Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 37-та тема

• 48 866
  • 367
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета,
Много вкусни неща видях както винаги  smile3501, не ми остава време да пиша, но ви следя да знаете  newsm10

Ето нещо и от мен през последните дни
Картофена тарта със спанак по рецепта на nordina много е вкусна   bouquet

Една салатка "ала каквото имаше в хладилника":

Да използвам последния козунак направих Сладките топки по идея на  ilrai78 и рецепта на vens стават страхотни  smile3521

И Шоколадовата чийз торта на Селма

Мъничето се събуди и ще трябва да ходим на лекар и аз и тя сме болни  newsm45

Успешен ден от мен!

# 46
В новата темичка пак много вкусни неща.Записвам се да ви следя,щях да снимам снощните пилешки пържоли на грил-тиган,но бързо свършиха,така че засега нямам снимки.Веси бързо оздравяване на мъничето и на теб!!!Усмихнат ден на всички!!!     newsm64

# 47
  • София
Ах, как ми се дояде бобец с топла питка. Crazy
Роца , на мен много ми допадна комбинацията спанак с ягоди, но мъжът ми  каза, че това няма да го хапне само като го гледа, традиционалист човека. Heart Eyes
didibu , сиренцето е бяло саламурено Добрич. Simple Smile
Пепчо, сигурна съм, че ще харесаш комбинацията. Hug
Milika , страхотни изкушения!  bouquet

# 48
vesi_nn,апетитна тарта Grinning Дано да оздравявате по-бързо и да ни радваш със своите гозби
И щот като те хване мъфиноманията,трудно те пуска, може да се прехвърля в някой друг форум hahahaне че нямам нужда отдавна де
Мъфини със сирене и зелен лук

Да си признава, който ме подкокороса да обикалям печката в три сутринта hahaha

# 49
  • Сливен

При нас вече изядена закуска - Двойни сандвичи с шунка и кашкавал и айранче.

# 50
  • На брега
Бобец  chef ммм..., че и в гърне отгоре на всичкото! И върва сухи люти чушки #Crazy ...класика, класика в жанра!
Рапорт от снощи:
Яйчени ладийки с плънка

и Пърленки с масло и шарена сол

# 51
  • Някъде на път....
nordina, адмирации за картофената тарта и  мъфините със сирене и зелен лук!  Peace   bouquet
Може ли рецептата за мъфините?

# 52
  • София

nordina, адмирации за картофената тарта и  мъфините със сирене и зелен лук!  Peace   bouquet
Може ли рецептата за мъфините?

Искам я и аз. Страхотно изглеждат smile3501

# 53
Да си признава, който ме подкокороса да обикалям печката в три сутринта hahaha

Laughing, тук подкокоросниците са много........ей,гледам всички показват и една тарта апетитна,с яйца и спанак.
Великденски яйца имам,ама спанак хич не ми се мие.......но ако още някой я покаже...незнам... Simple Smile

dixi, мерси! Hug

# 54
  • Sofia
NowaTema,

сподели, моля те, фалшивото маскарпоне, че от цената на истинското ме заболява сърцето понякога... Hug

# 55
  • На брега
NowaTema,

сподели, моля те, фалшивото маскарпоне, че от цената на истинското ме заболява сърцето понякога... Hug
...а, да newsm78 - бях го забравила... като цяло принципа е като при приготвянето на извара, само че пресичаме течна сметана, ще го пробвам и ще дам подробен отчет bowuu

# 56
  • София /Абсурдистан
Да се запиша и тук Peace

# 57
  • На небето
Баница от стар хляб:  Малки банички:  Пълнени мъфини бутерки:  Пататник с ориз:   Костенурката, но аз я направих в малки единични порции:  Салатка:  Панирани сиренца:  Салатка с картофено пюре и варени яйца:  И две тортички: едто едната:  и една Палачинкова торта, нещо няма визия, но пък на вкус е убиец, със крем, течен шоколад и банани. Поради липса на достатъчно банани сложих само един.

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 13:53 от Estell

# 58
narina може ли рецептата за боба многа е апетитен на вид   bouquet   bouquet

# 59
  • София
Я , да  ви  навестя   аз  ,че  нещо  ви  изпускам  от  поглед  и  изоставам  от  компанията   Hug  !

Веднага  си  взимам  забележка  и  се  поправям ,че   тук  какви красоти   и  вкуснотий  изпускам ...   ммм ...  Crazy

Не  смогвах  да  вляза ,че  се  гледаме  с  новороденото  и  се  кърмим , че  и  на  работа  се  върнах ,ноооо....това  не  е  оправдание  Naughty !

Много  ми  липсвате  всички  момичета  Hug  -   магьоснички-кулинарки  от  тази  тема  и  не  мога  да  се  деля  от  строя  Mr. Green  !

Пак  ще  се  връщам  после  да  дочета  старата  тема ,да  видя  що  за  вкуснотий  съм  пропуснала ,а  засега   се  записвам със :

Салатка  - зелена  с  розови  домати (мъжо  ги  изнамери  отнякъде,но  незнам  защо  на  снимката  не  личи,че  са  розови   newsm78  )
 салатка -  картофена  с  ролца  от  раци 
  домашно  китайско   Mr. Green   за  мен  със  зеленчуци
  и  за  мъжо  естествено  без  зеленчуци  а  само  с  печурки   
  и  понеже  не  ме  мързи (много  Mr. Green )  си  направих  и  домашна  цитронада 

За  сега  толкова  ,отивам  да  дам  "манджа "  Laughing  и  на  бебиня  ,че   е  по -лакома  и   от  баща  си   Heart Eyes !

Общи условия

Активация на акаунт