1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 62

• 22 737
  • 443
  •   1
Отговори
# 225
Ох тъкмо се спрях до 4 част и бегом тук да се поразсея ама имало защо. Анна ,върха си ,както ми беше заседнало така се разсмях ,на твоите снимки ,май ще я догледам и останалата половина  от серията  ,а като ми стане тъжно ще пускам котето с лимона  тоест връзката с извънземните
иначе какво да кажа за серията ,вече ме е яд на всички само Супер Онур държи фронта и успява за сега да въдвори ред ,май и фердевс ще върне

Онур е слънчевият лъч в тази тъжна серия. Подкрепя Бену и Керем, без колебание отряза журналистката, успя да угоди на жена си и върна Фирдевс. Мъж - мечта.

# 226
айде Светле, лека нощ и се завий да не настинеш

# 227
Вече наистина си лягам но преди това-----ако някой преди време ми беше казал ,че ще правя такива щуротии -да чатя до 2-3часа,дасе заплесна до умопомрачение по някакъв филм и то турски, да се смея със сълзи на очи на някакви картинки или пък да рева като идиот заради един мъж-ОНУР  ,ПРОСТО НЯМАШЕ ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ ТОВА СЪМ АЗ!!!!!!!!!!!!!!!
ЩЯХ ДА ПОМИСЛЯ ,ЧЕ СЪМ ПОЛУДЯЛА   ,НО ТОВА ИМА И ДОБРА СТРАНА-------------ЗАПОЗНАХ СЕ С ВАС МИЛИ МОМИЧЕТА!!!!!!

Светле и аз се чувствам така. А си мислех, че това се случва само в тинейджърските години. И макар, че отдавна съм преминала тази възраст, май само се правя на пораснала.  Embarassed Joy

# 228
Анна, като гледам що Онуровци са накачулили в тоя сайт, те румънките май са по- Crazy Crazy Crazy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes от нас, а не мислех, че е възможно

# 229
за снимките за 88 ех, че страшна сцена в офиса пред Енгин  smile3508
и голямо съм магаре - на едната снимка едната обувка на Шех толкова осветена а пък другата в сянка и в първия момент си помислих че е с различни обувки

# 230

Светле и аз се чувствам така. А си мислех, че това се случва само в тинейджърските години. И макар, че отдавна съм преминала тази възраст, май само се правя на пораснала.  Embarassed Joy

абе ние пубертета сме го минали, ама друг 'пубертет' ни предстои  Sad , аз мислех, че ми е далееече, ама като се гледам, друго обяснение йок  Rolling Eyes Sad

спирам на 81-4, лека нощ

# 231

абе ние пубертета сме го минали, ама друг 'пубертет' ни предстои  Sad , аз мислех, че ми е далееече, ама като се гледам, друго обяснение йок  Rolling Eyes Sad
Peace Hug Heart Eyes

# 232
Анна, като гледам що Онуровци са накачулили в тоя сайт, те румънките май са по- Crazy Crazy Crazy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes от нас, а не мислех, че е възможно
аааа, може, може Joyние не сме най лудите...

# 233
Лека нощ!

http://www.youtube.com/watch?v=-aixKV3P6c4&feature=related
Какво ще кажете за един танц с Онур? Ако не наяве, то насън. Laughing

Хей,  castanea, като си гледам подписа, не мога да се въздържа и да не ти благодаря още веднъж.   bouquet

# 234
Полувин час рових и в 59та тема открих размислите си за 81еп:  Шех както винаги неотстъпва искам Фирдевс и това е,а Онур ме изкефи как отряза журналистката Много ми дожаля за Бенну на няколко пъти ме разплака опита се да се лекува,но пак я прихванаха,ама тая лекарка ме ядоса какъв лекар е и защо забрани на Керем да я вижда,като тя точно от това имаше нужда да чувства подкрепата на Керем,това не го разбрах вместо да й помогни само й навреди,как да се изяснят като не се виждат,Бенну реши че той ептен я е отписал уфффф   Надиде уж от добри намерения ама и тя спомогна за проблема и те с Бурхан се намесват все когато нетрябва и си траят когато трябва да се намесят,ама и Шех като научи вместо да иди да поговори с Онур тя веднага му се нахвърли дори не му даде възможност да се защити,но най голямата вина си е на Керем,надробил кво надробил като чу за какво се карат Шех и Онур да беше влязъл и да си беше признал вината не да се крие като страхливец в кабинета си,така още по зле стана имаше възможност докато е време да оправи нещата и пропусна и нея,сега се сетил че изгубил приятеля си и им развалил семейството,ами да бе мирно седяло не би чудо видяло ааа,пък аз искам да си оправят отношенията с Бенну ми то какво щастие като си причина за чуждото нещастие,ама ме изкефи когато душеше Еда,пък и тая скумрия не миряса то нагло до безобразие,та чак и в клиниката отиде,ама Бенну не е глупава и каза че щом има смелост да идва значи има защо А накрая и Бенну за капак на всичко духна от болницата,ама ако простата лекарка не беше забранила да се вижда с мъжа си щеше да одържи фронта,сега се почувства изоставена и си плю на петите,та да видим докъде ще я докара Rolling Eyes

# 235
КАК ДА СИ ЛЕГНА БЕ ХОРА?Това куче мома или момък е?И...знаете ли и аз имам куче и може би някога ще му сложа снимка да го видите,може би след време зощото кучето ми хич не е добре и може скоро да ...,но такъв е живота,те хората умират,апък ...,но пък 15години е с нашето сем -5ти член.Извинявайте ,май прекалих.....

# 236
За всички нещастни душици които се мъчат в този час с гледането на 81 серия ето нещо да ви отпочинат очите и върне вярата в доброто и любовта! Венсеремос!!!

# 237
А пък с тази поздравявам себе си  love001

# 238
И аз гледах снимките за 88ббшех пак с рогата напред незнам незнам но трябва ЧУДО да стане за да се съберат отново,а и физиономията на онур по нататък,взех да се отчайвам вече.

# 239
Анче като гледам тези снимки и 81 еп., си мисля как сценаристите извъртяха нещата и ни върнаха в началото на филма - със спомените на Надиде, с мотива за 150 000 долара и "черната нощ", с Шехерезада, която плаче на стълбите, за да ни покажат, че вече никой и нищо не е същото.

Общи условия

Активация на акаунт