4o, изпревари ме с бобеца Mr. Green. Мисля го за утре, че и аз се подскокоросах от тая тема ooooh!.
Бъни, картофките покрай агнешкото едни златисти..., направо ми се пълни устата със сл..ка Blush.
пеп-4о, страхотни раковини Peace!

# 152
Бъни,би ли дала рецептата за безглутеновия хляб. Изглежда великолепно Hug
Отдавна търся изпитана рецепта за такъв хляб
Май хляба не е безглутенов, а е на програмата за безглутенов!? Иначе нямаше да се надуе така...
Всъщност Бъни ще каже, доколкото разбрах е с бяло брашно и пшеничен грис... нищо безглутеново... как очакваш да е по-различно...

# 153
И аз после прочетох,че е със бяло брашно,но не можах да изтрия мнението си.Може да се надуе, ако е със ксантова гума или някое и друго "Е".Беше ми интересно какво е използвала.

# 154
  Крисче,добре,че обясни,как точно да отворя файла!Успях!Гледам го! Hug

# 155
Пеп-4о,мммм,много вкусно у вас  Heart Eyes

И назад колко вкусотии имаше,сладкишчета,тортички,кренвиршки.... Crazy

У нас през последната седмица имаше това

Гювече с пилешко месо                                                                                                     Коприва с прясно мляко,яйца и сирене

Пържен толстолоб                                                                                                         Супа с топено сирене на Лео

Пълнени пиперки с кайма и ориз

# 156
Охххх Селма, тъкмо се чудех вече какво да правя и как да ги кача другояче в нета, щото са файлове и исках да го видите и като снимка, а не само рецептата, защото тънкостите са много важни. Всяка думичка и картинка му е ценна. Laughing Радвам се, че си успяла. Просто не сте ползвали такъв тип интернет експрес за размяна на файлове Wink а то си е безплатно.

Бъни, не се хаби мила, че и на нея й писах да се пробва и да докладва отваря ли го. Аз като ти видях агнешкото и десерта, загубих ума и дума обаче. Де малко агнешко и мен да ме огрее......

И па поли 5 рибока и кашата искам - другото скоро съм си го правила Wink ама тез двете много ми мераклиса Laughing

Аз готвя една супичка пилешка и имам и едно домашно торте с вишнички, ама съм наредила на компа в момента да качва едни 50тина снимки на детенце от екскурзията и ъплоада ми е ангаже дооооо сутринта сигурно Laughing Laughing Laughing Laughing

# 157
Да си разположа снимките от тази вечер.

Ръчна питка:
Отгоре

Отстрани

Конци - пак

Гнездо от лапад + сирене + яйце + домати

# 158
Добър вечер Hug.
Да кажа първо за хляба - не знам колко е безглутенов най вероятно нъцки Whistling.Просто е на програма за безглутенов хляб.Видях, че е по кратка към 2 часа и нещо и раз праз пъснах я.Иначе съм използвала бяло брашно и пшеничен грис и прясно мляко вместо вода.
Ако някой знае наистина рецепта за Безглутенов хляб за свирка.Даже не знам тази програма като я водят безглутенова какво и е безглутеновото.Това може би вече е за Оная тема с машинките Sick.
За картофите на агнешкото - печени са заедно с месото под фолио около час и нещо и после без фолиото да се запекат.
Десерта го писах подробно в течата Какво да направим с останалия козунак.
Показвам от тази вечер.

Всичко с домашно пиле.

Бъни, не се хаби мила,
Отиде изхабих се Joy Hug Wink
Цоцоланке Екстра булка си ти.И строшената машина не те спира Peace Peace Peace

# 159
  • София
Маме, питката ти е страхотна!  bouquet
Бъни, за безглутенов хляб трябва безглутеново брашно. Ето една примерна рецепта.  Peace Завидях ти за домашното пиленце. Hug

# 160
Поли, Пеп-чо, Бъни, у вас е много вкусно! Маме, питката е страхотна!  newsm51

# 161
Здравейте  момичета, колко вкусно пак тука  smile3501

dixi благодаря за рецептата, не знаех че си я пускала, уж преглеждах всички теми, но те една и две ли са  Shocked А колкото до гъсеничките и аз ги правих скоро, ако не обичаш кренвирши пробвай с ловджийска наденица или дебърцини тъкмо са по дълги и стават по хубави гъсеничките, че моите кренвирши бяха от късите та само три осмички ми станаха  Blush
Бъни страхотно меню и агнешкото и десертчето са един път  newsm10
poli__5 и при теб много вкусно  smile3508

Аз днес за първи път правих пълнени гъби, досега все съм си мислела че стават тежки и няма да ми харесат, но се оказа че са страхотни, пак ще се правят. Та ето ги и тях на една "Горска полянка" с ежко и една фалшива гъбка:

забравила съм мишлетата ето ги  hahaha  hahaha hahaha

# 162
Пепика, не успяха да открия рецептата за тези гъсенички:

Моля те за малко помощ...  Praynig Нали твоя беше рецептата или бъркам? Ако е така, бързо признавайте на кой е!  Naughty  Grinning Ще ги сънувам тия гъсеници...  ooooh!

Веси, хубава полянка!  Hug

# 163
  • Brussels
Поли, много апетитно, особено гювечето!
Бъни, красиво поднесено Пиле с ориз!
Мама Цоцоланка, свалям шапка на хора, които въртят такива питки.Мен хич ме няма в тая работа. Crazy
Днес свеки гледа детето Twisted Evil и направих малко по-засукана вечеря: Пълнено пилешко с козе сирене, киноа с тиквички и печени доматки и гъби.

Ето малко инфо за  макароните , не е пълно, но ще допълвам малко по малко.  bouquet

# 164
Наде , разкошна снимка на апетитно ястие !  Peace

dixi , мисля , че Лабрекс ги пусна тези гъсенички , но може и да съм в грешка.Даже някой ги беше правил с готово тесто от магазина.Иначе ето тук има рецепта и снимки как се правят !

vesi_nn , страхотна градинка си спретнала !  Peace

Бъни , много хубаво аранжирано ястие !  Peace

Диде , питката ти , както винаги е разкошна , мога само да ти завиждам !
  Hug

Общи условия

Активация на акаунт