Майче гордо с пръст показва, и първата годинка отбелязва(33)

• 11 643
  • 273
  •   1
Отговори
  • Варна

МАЙската дружина расте и хубавее,
слънчицето в къщи все по-ярко грее!!!

155 мами тук сме се събрали

Имаме си 161 бебчета засмени

76 момиченца и 84 момченца

От които 4 двойки близнаци!

(ЦЪК на картинката)

Нашите бебета:

(цък върху колажа за по-голям формат)

Предишни колажи (архив)

(ЦЪК на картинката)

Нашите бебчета по ръст и тегло

Нашето Албумче
потребителско име: maj4eta
парола: 2008

Как да кача и надпиша снимка за колажа?

1.Качвате снимката
2.Връщате се  в албума
3.Цъквате на албума (да го маркирате )
4.После кликвате на Организирай албума (това се намира в ляво където се показва избраният от вас албум)
5.След като ви отвори албума над всички снимки в дясно има едно бутонче Опиши снимките натискате го ,
отивате на вашата снимка, цъквате на нея, пишете си описанието и давате потвърди.
6.МОЛЯ качвайте само по 1 снимка в албумът за съответният месец като  в описание да има името на бебето и никът на мама!

Бременлийските ни темички

Отчетни теми (2008)

Предложения за нови теми
Зимата дойде, а на МАЙчето все повече му се яде
Елхите сложихме в къщи, но МАЙчето нещо се мръщи
МАЙското човече Коледа очаква вече - предложение на Valantayn
МАЙски мами бърборани имат стоящи бечета засмяни - предложение на Valantayn
МАЙчета навред чакат Коледата с кеф - предложение на slyn4o bebe
Тука майчета 150  сме се събрали,бодри ,весели,засмяни!!!  предложение на Valantayn
На майче форума влезни и всичко ще научиш-Ти    предложение на Valantayn

ПОЛЕЗНИ ЛИНКОВЕ И ВРЪЗКИ

Хранене
Възпитание
Характер
Гърнето
Растеж и развитие
Ваксини
Песни, приказки, игри
Разни

БИБЛИОТЕКА(Download links)

Линкове и връзки (АРХИВ)
Растеж и развитие на бебето
За кърменето
За глутена
Алергии и непоносимост
За водите
Хранене и захранване на бебето
За соковете и захарта
За атопичен дерматит
Майчинство, Обезщетения, НОИ
СЛИНГ
ДЕТСКИ КУХНИ
Online магазини за бебето и майката
Kooрдинати на магазини

ЗА МАЙКАТА
Диета след раждане
Отслабване след раждането
Възстановяване след раждане
След-родилната депресия
Красиви след раждането
Красива след раждането

МАЙска мама "дебеланка",иска пак да е фиданка(линкове към темите)

За промени по документите( добавяне на линкове, смяна на информация и т.н.)в първият пост моля пишете в темата или ЛС на AnMary или на Alabala .

Оформление:Alabala
Автор на заглавието: (x)mama_D_A_N_I_
Автор на колажа: AnMary
Автор на документи: Alabala, AnMary

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 16:20 от Vivi

# 1
Записвам се и давам отчет за ходенето...за съжаление няма индикации скоро да се пусне сама да ходи  Cry А толкова ми се иска, сега само се мъчим с тия каишки и за ръчичка.Ама като я песна сама застава на едно място и не иска да направи нито една крачка, търси ми ръцете и ако не й ги подам почва да плаче...нищо де, надявам се да е по-скоро, че без кръст останах  Grinning
А иначе вече показва с две ръчички нагоре като я попитаме колко голяма ще порастне, сега се учим да показва едно пръстче за годинка, ама все още й е трудно  Joy

# 2
Ехе скоро рожденници ще има вече .Всички чакаме този момент.А вие измислихте ли как ще го отпразнувате? Споделете какви идей имате ,защото нашият ще е в къщи с много деца и приятели ,а отделно на 16.05 през деня ще се съберем с мамите кохто раждахме на този ден и нашите бебоци.Нямаме възможност за заведение ,но и така ще се получи добре.

# 3
хайде.....ПЛЬОС и аз на първа страница  Crazy Crazy ние няма да правим първи рожден ден.Каката също нямаше точно РД защото на същия ден правихме кръщенето й.Направо ще я кръстим на 21 и тогава ще си отпразнуваме 1-вата годинка със роднините и кръстниците.

# 4
  • София
При Алекс няма нищо интересно. Може би ще му избива зъб (най-сетне), венецът му е неспокоен, Алекс е голям киселяк.
Опитва се да казва "ту-ту па", "ту-ту" го предъвква по негов ги начин и после гордо с широко отворена уста казва "Тааааа". "Т" май е най-лесната буква Simple Smile

# 5
Здравейте и от нас!
Днес ни разкараха напразно  Twisted Evil ,нямало го хирурга ...ама защо трябва да знаем нали си нямаме друга работа и можем да ходим напред-назад по поликлиники  #2gunfire
Както и да е другата седмица сме на хирург,та да видим...

Крис се държи за ръчичка и не върви а направо бяга.. Joy няма смелост да се пусне още,но и това време ще дойде.  Wink Иначе бърбори много не се спира  Laughing на шест месеца каза мама за първи път Simple Smile сега казва нещо от сорта на..: баа..мааам.... Mr. Green Rolling Eyes Какво ли значи..  Wink

Относно рождения ден ще бъде в къщи, тесен кръг от най-близките.Вече сме набелязали някоя и друга торта..сега остава и да се спрем на една и да я поръчаме.

# 6
Честито на всички пораснали дечица! Честит рожден ден!

# 7
И Ана не иска да се пуска от ръката ми. Тия дни започна да ходи по стената и мебелите сама, но за прохождане и дума не може да става, голямо шубе е.
За рождения ден ще събера близките вкъщи и това е. Пада се в сряда, малка е за детски клубове, а и с дечица не може да си играе,така че догодина ще е по-весело. Simple Smile

# 8
Ехееееееееееее и аз на първа страничка Shocked
Привет мамчета
Алабала мерси за темичката   bouquet
Честит Рожден ден на всички дечица!!!!!  newsm59   newsm38 Tada newsm67
Да са живи и здрави и много усмихнати дечица!!!!  Laughing Laughing Laughing
Вал мерси за кафенцето  Wink
Браво на всички проходили деца,ние правим също по наколко стъпки ,но определено сме далеч от прохождането
Рождения ден ще направим с кръщене,ще съберем роднини и ще бъдем на заведение  Laughing...почти всичко е готово ,тоалета на малкия също .......
Мушмороче и на мен ми стана много мило като се зачетах в бременлийската ни тема ,благодаря ти  Hug
Онче  пу пу пу за малката ,браво на детето  babydust7
Грета ама много е пораснала мъничката ,страшна снимка  Flutter
Целувки на всички ...

# 9
# 10
Алабала, мерси за новата тема!   bouquet
Вижте новите обувки на бебе и на тате http://media.snimka.bg/2761/011776955.jpg
Но май на тате са по-хубави http://media.snimka.bg/2761/011776975.jpg
http://media.snimka.bg/2761/011776974.jpg  hahaha

# 11
  • София
Привет и от нас Hug, поизпуснах няколко теми Embarassed ще наваксам Peace, мерси за темичката Алабала  bouquet
Ние ходим за една ръчичка, а за рождения ден съм в голяма чуденка, дали да се съберем само родители и няколко деца, без роднините(със сигурност така ще има обидени баби), или да си правим само семеен рожден ден newsm78
Мушмороче много хубави обувки Laughing, отиват му на Алекс Crazy

# 12
Кога успяхте да изпишите толкова многооооо..................Тцтцтцтцтц..........
Запис  bouquet Мерси Алабала

# 13
Момичета, сега детето като стане на годинка трябва ли да подавам нова декларация за майчинството, че нашта счетоводителка каквато е...  ooooh! да знам по-отрано, че и без това тя ще се бави  #Cussing out да й я пратя с куриер.

# 14
  • у нас
Хайде и аз на първа страничка.

Алабала, може да сложим рима в заглавието - напр.  - Майче гордо с пръст показва, и първата годинка отбелязва  Peace

Момичета, сега детето като стане на годинка трябва ли да подавам нова декларация за майчинството, че нашта счетоводителка каквато е...  ooooh! да знам по-отрано, че и без това тя ще се бави  #Cussing out да й я пратя с куриер.

да, трябва. Декларация за отглеждане на дете до 2 г. по 53 чл   Peace Ако искаш после ще я кача.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт