1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 62

• 22 730
  • 443
  •   1
Отговори
# 330
за всички които са на диета обяда е от мен

# 331
  • София
Валка, за Керем има редичка!  Crossing Arms
А Джейда е омъжена щастливо и сияе, когато види мъжа си.  Hug
Виж, Тарду все още е ерген, ама след последните клюки, за развоя на събитията с героинята, която играе Еда ... Може скоро да не е вече ерген. newsm78

# 332
Валка ,този пектин не е ли за нещо друго?

# 333
Dafi 83, поправих си поста. Не писах с бели букви, защото това са мои разсъждения, а не нещо, което съм разбрала за филма. За съжаление не мога да си спомня къде видях тази снимка. Не знам и от кой епизод е. Просто беше публикувана някъде из компа, а може би и в блога на Вярка. Не съм сигурна. Съжалявам  newsm78

# 334
и вчера двете с теб за кюпа говорихме - виж какво съм писала в пост 253
Еда ме изненада, отиде ми теорията 
 hahaha
и аз се чудех дали е искрена в желанието си да продължи с Керем, може би наистина има нужда от близост, отхвърлена и отритната от всички, хваща се за сламка  Thinking newsm78. По някакъв перверзен начин.....още не съм догледала 81....Но каквото и да си мисли и иска Еда, не мисля, че Керем и дължи нещо
Peace
какво да й дължи ?????????  Thinking
все пак и тя се съгласи с 'нищо не е станало снощи, забрави'

на мен не ми е ясно какъв точно е този сайт imdp.com
до колко му е достоверно инфото?
инка мерси ти вече си отговорила на моите съмнения за сайта

ami нали и аз това казвам, бе, джанъм, НИЩО !!!!!
вчера го бяхте подпукали Керемчо, че се отнесъл неуважително с Еда, та затова го казах, а пък и той човекът я "уважи", няколко пъти даже    Wink Joy ама айде да не почвам пак, че днес мисля и малко работа да свърша, за разнообразие  Embarassed  Peace

imdb -то е филмов сайт, който много уважавам, за US i GB филми, ама за другите не знам доколко е достоверно и как се качва  newsm78

# 335
Валка, за Керем има редичка!  Crossing Arms
А Джейда е омъжена щастливо и сияе, когато види мъжа си.  Hug
Виж, Тарду все още е ерген, ама след последните клюки, за развоя на събитията с героинята, която играе Еда ... Може скоро да не е вече ерген. newsm78
то за редицата ясно  #2gunfire аз за онур не се редя имам един сьс сини очи в кьщи дето ми е втрьснал вече.. затова си проправям пьт за керми  Heart Eyes...ама на еда за нищо на света го не давам направо ще я  smile3511

# 336
От къде мога да си намеря тема за NOKIA 7390 с лика на 1001 нощи

# 337
  • София
Там, където има снимки.  Peace
Харесай си някоя и си я качи на GSM-а.  Peace
Eто ти една:

Избирай си снимчица!

# 338
Аз ги имам като снимки в телефона но като тема

# 339
пенда последно по тоз въпрос за сега
напълно съм съгласна още повече, че сценаристите не крият от нас каква е Еда
просто когато Керем я 'уважаваше' той не знаеше че е такава - за това ставаше въпрос вчера  Peace

# 340
Dafi 83, поправих си поста. Не писах с бели букви, защото това са мои разсъждения, а не нещо, което съм разбрала за филма. За съжаление не мога да си спомня къде видях тази снимка. Не знам и от кой епизод е. Просто беше публикувана някъде из компа, а може би и в блога на Вярка. Не съм сигурна. Съжалявам  newsm78

А на снимките, които си видяла, беше ли Фюсун?
Че като се замисля, може бб и АК да 'артиса, тоя чадър на трейлъра 88 едва ли ще го уварди от куршумите, а по простотии той е пръв първенец  newsm78

castaneaPeace Hug Joy

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 10:53 от пенда

# 341
  • София
Ами направи си я, де! То не е трудно, след като си имаш снимката в телефона - само я избираш за тема и си готова!  Peace

# 342
на трейлъра за 88 това с чадъра голяма сценка, какви работи може да научи човек от тези филми  Joy

# 343
  • София
Пенда, немой така, миличка.  Praynig  ББ Али Кемал е единственото останало нещо, което предизвиква малки усмивки в последните серии. Особено в трейлъра за 88, когато се крие с чадър от дъжда от куршуми.  Joy Не го пращай в забвение и него, моля!  Praynig

# 344
Ами направи си я, де! То не е трудно, след като си имаш снимката в телефона - само я избираш за тема и си готова!  Peace
тя ще си я избере за картинка , а не за тема , темата е друго нещо ...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт