СЕПТЕМВРИ'09 - 19

• 12 028
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
kiαrrα ще проуча за ЛКК,но тъй като се ангажират още специалисти още повече ако не работят със ЗК както е в случая възможно е да им се заплаща.Въпреки,че моята АГ ми издаде болничен за 34 дни(от които 4 дни ме води в болницата) без да минавам през ЛКК  newsm78

# 196
Здравейте момичета!
Направо нахлувам в темата, без да съм прочела последните страници, ама днес ме сюрпризираха с една неочаквана новина, Синът ми е болен от скарлатина. Снощи вдигна температура и днес лекарката откри ситния обрив. Сега съм в чуденка голяма - тя ми каза че няма риск за мен, но аз да се презастраховам отидох при гинеколожката да я попитам и нея. Тя ми каза, че за бебето няма риск, но рискувам аз да се разболея и после можело да има усложнения за мен - нещо на бъбреците спомена.
И така сега 10 дена в къщи ще е малкия. Докторката ми каза ако може някой друг да се грижи за него, ама кой, като той си иска мен. Ще го уговарям да остане при баба си, ама отсега е заревал,че няма да сме заедно.
Та така, оплаках ви се!

# 197
Dani-ela милото ти детенце Cry Трудно ще свикне без теб при баба си,но помисли и за себе си и за бебето PeaceТака,че въпреки сълзичките му,нека да го гледа баба му щом може,а той бързо ще свикне там,имайки предвид това как бабите глезят внуците си Peace

# 198
здравейте и от мен Simple Smile не съм успяла да ви изчета, но да се запиша, че като гледам, ще изпусна 2-3 темички Wink
преместихме се в новия апт, и покрай това много багажи, чистене, пазаруване  ooooh! но пък е за хубаво, там се чустваме супер  Peace може би заради това от няколко дни  съм с контракции, днес ми изписаха Магнерич. иначе бебка е много активна и постоянно ме подритва.
съжалявам за болните дечица и майчета, бързо оздравяване на всички !  Hug
киара, Хриси е голяма сладурана, да ти е жива и здрава  Hug
напоръчвах си разни неща от продавалник, че вече ме е срам с тия разкопчани дънки  Grinning дано съм уцелила размер и качество.
прегръдка за всички  Hug и до скоро

# 199
Здравейте и от мен.Оказа се,че всичко е на ред.Или е от раничката или от полипа на шииката.Май се притеснявам повече от необходимото Confused.Ама откъде де знам какво е.
tchoparчестито момченце.
malibyи аз скоро правих изследвания за спин и хепатит и станаха след 3-4 дни.Няма начин да станат веднага.
Dani-elaтова е много гадно.Колкото и да разправят,че не било опасно и аз бих се презастраховала,ако имах на кого да оставя детенце.Баба му няма да го гледа по-лошо,предполагам Peace.

# 200
  • Испания и Стара Загора
И аз да се разпиша днес в темичката.Нали сега съм по-добре и от сутринта съм се захванала с чистене. Tired
maliby дано сестра ти и племенницата ти се оправят бързо,че наистина е много неприятно. Hug
Dani-ela по-добре бабата да гледа малкия.Трудно ще ви е ,но така е по-добре за теб и бебето. Peace
Lipstick* радвам се,че всичко е наред с теб и бебчето Hug

# 201
Dani-ela много неприятно, че детенцето ти се е разболяло. Иначе и аз знам, че скарлатината не е опасна за нас. В градината на дъщеря ми също върлува в момента, но аз въпреки това я пуснах да ходи. Стискам ти палци малкия да се оправи бързо, а ти да не се разболееш. Прецени как е най-добре за всички ви и наистина се опитай да го убедиш, че само за няколко дни ще бъде при баба.

Eden, наистина се беше позагубила напоследък. Благодаря ти за милите думи.  Hug А на теб честит нов дом и дано наистина се чувствате страхотно в него. Сега гледай да почиваш повече, че преумората със сигурност ти е оказала влияние.  Peace

Lipstick* успокоих се за теб. Сигурно и аз щях да се шашна на твое място. Дано повече нямаш причини за безпокойство.  Hug

# 202
  • София
Контесата и Валката , станала е грешка, нашето бебче е още момченце Simple Smile)). Даже днеска лекарката заяви , че "пишката си е на мястото" и няма промяна в пола. Аз още къде на бъзик, къде сериозно не смея да ида на фризьор, че да не отрежем на бебчето атрибута  Mr. Green и мъжленцето да вземе да ми се разсърди  Joy.
леле колко се извинявам за грешката Praynig

# 203
  • София
Здравейте момичета и от мен

Току що ми се обадиха от 14 поликлиника и се оказва, че апарата е повреден, а аз трябваше да съм на на ФМ на 07.05.....евентуално ми насрочиха час за 15.05 ако обаче се оправи апарата, а на мен ще ми е и малко късно.

Молбата ми към всички вас е който има телефоните на различни лекари и клиники където се прави това изследване-ФМ ако може да ми ги пусне, защото знам че с тези часове е много голям проблем. Аз лично си го бях записала повече от месец предварително.
Наисина много искам да си направа и този скрийнниг, а може да се окаже ,че ще го изпусна

# 204
Контесата,
можеш да си направиш фетална морфология при д-р Врагалева във Фемина. При нея се запазва сравнително лесно час.
Dani-ela , да оздравява бързо детенцето ти!

# 205
  • София
Контесата,
можеш да си направиш фетална морфология при д-р Врагалева във Фемина. При нея се запазва сравнително лесно час.
благодаря ти за бързия отговор  bouquet, а ти телефон имаш ли???Няма да ми е нужен телефона

Успях да си запиша час,мисля че за Марков на ул.Иричек 17 за 02.05. Вече съм много щастлива. Да ви кажа бях се попритеснила. Т.е.. вдгнах по тревога съпруга и той свърши тази работа.

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 13:51 от Контесата

# 206
Lipstick, радвам се, че всичко с тебе и бебчето ти е наред.  Hug

Киара, сега като чета толкова негативни мнения за Димитрова и направо ме хваща яд.... Ама кой знае... може пък ние да случим на повече внимание.
Снощи като разказвах на мъжа ми, че смятам да вдигам скандал ако Димитрова ме претупа и той опули ейй такива очи  Shocked и каза : " Ти да не си луда, никакъв скандал няма да правиш, пак да ни излагаш пред хората. То човек ако е професионалист може за 10 мин да направи по- обстоен преглед, отколкото един некадърник за 1h." и така... ще видим как ще е Simple Smile

# 207
Здравейте,мамчета!
Току що се върнахме от обяда пак в мрачния офис Shocked
Набързичко ви прочетох,благодаря за инфото покрай таксите за болничните!Ще питам аз доки кви такси кви 5 лв иска Mr. Green

На болните мами и дечица --бързо оздравяване и много витамин С-лимони,киви,пАртакали/както казва една колежка/хахаха
  bouquet

# 208
Липстик-радвам се, че сте добре с бебе!Мисли позитивно-важно е! Heart Eyes

# 209
Здравейте, мамчета!

Влизам само да се запиша и да проверя как сте! Сега започвам да ви чета, че тези дни не съм чела нищо!
Моля, сложете ми розов щъркел, ще вързваме панделки!

Поздрави на всички!

Общи условия

Активация на акаунт