Изтърсаците АПРИЛски са наред - с тях завършва празничният ред!

• 24 961
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Красе, успех!  Peace А относно изследванията - да нямат връзка с Дюкан!? Thinking
То и аз това си помислих веднага, ще чакам понеделника. Нещо и щитовидната ми жлеза се е разбъзикала леко, това вече комбинация от стрес и дюкан.

# 211
  • Boston, MA
Честит рожден ден, Янче! Много целувки от нас с Дани!   bouquet

# 212
Мила Янче, честит празник!
Бъди винаги здрава и щастлива, усмихната и обичана!
Дано си обичана майка и уважавана жена!

Момичета, ние се върнахме от Сандански и сега ми е трудно да се адаптирам  Crazy Ама толкова лесно се свиква на хубавото  Mr. Green Там времето беше разкошно, само един лош ден имаше на първи и после не сме се прибрали, толкова разходки и приятни емоции  Grinning Признавам, че вечер и на обяд вече си връзвах краката на път за хотела, но ми действаше изтрезняващо до петия етаж пеша Crazy Снимки имам много, но ще ги кача в понеделник, че сега Стенли си е вкъщи с мен. Там се зарази от някое дете и го почна страшна кашлица с температура, но вече е по-добре.

Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 213
Янче, Честит Рожден ден!!! Здраве, успехи и само хубави емоции  bouquet Целувки от нас Hug

# 214
Янче, честит рожден ден. Много здраве и любов ти пожелавам   bouquet

# 215
Янче, честит рожден ден!!!

# 216
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЯНЧЕ!

НАЗДРАВЕ!

# 217
  • София
Добро утро, момичета! Stop
Аз рано-рано съм станала,че ме чака много работа Tired и вече съм с кафето.
Няма да правя и за вас, че ще изстине  Wink
Момичета, на нас вчера ни дадоха думичките да учим за "бала" послучай завършването на Давидв яслата. Не знам дали сте го коментирали, но искам да споделя, че аз Давид изобщо не го виждам да се изтъпани пред 50-60 души и да казва стихче  Whistling.
Вчера като дали думичките и баща му взел да се обяснява на госпожата колко пее и говори Давид пред чужди хора, но на 15-тата минута Laughing . Иначе  Embarassed
При вас как е с притеснението пред чужди хора, щтото Давид буквално се скрива зад мен. Joy hahaha

# 218
  • София
Бюти, Емо е същия срамежливец. Дори пред познати хора започва да говори след 10-15 минути. А ако някой има неблагоразумието да му каже нещо - без значение какво, се скрива зад мен и започва да ми дърпа дрехите надолу. Миналото лято ми свали полата в Пикадили Парк Варна, защото някакъв дядо му каза нещо. Що срам брах - не ме питай  Embarassed.

# 219
  • Русе
... Миналото лято ми свали полата в Пикадили Парк Варна, защото някакъв дядо му каза нещо. Що срам брах - не ме питай  Embarassed.
Joy rotfImbo Joy
Ужас, Раче..., като се замисля, май откак имам деца, не съм обличала пола  Rolling Eyes.

Бюти, Дилянката, уж добре си казва думичките по тържествата  Thinking - досега само са я хвалили, но и тя е притеснителна, не се крие зад мен като я закачат, ами навежда срамежливо глава и почти не говори с непознати (освен деца) - отговаря само с "да", "не" и "добре".
Рецитали обича да изнася вкъщи, като доста често си измисля репертоара или миксира песни и  стихчета, които не знае добре, с каквито глупости й хрумнат в момента. Laughing

# 220
Здравейте в този слънчев почивен ден. Предполагам всички сте на разходки.

И ние с Димата бяхме сега на зоопарка и си изкарахме много хубаво. А сега ме застреля със следния диалог: Дими: -Аз сега ще си легна да поспя, за да стана много голяма и да се оженя и да си имам две дечица. Аз: Какви дечица ще имаш? Дими: Ами момиченце и момченце. АЗ:И как ще се казват? Дими: Момиченцето Габи, а момченцето Кирчо  Joy  Joy Детето вече има планове за бъдещето.... за ужас на татко й  Mr. Green

За срамежливостта: Не ни е много присъща. Хич даже, разказва каквото трябва и не трябва, само да я заговори някой. На 07.04 я бяха избрали да поздравява в един ресторант лелките от яслите от областта, по случай празника им, и нямаше притеснения - Каза си и стихчето и песничката и танца изтанцуваха.

# 221
  • Варна
Привет!
Мойто гардже болно. Висока Т, кашлица и леко червено гърло. Все избира милото петък да свърши таз работа. Съответно педката почива, а дежурните ме хвърлят в потрес всеки път. Този път попаднахме на млада докторка, която четеше от лекциите си  ooooh!, дежурният за възрастни беше пиян още в 19 часа  Sick В крайна сметка пие Т понижаващи и флавамед, в понеделник ще го водя на лекар да видим. Носът му не спира да тече, бърша на всеки 2 минути, а Т не спира да се качва, вече трети ден е около 39...

# 222
Пак да благодаря не всички  bouquet Heart Eyes
Ох, много се смях и на Димата и на Емчо Joy
Красе да се оиправя гарджето Hug

При нас все така, лудостта ни е пълна! Аз съм в перманентна истерия, Симона вече посреща с някаква мърдост (като баща си)  тези ми състояния и не им обръща внимание. В момента седи по средата на коридора, прави си рокля от готварското фолио и си тананика

Сминс, нас ни пиши една вечер събота - двойна стая.

# 223
Красе, как е детето?
Тони утре тръгва отново на ясла, викам на Саш да заделим 50 лв за идните лекарства ooooh!
Дидо мези бананова каша, но благодарение на нея от 2-3 пълни памперса на ден падна на 0 днес. а утре ако не се изака вкарваме круша Grinning Цял ден сме на двора, печем децата и почистваме голямата кочина. Идилия....
Черепахче, честит празник със закъснение! Hug
Айде утре ще ви пиша какви ги мъдря, че сега заспивам права!

# 224
  • Варна
Все така почти на всеки 4 часа дига до 39 и сваляме, после е весел и играе. Почти нищо не яде, малко крем и един кроасан. Мноого сопол, чак се буди, явно се дави.
Както ми е притеснено сега трябваше и да седна чета по счетоводство, че щели да питат.  Къде чета, къде блея...
То и нашия унищожи семейния бюджет с лекарствата си  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт