Честито !!!!
.
.
И днес сутринта установихме, че може да брои до 2.
/ Преподавала съм в първи клас и съм виждала разликата между по - малки деца и тези , които са си с набора . 
вече, поне Дани още си казва всичко
.Засега съм решила да тръгва на 6г и половина,но това означава ,че догодина вместо ІІІгр. трябва да я местя в предучилищна,което много не ми се иска.Та все още съм си в чуденка.По въпросите за секса ,смъртта ,раждането и т.н. отговарям в прав текст без недомлъвки и премълчаване на всички поставени от Теди въпроси.Тъй като майка ми е починала отдавна Теодора знае , че хората умират или от старост или от болест.Знае , че баба Светла (майка ми ) е звездичка и вечер ни гледа от небето.Водила съм я на гробища и тя знае че баба Светла и всички умрели живеят там.Знае че младоженците (не знам защо само те
)се гушкат и целуват и понякога (когато са слушали
)в коремчето на булката таткото слага нещо ,което расте и става бебе,което се ражда или през коремчето или през шошката(така си я кръсти тя
).И така аз отговарям тя си интерпретира и така
.
.Ще трябва да черпиш 

(и майка ми и сестра ми) да си остане без 'р'-то. та мисля, че вече е време, а в градината ми казаха, че може да се изчака още, ама аз не искам да чакаме, за да не изпуснем момента. ти какво ще ме посъветваш?
, естествено ще го наблюдаваме и като му дойде времето пак ще мислим. 

. Препоръчани теми