Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 37-та тема

• 49 292
  • 367
  •   1
Отговори
# 60
Момичета отдавна не съм се включвала.Рядко готвя напоследък и все набързо Embarassed.Но дега изчетох всичко.Гледам тартата със спанак на Нордина много модерна.
И доста вкусни сладкиши с козунак имаше.
Пепика питаше за моята посна мусака със спанак.Пепи извини ме ,че след дъжд качулка отговарям Embarassed.Много е проста тази манжа.Нарязах на ситно картофи като за мусака.Предварително бях попарила лапада в топла водичка.
Задуших го с малко лук.Омесих с картофките.Подправките са само малко черен пипер, но може да сложиш чесънче или там каквото обичате.
И отгоре стандартна заливка за мусака - 2 яйца, 1 кифичка кисело мляко и 2 с.л брашънце.Това е Hug
Полина едни филенца със сусам видях.Мисля да ги пробвам в скоро време

# 61
  • varna
Как съм ви изпуснала,момичета newsm78Не мога да смогна да се нагледам на красоти Crazy

# 62
Естел, имам вЕкои питания за снимки, които ми харесаха, но друг ден ще е, че нещо съм блокирала рано-рано......

Цитронадата ми хареса, ако може рецепта.....Кафенце, дерзай!

Бъни, що ми се струваш тъжна, мила?

Умнице, де си? Да не заСПА на СПА-то?

Диде, чакам в колет диня! Може и 1 от 6-7 кг.

Стоева, Стоева.....нещо нямам сили, добре,че идват събота и неделя.......

Ей това също ми изпи силите днес, т.е. има и от вчера, ама не ми забелязвайте:

Пиле с грах … 86;щи

Салатка, защо ли я пускам въобще newsm78

Кокоски

Крем Оле

Ръчен хляб … 72;ви

Има още супа и пици, но тях друг път...Тази вечер ще са мини-пиците.......

Отивам да почивам активно! Hug

damdam изкукуригвам!

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 19:54 от Мама Цоцоланка

# 63
Маме, хлябчето нещо го няма... Rolling Eyes

# 64
  • София
Маме, салатката е едно от важните неща на трапезата, разбира се, че ще я публикуваш. Hug Какво е станало с машинката ти? Хлебчето и аз не го виждам. Rolling Eyes
  Kafenceto, допи ми се цитронадка. Crazy

Хайде и аз да покажа топла топла вечерята на детенце- сиренки с айрян.

и закуската за утре- от същото тесто с ягодово сладко.

# 65
И аз да се включа с нещо -

Диетична паста с доматен сос и босилек:

Jacket potatoes (облечени картофи) със салатка:

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 20:55 от .Ели.

# 66
Гелева , питките със сладко много ми харесват !  Peace Кажи нещо повече за спанака с ягоди ? Откъде ти хрумна тази идея и как е на вкус ? Аз не съм срещала подобна комбинация и ми е интересно !  Simple Smile

Диде , диня изпращам само с/у равностойно тегло от кокоските ти !  Mr. Green Обожавам ги , но ме мързи да направя !  Blush

Kafenceto , домашното ти китайско ми е много съблазнително !
  Simple Smile

# 67
nordina, адмирации за картофената тарта и  мъфините със сирене и зелен лук!  Peace   bouquet
Може ли рецептата за мъфините?
Искам я и аз. Страхотно изглеждат smile3501
t_ilieva, vangobi Blushзаповядайте Мъфини със сирене и пресен лук   

# 68
nordina и аз щях да искам рецептата , но се отнесох нещо ! Мъфините ти са разкошни , а и снимките ти стават все по-добри !   Peace

# 69
Момичета, много вкусни ястия сте приготвили! Hug
Кафенцета, не се забравя любимото хоби, браво, толкова апетитно! Peace

При нас:
Салата

Лазаня на ролца с тиквички , сирене и орехи

# 70
Диди, поне на мен ми липсват твоите шедьоври.

# 71
Маме, и на мен ми се дояде грахче, не съм готвила грах от 100 години...

Esy, салатката ми харесва много. Това топено сирене ли е?

Vesi_nn - сладките топки на vens са много хубави. Правих ги миналата година с останалия козунак от Великден, но тази година бързо изядохме козунака. Днес купих, но е още много мек, ще чакам да се повтвърди малко и тогава...
Иначе гледам, че и ти (като мен) си слагала от великденските яйца в тартата...  Laughing

Nordina, да, вкусна стана! Благодаря, но твоята изглежда по-добре, всъщност...   bouquet  Аз много обичам такива зеленийки. Правя и един терин със спанак по подобен начин от книгата на Рийдърс Дайджест "Зеленчуци за здраве", също много вкусен. Когато го направя, задължително ще пусна снимка. Но не знам кога ще е, че както казва didibu, най-гадната работа е  hahaha миенето на спанака /и махането на жилките/... Засега ми стига толкова..  Rolling Eyes

Кафенце, и мен ме изкушаваш с тази цитронада... Гледам, в хладилника се мъдри един лимон от 100 години, ще взема да го изстискам набързо...

Естел и мамето бая са се вихрили и те... Браво на всички!

На мен напоследък не ми остава много време за готвене, че ходя на работа и като се прибера... знаете как е. В събота и неделя имам повече време, а утре пак съм на работа, нищо, че е почивен ден... Иначе мислех да готвя тази вечер мусака, но нещо не ми се занимава...  newsm78 Имаме още от снощната тарта и зелена салатка, също и една кора яйца...  Grinning Моят мъж им се е заканил да си ги готви, ама аз ще започна да кудкудякам вече,  Joy даже се изринах /че нали доскоро бях на диета.../  Laughing
И така, утре сигурно ще се включа и със снимки, а на вас приятна вечер и весел уикенд!

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 21:24 от dixi

# 72
nordina и аз щях да искам рецептата , но се отнесох нещо ! Мъфините ти са разкошни , а и снимките ти стават все по-добри !   Peace
¨¨*:•. Диди .•:*¨¨,благодаря   Blush,   love001
Диди, поне на мен ми липсват твоите шедьоври.

И на мен Cry
esy,тази салатка е много апетитна
dixi ,няма да забравя да ти напомня за терина със спанак

# 73
Маме страхотна си как успяваш с всичко тоавова-сигур не работиш  bouquetНаправо се шашкам newsm10javascript:void(0);

# 74
  • София
Диди, преди време бях попадала на чужди сайтове, в които имаше дадени много комбинации на спанак с ягоди. И когато преди няколко дни ми донесоха домашен много крехък спанак, реших да импровизирам. На мен лично комбинацията ми хареса много. Ето с Google колко неща излизат, но с езика не се справям много добре... Blush Има варианти и с печено месце, лук и др./някои неща си ги превеждам, други гадая по снимката/ Но със спанака от пазара не бих си направила салата, спанака трябва да е много нежен и крехък. Peace

Общи условия

Активация на акаунт