Бъдещи майки- ЮНИ 2009! Тема №55

• 15 940
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
Mayflower, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ, ДА СИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА, ЧАРОВНА И ПРЕКРАСНА!     Flowers Four Leaf Clover   

И аз се наспах въпреки кошмарите с бомби и убийства Simple Smile То аз им свикнах, ама на милото му идват в повече виковете ми през нощта Simple Smile Не че се оплаква, но със сигурност го стряскам на сън!

Забравих да ви кажа нещо от вчерашната лекция - пулсът на новородените е 120-140 удара в минута, това не било повод за притеснение и викане на лекар Simple Smile

Желая ви слънчев и спокоен ден! Simple Smile   Animal Snail  Nature Sunny

Видяхте ли ЖЕНАТА-ЧУДО на Англия?? Уникално преживяване, не е за изпускане:

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

# 256
Еййй отвратително време днес,а така се надявах да е по-топло Sad
raia123, и аз бях така преди 3 дни/с болки ниско в корема и кръста/. Док каза че това са симптоми на започващо раждане,но ти се шашкай а по-добре потърси лекарско мнение.На мен ми изписаха Магнерот,но шпа,папаверин и лежане.И сега вече съм доста по-добре.
Роси, според мен издутината на пъпа е от дупето. Защото при мен е по същия начин и знам че там е дупето,а главата си е ниско долу.

Mayflower, честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната, а най-голямото щастие тепърва ти предстои!

# 257
относно пъпа и при мен така на няколко пъти става на буца......онзи ден дори леко се изплаших защото като застана там да се превърти ли опита не знам обаче си остана поне 3-4 мин така, а по принцип е не повече от 10-20 сек. Щях да го снимам но се сетих късно.
Катеринкар това с жената чудо на Англия много ми хареса
 момичета вижте това  повдига тонуса на всеки според мен
http://www.vbox7.com/play:c0a7b434

# 258
И аз имам същите усещания с болките,снощи особено силно ме боля ниско долу корема,но днес ми е по-добре. И моята беба прави някакви странни движения-протягане ли,незная,но на моменти корема придобива много странна форма Simple Smile Иначе ми е много приятно да я усещам и ръката ми все е на корема. А за хълцането-аз ли не усещам или не мога да определя,но не ми е много ясно кога хълца. Понякога чувствам като равномерно пулсиране и си мисля,че е това Simple Smile

Много ми се иска да видя и своето име на онази прекрасна първа страница,какво трябва да направя? Видях,це други момичета са си оставили имената и термините,затова ще ги последвам
Казвам се Лили Петрова,родена съм на 31.07.1975 ,на 33г. Очаквам първото си бебе - момиченце на 12.06
Ако е възможно да ме включите и мен,ако ли не-здраве да е Simple Smile
Прекрасен ден и много усмивки ви пожелавам  love001

# 259
Явно при доста от нас са започнали предродилни болки.Това е признак,че раждането наближава и организма се подготвя.
С повече почивка и малко лекарства,ще одържим фронта Peace
Аз днес съм по добре,ще изляза за около час,два,че имам малко работа и после плътно в нас,и без това е студено и гадно навън.
Вчера си купих прах за пране Тео бебе,мирише уникално,цялата спалня е ароматизирана,а преди миришеше на боя след ремонта.Изобщо няма да търся други прахове. Взех си и сапунче бочко,много приятно.Първо ще изпробвам на мен,после на бебка.

# 260
Включвам се, за да похваля и аз магазина на Вис Виталис Simple Smile

Накупих една торба неща, всичко беше по списък - търсех гащи памперс /triko/, бермуди, тънка жилетчица от памучно трико /намерих такава даже дупчеста Simple Smile/, само долно чаршафче /че имам много завивки и един комплект и не искам втори/, гащеризонче с къси крачоли и ръкави, шапчици тънки, чорапки, още един голям подплатен преповивалник /"пикливка" Simple Smile/, четка за зъбки за голямото, че е за смяна /мнамерих една, която чисти и венци/.
Определено ще се върна там за още покупки Simple Smile
Нещо ми прилоша там по едно време, но от снощи съм малко замаяна, та само това взех.
Качеството и цените са супер, имала съм и на голямото от тях. Аз лично пазарувах само български дрешки. Определено това е един от моите магазини Simple Smile
Много красиви бели блузки, бодита, жилетчици с нежна дантелка имаше за момиченца.
Купихме и тапети от Тапетия Simple Smile

Mayflower, честит рожден ден! Здраво бебче и леко раждане!

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 14:13 от ayas

# 261
Mayflower, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди здрава и силна! Желая леко посрещане на принцесата през юни!

# 262
Момичета, почерпете се за мое здраве.

Много благодаря на всички за пожеланията  Hug.

Доколкото знам днес има празник и мама Ди.

Ди, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН .ЖЕЛАЯ ТИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И СКОРО ДА СЕ ПРИБЕРЕШ У ДОМА С ЮНАЦИТЕ. Хубавите неща тепърва ти предстоят.    bouquet    bouquet    bouquet

# 263
Аяс, браво за покупките - наистина са им хубави нещата. Аз вчера бях там и доста разгледах - по-натам (като износи мадамата всичко дето й накупих от онлайн магазините  Crazy) и аз ще пазарувам дрешките от там. Търсех жилетчица, но не видях от хубава материя - само от акрил, ти къде ги видя?   newsm78 И четка за зъби харесах на Аквяфреш за юнаците, ама имаше само розови и лилави  Thinking
Иначе ти пита вчера за опъване на кожата и днес за мърдането на бебетата... Ами от поне седмица се каня да ви пиша и все не стигам до там - сърби ме кожата около пъпа БЕЗОБРАЗНО много  Tired. Направо не знам какво да правя - мажа се с Мустела сутрин и вечер, обаче там започва на втория час да ми опъва и да ме сърби. Ако някой е открил лек, да сподели, плс  Praynig. А бебка мърда нон-стоп. Тъкмо се бее кротнала и от около седмица не се спира - това, което беше преди време не е нищо в сравнение със сега - от снощи до сега два пъти се преобръща и си сменя позицията, а в промеждутъците ми раздаваше шутове, лакти и колена  Crazy. Много ми е приятно, обаче се притеснявам да не би да е нещо проблемно  Embarassed.

# 264
  • София
Myflower Честит рожден ден!
didibibi, Михайлова, дано бързо да се оправяте, че е много неприятно така.

Аз днес успях да издържа фризиора, после минах през един магазин за бельо на Раковска, до нас за нощници, но имаше само едни със слончета, а аз не искам толкова детски. Жената обеща за другата седмица да ми достави две само с едно цвете отстрани и с копченца до пъпа, които бременните ги купували. Иначе живот и здраве да съм по-добре, около Гергьовден, мисля да донакупим , каквото остана. Днес пристига гардеробчето на Габи и ще и преместя дрехите. Simple Smile

Момичета Вис Виталис е до хотел МАКСИ, на Симеоновско шосе, така ли?

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 16:33 от petia_tag

# 265
Mayflower честит рожден ден!Пожелавам ти най голямото щастие на земята да си гушкаш през Юни!   newsm59 bdbaloni nbirthday

Благодаря ви момичета за подкрепата днес ме боли по-малко и за сега се търпи без да пия парацетамол  Praynig дано довечера да не се засили пак болката  Praynig

# 266
Здравейте и от мен.

Mayflower, честит рожден ден  newsm51

Ние пък днес успяхме да хванем хубавото време и се разходихме предълго в зоологическата градина. Цял филм с животните заснехме, нямам търпение да го гледам. Доста се поуморих, но и се чувствам доста добре, от много време не бях се разхождала толкова много на въздух  newsm68

Тъкмо си тръгнахме и започна да ръми. Мисля, че и polito_87 видях там, около клетките с пумите, но много ми се пишкаше и търсех тоалетна, затова не й се обадих  smile3550

Иначе имаше страшно много бременни жени там, за деца да не говорим. Имаше една бременна патка на моята възраст, която май беше в 9-ти месец (коремът й беше по-голям и от моя), с едни тесни дънки, една тясна блузка - циците й огромни и пълни с вени, но извън блузката ги изкарала  bombs  и се покатерила на 10-см. токове, косата й една такава русо-оранжевка, с израснали черни корени. За голяма мацка се смяташе, но си беше грозна и смешна картинка. Иначе "мацката" се изтупала, ама вървеше и люпеше семки  hahaha  Не съм злобна, но наистина изглеждаше направо нелепо.

aya, и аз ги имам тези усещания с опъването на кожата - при мен рядко е сърбеж, по-скоро ми е страшна болка. И винаги го чувствам под дясното ребро, явно малкият там се настанява някакси и опъва здраво, често имам чувството, че кожата няма да издържи и той ще я пробие.

Снощи беше много активен в корема ми, почти на гърба си го почувствах, имаше и болезнени моменти. Но поне е послушен, докато спя, кротува си мишленцето ми. Днес си поговорих с него, гледайки календара и му казах, че от 15 май натам може да излиза вече, няма да му се сърдя. Тъкмо ще съм се повъзстановила за рождения си ден  perko

Точно снощи шях да пиша, че препоръчвам Вис Виталис пред Хиполенд, например, най-вече за това, че всичко е по-подредено. В Хиполенд голяма част от нещата са скрити по най-долните стелажи и съвсем случайно успявам да ги намеря.

И накрая да се похваля, че си купих страхотен сутиен за кърмачки. Другия път като мина през магазина, ще си купя и още един, много гот седи, а и материята е много приятна.

Михайлова, за синузита няма ли да те облекчат инхалации с лайка?

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 15:22 от Gydelichkova

# 267
Здравейте мамчета! Отдавна не съм писала, на смятам да наваксам, само дано не ви досадя! Praynig
На първо място естествено честито на първата ни юнско-априлска мама: всичко по-по-най на нея и на двамата и юнака!  bouquet
Честит рожден ден на рожденничката- да е жива и здрава и мноого щастлива мама!  bouquet
За нещата които обсъждахте да ви кажа моите наблюдения Rolling Eyes.
За капването на кърма- моето момче се роди със стеснен слъзен канал- често срещано при бебетата състояние, което се изразява в сълзене от оченцето и събиране на гурелчета. Въпроса е че очната лекарка при която го водих каза, че кърмата си е млечна среда и не трябва да се капе, защото позволявала развитието на бактерии и други такива. Но други твърдят, че помагала, всеки сам си преценява, аз самата се доверявам на очната лекарка. Wink
За падането на тапата- предвестник е на раждането дори и да няма контракции и други симптоми. Просто тя е защитата на родовия канал и като падне трябва да се отиде в болница. Обясняваха ни го на курса. А колкото до изтичането на водите въобще не е задължително, да не говорим, че доста често лекарите пукат околоплодния мехур. ooooh!
За затрудненото дишане- при повръщане децата понякога се задавят и то толкова, че дори посиняват и в такава ситуация се обръщат с главата надолу и се тупат по гърба(съвсем съм сериозна! Shocked).
За подготовката на по-голямото дете- моето е още съвсем малко и не разбира, говорим му но мисля че не му идва на акъла връзката между корема ми и бъдещото му братче или сестриче(още не знаем, дано удържим изненадата). Peace
На мен самата термина ми от 26-ти стигна до 13-ти и вече се чудя и до тогава ще издържа ли newsm78. Корема ми не помня да е слизал надолу, но и аз не съм се вглеждала много много миналия път Blush. Торба с пясък ми сложиха- не е неприятно, но откровено казано и не е кой знае колко ефективно по отношение на прибирането на корема. По скоро помага за събирането на матката- нещо което продължава доста време и се спомага от кърменето, така че не се притеснявайте като родите и докато кърмите ви заболи корема- от това е Crazy.
Колко е хубаво човек да си сподели. Хубав уикенд ви пожелавам и юнска мама 1 да провлачи крак и всички да родим с нейната лекота!  bouquet

# 268
Mayflower, честит рожден ден! С пожелание за много здраве, да бъдеш много обичана и най - щастливата мама!

# 269
Здравейте пак,

и ние преди малко се върнахме от по магазините пак Whistling, от сутринта, просто  и двамата сме луди да обикаляме по детски магазини, откакто съм бременна всяка събота или неделя сме по магазините! И ново пет сега при мен, капарирахме си количката, която не е Есприт, дето я бях харесала Whistling, а едно ново моделче на Hauck, което беше на супер цена и е от тази година, беше останала само едничка и хората я наобикаляха, ама ги изпреварихме, ще ни я пазят до юни месец!http://www.pramworld.co.uk/product/5392/Hauck_Condor_All_In_One_ … System_Circle_Red , най-хубавото е ,че си има всичко- зимен, летен кош, столче за кола, чантичка, дъждобран и чувалче - та вече си имаме количка, макар, че не е при нас! Heart Eyes

Аз почвам да се замислям да не ми се окаже момиченцето, момченце, че днес цял ден ме питат за "момченцето", щото съм приличала на бременна с момче!! Mr. Green Пък и стаята сме я направили за момиченце, креватчето, дрешките, ще стане голяма смешка, ако е момче,Андрей ми каза, да не си помислям,че може д а е момче, щото е подготвил всичко за момиче!! Mr. Green

Mayflower честит рожден ден, да си много, много здрава, щастлива и сладички моменти с двете дечица!![/  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт