1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 62

• 22 651
  • 443
  •   1
Отговори
# 360

Светле и аз се чувствам така. А си мислех, че това се случва само в тинейджърските години. И макар, че отдавна съм преминала тази възраст, май само се правя на пораснала.  Embarassed Joy

абе ние пубертета сме го минали, ама друг 'пубертет' ни предстои  Sad , аз мислех, че ми е далееече, ама като се гледам, друго обяснение йок  Rolling Eyes Sad

спирам на 81-4, лека нощ

здр Simple Smile  другото обяснение е /и то е правилното/, че от" пубертета"       ylinfant   сте влезли в "късния пубертет" newsm32,.... и от там не сте илезли   smile3532
нощеска пак сте се улели...отивам да чета  ooooh!

# 361
asha, вие къде ги пащате тези писма, само на сайта на филма ли?
Ако искате, да се разровим и да видим и други места, например сега намерих

http://www.sinemalar.com/sanatci/25616/Halit-Ergenc/

има и още, както казва Мечо Пух, "колкото повече, толкова повече"   Grinning, трудът ти (а и този на преводачките заслужава да бъде видян от този, който трябва  Wink

mlu6, и аз за късния говорех, ама да знаеш, с това "сте", малко ме засегна  Joy

# 362
Аша браво ...Писмото е страхотно...  bouquet.Да се надяваме ,че Халитчо в най-скоро време ще ни удостои със среща очи в очи.
Хиацин мила би ли ми дала линка на сайта от където четеш книгата на руски!Ако някъде е постнато се извинявам не съм го видяла. Praynig

# 363
Добро утро, мили пациентки на Гедже клиниката!
За разлика от Бенну обаче, май искаме да си седим в нея! Joy

Venetat, Castanea i Dafi! Ма вие наистина не спите!!!
Аз малко дезертирам, че мъжо вече  smile3513 Нооо....... скоро заминава в командировка и аз... atwork  със вас   lalalala

Joy ние с тебе май наистина сме на един хал... Hug мойто мъж ме ревнува от вас бетер Онур - Шахразад.. .как ше ме поделяте, не знам... newsm50 Mr. Green

# 364
tsveti97, ето това е сайта, някой във форума го беше дал и аз си го запазих.

http://www.sheherazade.ru/1001night_001.htm

така изглежда началото, първата страница

Сайт
ТЫСЯЧИ И ОДНОЙ НОЧИ

перевод с арабского М. А. Салье

1001 ночь. Арабские сказки
Книга тысячи и одной ночи

като прочетеш първата страница, в линка заместваш 1 в "_001" с "2" и т.н.

дано съм била ясна

# 365
asha

mlu6, и аз за късния говорех, ама да знаеш, с това "сте", малко ме засегна  Joy

"сте", щото аз "съм" под прикритие...никой до сега  не ме беше усетил, ама ти....  bouquet

# 366
Аша писмото е страхотно направо онемях newsm51

# 367
  • на морето

има и още, както казва Мечо Пух, "колкото повече, толкова повече"   Grinning, трудът ти (а и този на преводачките заслужава да бъде видян от този, който трябва  Wink

Пендичка , освен сайта на филма , Шеф беше дала и още два адреса - на ТСМ и Канал Д . Но , това беше за писмото , което се отнасяше общо за филма .  
За Джейда , писмото е качено в сайта на филма , както смятам да кача и това .
Няма да занимаваме шефовете на телевизиите  за рожденните дни на артистите , я !
Този адрес за първи път го виждам , но може и там да го "метна " .

За" моя труд " хич да не те е грижа - още в първите си постове от средата на февруари казах , че това дето е в мен си напира и трябва да се " излее" . Инъче казано правя го  с удоволствие  и за " успокоение души моей " . А , че ви допада , може само да ме радва .

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 12:15 от asha

# 368
а някой видя ли това.може да издава нещо за края.
http://www.youtube.com/watch?v=cQcikn25tro

# 369

За" моя труд " хич да не те е грижа - още в първите си постове от средата на февруари казах , че това дето е в мен си напира и трябва да се " излее" . Инъче казано правя го за удоволствие  и " успокоение души моей " . А , че ви допада , може само да ме радва .

изливай, изливай, ние поемаме с  Hug
 Grinning

# 370
tsveti97, ето това е сайта, някой във форума го беше дал и аз си го запазих.

http://www.sheherazade.ru/1001night_001.htm

така изглежда началото, първата страница

Сайт
ТЫСЯЧИ И ОДНОЙ НОЧИ

перевод с арабского М. А. Салье

1001 ночь. Арабские сказки
Книга тысячи и одной ночи

като прочетеш първата страница, в линка заместваш 1 в "_001" с "2" и т.н.

дано съм била ясна

ХИАЦИН благодаря ти много newsm51

# 371
Този последния линк го изгледах внимателно, е нищо не разбрах само гледах.Обаче вникнете на последния кадър - танцуват пак на фона на жива музика, тя с черна рокля.Мисля, че до сега такъв момент не съм гледала в епизодите.-
Нека някой го разгледа и вмъкне нещо преведено.

# 372
  • Варна
Момичета - кокичета !
Да знаете , доста се озорих с писмото за наш Онурча . Както и да го въртях и суках , се 10 серия пред очите ми , ама аз се потя на неговото място .... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
А като научихме ,че няма добро мнение за "фльолрците "...... Направо ... зор ....
 Та ето какъв е резултата .
Казвайте  си забележките , че да се оправя овреме .  

Уважаеми , Халит Ергенч!
За нас, многобройните Ви български фенове,  ще бъде чест, ако приемете  най- искренните и чистосърдечни благопожелания  за здраве , щастие , любов , късмет  и много успехи по случай рожденния си ден!

Невероятният Ви актьорски талант и омагьосващото Ви екранно присъствие  ни покориха още в първите минути на прекрасния филм „1001 нощи „  , чрез  който имахме щастието да се срещнем за първи път с турски сериал.
 И държим  да знаете , че за нас , хилядите български фенове , и най –вече стотиците участници в многобройните теми , посветени на филма , от форум http://www.bg-mamma.com ,  света вече не е същия !  
 Благодарим Ви за  вълшебния подарък , който ни поднесохте , чрез екранното си  превъплъщение  . Не само Вашия персонаж , но и Вие  като личност, творец и артист  спечелихте нашата почит и уважение .
Сигурни сме, че без Вас филмът нямаше да е толкова омагьосващ !   Поклон!

За Вашия личен празник , желаем от все сърце неизброими бъдещи  творчески успехи и най –вече много , безкрайно много лично щастие !

За момента ние нямаме възможност да ви поднесем друго , освен виртуални букети , но вярваме , че в най - скоро време  ще имаме щастието да Ви ги връчим лично .

Нашият истински подарък обаче е едно огромно невидимо богатство  - Вие сте притежател на частица от нашите сърца и души , Вие обитавате  кътче от мислите ни ...  

А това означава -  стотици , хиляди  верни български  фенове ,които вече очакват с нетърпение бъдещи  срещи с Вашите нови творчески изяви !

Нека слънцето на щастието  да озарява всеки Ваш ден!  

Страхонто е написано-просълзих се.Браво на теб момиче smile3501 smile3501 smile3501

# 373

Пендичка , освен сайта на филма , Шеф беше дала и още два адреса - на ТСМ и Канал Д . Но , това беше за писмото , което се отнасяше общо за филма .  
За Джейда , писмото е качено в сайта на филма , както смятам да кача и това .
Няма да занимаваме шефовете на телевизиите  за рожденните дни на артистите , я !
Този адрес за първи път го виждам , но може и там да го "метна " .

За" моя труд " хич да не те е грижа - още в първите си постове от средата на февруари казах , че това дето е в мен си напира и трябва да се " излее" . Инъче казано правя го  с удоволствие  и за " успокоение души моей " . А , че ви допада , може само да ме радва .

Трудът слави човека  bouquet

# 374
а някой видя ли това.може да издава нещо за края.
http://www.youtube.com/watch?v=cQcikn25tro

не вярвам да издават нещо, много се пазят
ама и 'лелята' на Онур, и тя тук
усмивката на Джейда  Grinning, така ми липсва в последните серии  Sad Cry
и защо няколко пъти дават един и същи кадър - как Берг си бърка в джоба май, в/у коремче ли акцентират  newsm78
на всичкото отгоре, на една от сцените към края ми се привижда, че Шех bb е в инвалидна количка  newsm78 newsm78 newsm78

офффф, май  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт