Майче гордо с пръст показва, и първата годинка отбелязва(33)

• 11 652
  • 273
  •   1
Отговори
# 30
  • ВАРНА
    Аз днес цял ден нямах комп и чак сега влизам. Синара наистина така има повече рима и звучи по-добре. Аз вчера щях да изкукам цял ден в къщи и по едно време ми хрумна това и го пратих на Алабала, нямам нищо против заглавието да стане "Майче гордо с пръст показва, и първата годинка отбелязва" звучи много по-добре  Peace
 После ще пиша още, че сега трябва да инсталираме някоя и друга програма Simple Smile
    Честито на проходилите!

# 31
Не, Sinara, не процедира така само нашата фирма, а всички фирми!
Стандартната декларация, ако си забелязала има доста приложения. Аз я попълних, но като прилагаш акта за раждане, прилага се и заповед за отпуск, в която са отбелязани датите от кога до кога.... Поинтересувай се...

# 32
Здравейте и аз съм от малко пишещите напоследък.
Искам да похваля Райчка. Днес в 11.20 тя проходи. Направи своите първи 5-6 самостоятелни крачки. И аз точно в този момент да съм без очила (бях се боядисала) и отначало не се усетих какво става. Викам си защо се клати това дете като пиян моряк, след това се замислих, а тя за какво се държи, че идва към мен и чак тогава осъзнах, че тя ходи. По-късно пак прави по няколко крачки.
Татко днес отново постъпи в болница, за да му сложат втори стенд на сърцето, иначе той се чувства добре.

Да поздравя на патерици всички дечица вече празнували своя първи рожден и всички проходили.

# 33
Здравейте и от нас!
Честито на проходилите!
Не сам писала от доста време, но все не ми остава време.
Купихме си къща и в момента правим ремонт.
Крис е добре, голям калпазанин е станал,  Whistling
Може да върви, бяга и да играе ма4, но аз трябва да сам там и да ме държи за пръста. Игра4ки не признава. Интересува се само от топката и колелетата на батковците от парка.
За рождения му ден сам поканила приятели в един ресторант. Купихме му пясъчник и количка.

# 34
  • у нас
Любка, Маги, честито ви проходили дечица   bouquet

# 35
Добро утро мацки,
така като ви чета се стряскам...моята дунда не може да се изправя сама в кошарата а камоли да проходи...сигурно ще е като кака си...на 1г и 5м....мързелана

# 36
Алабала, мерси за темата.Заглавието е много подходящо.Мадлен показва с пръстче, че е на една годинка, но прави после боц с него.Много е смешна.

Честитиоооо прохождане и на Алекс.Да се научи бързо де е стабилен,че нали моята Мадлен на ръце ще носи Joy

lyubka, честити първи крачки и на Рая

Stahl
, честит ви нов дом.С много любов и детски смях да го напълните.И аз си мечтая за къща

Онче, аз това клипче на Ивет го бях пропуснала и сега го гледах.Много е стабилна и колко тигели направи.....все едно отдавна си ходи.Танцува страхотно, сладуранка Wink

Sinara, не съм си проверявала детските,трябва да са дошли на 17.Защо, проблем ли имаш с тях?

ivanakostova, така беше средната ми дъщеря.Изправи се в кревата на 1г, а проходи на 1,2г.Много мудно и мързеливо бебе беше.Само в количката си седеше и кротувашеА сега с Мадлен в чудо се виждам навън.Иска да лази по земята, да лапа камани и какво ли още не.

Снощи приключих със смяната на зимни с летни дрехи ooooh!(от два дена го правя).Винаги съм мразила този момент,а бях с две деца.Сега оправих дрехите на три Crazy.Едните дехи са малки на едното,големи на другото,сортирване,прибиране,вадене на други,пране, гладене Tired.Същата гимнастика ще я повторя септември месец.

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 08:48 от greta.kr

# 37
А сега с Мадлен в чудо се виждам навън.Иска да лази по земята, да лапа камани и какво ли още не.

И Рая е калпазанка. Ходи, ходи (за ръце) и в един момент решава, че иска да сяда и да лази. Където види цвете или тревичка иска да ги къса. Ровичка в пясъка и след това хайде в устата. Не мога да й насмогна на панталони (постоянно са изцапани).
Баща ми я научи да да се пързаля и ако трябва да отстъпи място на друго дете почват едни писъци, едни сръдни.
Видя в градинката едни момчета да играят и да пищят и тя се научи. Така пищи, че ще ни спука тъпанчетата, а незнам как не си скъсва гласните струни. Незнам как да я отуча.

# 38
Момичета, сега детето като стане на годинка трябва ли да подавам нова декларация за майчинството, че нашта счетоводителка каквато е...  ooooh! да знам по-отрано, че и без това тя ще се бави  #Cussing out да й я пратя с куриер.
Здравейте и от мен.Нашият пък е на 90 години и е още по-зле.Пари не съм взимала от 2 месеца. smile3512 ,но пък  малкият бебок е готов да ходи сам,но ме е страх-много бърза?!Имаме 14 зъбчета,при вас как е?

# 39
  • Варна
I на мен синът ми беше кротък, никога не е слагал нещо което не трябва в устата си, а Йоана всичко до каквото се докопа лапа, изяде ни мебелети хаха.Постоянно хапе нещо .Синът даже чесалките за венци не харесваше, единствено харана, нищо друго. Crazy

# 40
  • у нас

Sinara, не съм си проверявала детските,трябва да са дошли на 17.Защо, проблем ли имаш с тях?

Грета, да до преди малко нямаше пари и докато се чудя на кой да се обадя и да проверя, дали има някакъв проблем и хоп гледам промяна в статуса newsm44

Имаме 14 зъбчета,при вас как е?

много бе, ние имаме скромните 6 зъбчета  Simple Smile

# 41

И Рая е калпазанка. Ходи, ходи (за ръце) и в един момент решава, че иска да сяда и да лази. Където види цвете или тревичка иска да ги къса. Ровичка в пясъка и след това хайде в устата. Не мога да й насмогна на панталони (постоянно са изцапани).
Баща ми я научи да да се пързаля и ако трябва да отстъпи място на друго дете почват едни писъци, едни сръдни.
Видя в градинката едни момчета да играят и да пищят и тя се научи. Така пищи, че ще ни спука тъпанчетата, а незнам как не си скъсва гласните струни. Незнам как да я отуча.
[/quote]Не и се ядосвай,и това ще мине.Пачи пък се плези-показва целия си език и текат тонове лиги,но вече по-рядко го прави.Като му кажа"не" той веднага спира.

# 42
ivamilovska, вие май биете рекорда за най-много зъбчета.И Мадлен е със скромните 6 зъба,четри от които току що пробили Crazy

# 43
ivamilovska, не се ядосвам. Само като се сетя колко време съм чакала да забременея всеки яд ми минава.
По повод лигите - Рая на цветница се научи да прави балончета от слюнката си. Много й беше интересно и доста лиги бърсах от пода. Сега като пие сок или вода накрая все гледа да си напълни с течност устата, за да пробва пак да прави балончета.

# 44
Добро утро на всички весел и спокоен ден!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРОХОДИЛИ ДЕЧИЦА !
Моля ВИ кажете ми за какви декларации става въпрос и за какъв отпуск ? Никой нищо не ми е казал на мен ,надявам се да го науча от вас ,както бе писала една от майките в този форум повечето научават нещата от тук.
 И ние ходим така - като патенце ,чак се чудя как му е удобно ,а и вече ходи спокойно от стая в стая и навън като излезем: newsm30 .

Общи условия

Активация на акаунт