СЕПТЕМВРИ'09 - 19

• 12 015
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Ох прочетох ви!Да се присъединя към мамите незнаещи пола,с нетърпение чакам сряда,за да видим дали ще ми се сбъдне да са момче и момиче! PraynigИ дано всичко да е наред! Praynig
Добре дошли на новите мами! Hug
На болните бързо оздравяване!На тези с проблеми-даите го по лежерно,заради децата! Peace
На тези,които им предстой преглед- стискам палци и чакам инфо,а на тези,които са след моя преглед-ще снасям аз,че досега май никой не е ходил в 14ДКЦ на ФМ?
Приятен ден на всички ви!

# 121
Здравейте,мами!отдавна не съм се появявала на хоризонта!Липсвахте ми. Hug
Повечко по работа и после по разходки.
Да ви кажа, че и аз не съм разбрала още какъв е пола на бебе.Не можаха да го/я видят на последната ЖК.Скоро съм при Балев на ФМ и ще видим мисля вече.
Кажете ми задължителен ли е този БХС ,щото мойта гинеколожка каза, че не бил....
Дали да не отида утре рано сутрин в Терапия и да си го направя, че да съм спокойна???
Вие какво мислите?
Поздрави.  bouquet

# 122
Sasy78, и да беше задължителен, не бих си направила това нещо. Правят го за статистика. Нали скоро си на ФМ, ще се успокоиш тогава  Peace
Kylie, и моите усещания не са силни, при все че ми е втора бременност. С първата го усетих много късно, мисля че в шестия месец  Peace зависи от много неща.
Simbioza , сигурно има причина за поведението на детето, но нито можеш да я разбереш, нито попрваиш. По-далече и това е. Аз вече ги знам агресивните деца по нашите градинки и ги заобикалям  Grinning

# 123
Здравейте и от мен минавам само да се запиша за днес, снощи при нас имаше голям купон и сега героите са изморени.

# 124
  • Испания и Стара Загора
Аз утре съм на ЖК и кой знае пак как ще реагира докторката,като види колко кг съм качила. ooooh!Моя приятелка беше миналата седмица на ЖК и лекарката й двигнала голям скандал,че за 2 месеца е качила 10кг и й  дала диета да отслабва.След 10 дни я вика на контролен преглед да види дали е свалила нещо. CrazyДано и на мен не ми каже същото. PraynigВъпреки,че според моя кантар за последните 6 седмици съм качила 2кг.

# 125
  • Габрово
Е 10 кг. са си множко наистина за 2 мес. но пък защо е нужно да ви стресират като ви се карат за килограмите. Не разбирам какво толкова му е страшното да качиш повечко- нали на теб ще ти тежат, на бебето това как може да повлияе негативно? Има толкова жени качили по 30-40 кг и изкарали до края нормална бременност. Абе тия испанци са яко луди, убеждавам се...

# 126
Здравейте и от мен,
почнах рядко да пиша, но ви чета редовно. В петък се записах на ЖК, най-накрая  newsm44. В Токуда при някаква неизвестна лекарка. Като ме видя и вика "ами ти вече като гледам ще раждаш", демек че идвам късно Simple Smile. Каза, че имам много голям таз, даже не била виждала толкова голям  Mr. Green, чак се чудех дали да се обиждам или да се смея и вика спокойно можеш да родиш 5 кг бебе. Погледна на ехографа, бебчо май беше с главата надолу и нещо мърдолеше и успокои разтревоженото майчино сърце  Laughing, тези дни имах разни болки (като менструални) и малко се притеснявах дали всичко е наред. Само дето лекарката нито ми каза имам ли контракции, трябва ли да си стоя още вкъщи, само каза че плацентата е нисичка. Нищо, аз утре съм на преглед при моята си лекарка във Фемина, стискайте ми палци всичко да е наред и да си ходя на работа. Че от една страна изтрещях вече вкъщи и си мисля, че ми е много по-полезно да съм на работа. От друга с тези болнични не мога да се оправя да си ги взема.
Kylie  и аз нищо не усещам още, а съм по-напред във седмиците от теб като гледам. Тази лекарка така ме стресна, ааа трябва да усещаш вече движения. И после чак към края на прегледа каза, че за първа бременност е към 20 седмица. И аз нямам търпение да го усетя детенцето, само се напрягам да доловя нещо. Таткото за мое щастие все по-често ми целува корема и чак му говори глупости  Grinning.
Незнам дали ви се похвалих, че ям бебешки пюрета. След един тежък период на повръщания, почнах така да се захранвам  Joy, много са гадни..Та след време живот и здраве като ме питат дали го захранвам бебето ще казвам, че е захранвано с пюрета още от петия месец на бременността  Mr. Green.
На всички болнички мамчета и дечица желая бързо оздравяване!!

# 127
  • София
gingerina и аз имах същите болки като менструални, а ми казаха че били контракции  newsm78 Това за 20 седмица, че се усеща беб и на мен ми го казаха, дано да е така, че се се притеснявам че не го усешам  Confused
Аз също се записах в Токуда, но съм чак на 05.06  Confused

# 128
Анита29, ако това те успокоява и нас ни следят зорко за кг. Многото кг не са здраве и не са полезни нито за майката, нито за бебето.
Когато започнах бремеността ми дадоха за моите ръст и начално тегло колко е редно да кача до края. Тогава докторът каза, че по-  често жени с наднормено тегло раждат недоносени бебета. След 3 седмици съм на тест за гестационен диабет, макар, че съм качила само 3 кг от началото.

# 129
  • София
Здравейте и от мен  bouquet

Днес, успях да ви прочета, по обстойно, че тези дни много работа ми се събра. Изненадата е, че в детската градина има скарлатина и моите хлапета ще са вкъщи цели 2 седмици, ужас как ще работя. В петък отиваме сутринта и тъкмо слагаха бележка за карантина и аз изтрещях грабнах децата и направо на вилата. Каката ни е била в контакт с болното дете сега търся инфо за мен колко е опасно, утре ще звъння на лекарката ми.
Иначе съм добре корема расте, не се меря вече на кантара за да не се дразня, ям до повръщане в истинския смисъл, прияжда ми се всичко и нямам мярка.

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 17:57 от villi

# 130
villi, ако не ме лъже паметта, скарлатината не е опасна за бебето, за разлика от варицелата  Hug

# 131
Възможно ли е да взема твоя час за Д-р Димитрова за 09.05, ако все още е свободен? Аз имам записан при Марков, но за 09,06, а тогава ще ми е късничко...

За теб е! Видях че си сменила твоя по късно пиши дали го искаш все още Laughing

Villi,
ако Ianita28 вече не иска часа, може ли аз да го ползвам? Малко късно се усетих, защото нямах интернет тия дни... Rolling Eyes

Момичета, трябва ми информация за Обредни домове в София, добри сайтове в които мога да намеря информация за сватби и т.н.   newsm78

# 132
  • Испания и Стара Загора
Niki1 вярно,че много кг са вредни.Но лекарката ми каза,че за цялата бременност трябва да кача до 5кг. ShockedИначе,изследванията за диабет тук са задължителни и се правят към 6м.Но аз ги правих още във втория. Peace

# 133
Ех Kylie,ако беше на 04.05 можеше и да се засечем в Токуда!Е друг път! Party

# 134
Момичета днес станах леля на малка принцеса и съм много щастлива newsm44
Искам да ви почерпя виртуално Hug

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 22:20 от maliby

Общи условия

Активация на акаунт