Майче гордо с пръст показва, и първата годинка отбелязва(33)

• 11 648
  • 273
  •   1
Отговори
# 15
Хайде и аз на първа страничка.

Алабала, може да сложим рима в заглавието - напр.  - Майче гордо с пръст показва, и първата годинка отбелязва  Peace

Момичета, сега детето като стане на годинка трябва ли да подавам нова декларация за майчинството, че нашта счетоводителка каквато е...  ooooh! да знам по-отрано, че и без това тя ще се бави  #Cussing out да й я пратя с куриер.

да, трябва. Декларация за отглеждане на дете до 2 г. по 53 чл   Peace Ако искаш после ще я кача.  Peace

Ще съм ти много благодарна   bouquet Като знам болшинството работодатели, сигурно и други майки оттук научават счетоводните изисквания  #Crazy

# 16
  • Варна
Синара, аз нямам нищо против, но нека мамаДани каже, тъй като тя ми прати заглавието на ЛС  Peace
Йоана е постоянно права но не се пуска за крачки.За една ръчичка се придвижва с голям кеф но не иска да се пусне.Почти през цялото време си играе права и се клати като пияно пате, а инъче по мебелите си ходи от около месец

# 17
Здравейте и от нас!
Иван от снощи ходи!
Като братовчеда на патето! Grinning
Чета ви но ме мързи мноооого да пиша!
Честито на всички пораснали деца!

# 18
Записче Crazy, че още съм навън.Прибрах се за малко.Прочетох за Иван на Маги.Честито прохождане!!!После ще ви дочета

# 19
Алабала  bouquet
Честито на всички с повод!
Честито на всички проходили дечица!
И Тери няма наченки на ходене. Далечна е още идеята за ходене.

# 20
Честито на новите краченца!
Ние май ще сме от последните Simple Smile

За декларацията - аз днес я попълних. От работата ми я дадоха. Попълва се също така и заявление за отпуск. Те изготвят заповед и всичко прилагат. С предната декларация имах проблем за една дата. Дано този път да нямам такъв  Praynig, че ми писна вече.

# 21
  • Юпитер- Сатурн
Е, ние се опитваме да ходим от един месец, но ни тежи дупето. Днес за първи път се опита да стои без да се държи. Стабилен беше. Момичета да знаете, ако вашите джи пи-та не са ви дали направление за ортопед, когато сте били на 6 месеца- ИЗИСКВАЙ ТЕ СИ ГО, длъжни са да ви дадат.
Честито на всички проходили.
Нашия рожден ден ще е специален. Поканила съм майките от квартала, с които джиткаме по цял ден и бабите и дядото на специално събиране, но не у нас. Мисля, че ще бъде интересно.

# 22
  • София
Честито на всички проходили дечица! Hug

# 23
  • у нас
Jeniqa, това е декларацията,прилага се и копие на акта за раждане Peace

декларация

Алабала, ок  - нека така да седи. Peace Аз си падам по римите и това ми изникна на пръв прочит  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 18:57 от Sinara

# 24
Sinara , бланката на заявлението за отпуск си е вътрешна на предприятието. Там, където работиш си пускаш молба за отпуск, както си си пускала преди, докато си била на работа, само, че сега е по друг член - от ЛС ще ти го напишат. Минава през шефа, който ти я разрешава и колегите ти изготвят заповед по техен образец, която също се прилага. Незнам  дали ме разбра.

Да, и акта пак се прилага.

# 25
  • у нас
Fradiene, вероятно така процедира вашата фирма. Ние винаги сме си подавали стандартните  декларации. В НОИ искат точните декларации, а не  такива в свободен текст  Peace Сега ми се струва, че от това преминаване от една декларация към друга ще има забавяне на парите, но дано греша.  ooooh!

# 26
  • у нас
Момичета, получихте ли детските за този месец?

# 27
Здравейте и от нас

Много сте писали да неповярва човек

Алабала,мерси за темата   bouquet

От предишната тема

съгласна съм с Грета,че много майки не пишат много отдавна и можа да се направи корекция на 1-ва страница.
Успех с кухнята Грета

Fradiene ,за прохождането на Ивет.- Да,така ходи.Предната вечер прекосипо същия начин хола само 1 път и на следващия ден когато направих клипа,пак си ходеще така. Аз даже сутринта я държах защото си викам,тя е забравила,че е ходила вчера ,ама като я пуснах и тя катопатенце и така и до днес.

Мушмуроче,първата снимка на която са само обувките,е толкова голяма разликата,че имам чувството,че Алекс може да легне в тях.Но вече когато ги е обул е по така. hahaha

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СДОБИЛИ
СЕ СЪС ЗДРАВИ ПЕТИЧКИ.
ТРОП,ТРОП КРАЧЕТА САМО ПО
ДА ХОДЯТ ПО ПРАВИЛНАТА ПЪТЕКА

# 28
Sinara много ти благодаря   bouquet Още утре я пращам с куриер плюс копие от акта за раждане, както всеки път /все едно на няколко месеца си сменям детето/  ooooh! А за молбата за отпуск-предполагам, че от фирмата ще ми кажат, дано де...

# 29
Алекс токущо проходиииииии  Party
Утре ще опитам да кача клипче!

Общи условия

Активация на акаунт