1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 62

• 22 732
  • 443
  •   1
Отговори
# 315
  • София
valka790316, ще ми обясниш ли на лични как се качват снимки? Плииис. Предварително благодаря.   bouquet Hug

Снимката трябва да е качена в публичен сайт.
После натискаш тук горе на бутончето с картинка "Вмъкни изображение", първото на втората редичка, появяват се [ img] [ /img] тези тагове, между тях пишеш адреса на снимката и си готова.  Peace
(Нарочно съм оставила разстояние между надписите на  [ img] [ /img], за да видиш какво ще ти се появи. При натискане на бутончето се появява същото, но без разстояние и тогава публикуваш снимка без проблеми. Ако още не ти е ясно - отиди в "Правила и условия" и виж темата Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение. Намаляване на картинка)

# 316
Здравейтееее. правя проба за пръв път ми е

# 317
и вчера двете с теб за кюпа говорихме - виж какво съм писала в пост 253
Еда ме изненада, отиде ми теорията 
 hahaha
и аз се чудех дали е искрена в желанието си да продължи с Керем, може би наистина има нужда от близост, отхвърлена и отритната от всички, хваща се за сламка  Thinking newsm78. По някакъв перверзен начин.....още не съм догледала 81....Но каквото и да си мисли и иска Еда, не мисля, че Керем и дължи нещо
Peace
какво да й дължи ?????????  Thinking
все пак и тя се съгласи с 'нищо не е станало снощи, забрави'

на мен не ми е ясно какъв точно е този сайт imdp.com
до колко му е достоверно инфото?
инка мерси ти вече си отговорила на моите съмнения за сайта

# 318
В Кувейт ще ходят.Дали няма някакъв сайт в Кувейт,да се види до коя серия са?

# 319
Аз пък в тоя сайт снимки не намерих. Само график- къде видя момичето, че всички плачат и са в черно

# 320
  • София
.....

Оказва се, че няма достоверна информация, поне за този филм.
А иначе това е сайт, където се публикува информация за филмите, които излизат, по целия свят.

# 321
Видях се значи става. Сега да ви кажа че съм във възторг от вас. Чакам с нетърпение 82 и 83 да ги преведат

# 322

това е мой бодигард,пази ме от ЕДА

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 10:24 от Lilims

# 323
за епизод 87 бб аз си мисля че 100 процента бену пуска молба за развод...защото в предните серии тя обясняваше на керем как се дразни от майка си че заради баща и тя се е пропила и хем знае че той отдавна и изневерява така и не е намерила сили за развод...а бену каза че не иска да бьде като майка си...и логично след изневярата на керем тя да предприеме развода.. newsm78

# 324
.....
Оказва се, че няма достоверна информация, поне за този филм.
А иначе това е сайт, където се публикува информация за филмите, които излизат, по целия свят.

инка мерси  Hug  bouquet

но после видях, че докато съм писала ти вече си ми отговорила на съмненията  Peace

Дафи това за предположенията за Керем не го вярвам  Peace
съмнява ме някакси този развой със смъртта  Thinking

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 10:26 от castanea

# 325
valka790316, благодаря, ще пробвам как става.

# 326
много ми допадат за двойка..ама като се нещьт аз да взема керемчо

# 327
# 328
  • София
А кой е линка за въпросните снимки, от 88 серия, които коментирате, че хората са облечени неподходящо?
Май съм пропуснала нещо снощи ....  newsm78

# 329
А кой е линка за въпросните снимки, от 88 серия, които коментирате, че хората са облечени неподходящо?
Май съм пропуснала нещо снощи ....  newsm78
това е линка
но тази снимка с неподходящо облечените хора не съм я видяла

Общи условия

Активация на акаунт