1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 62

• 22 640
  • 443
  •   1
Отговори
# 375
Танцът с черната рокля е от предишна серия, след сдобряване.

# 376
Нищо конкретно не издават за края на филма.Онур отговори че края ще е добър--да се надяваме  и на зрителите да им хареса.Кудрет Сабанджъ и той каза че края е щастлив.
Енгин и Мерт  се пошегуваха.

# 377
Пускат ни само кьор фишеци само и само да се чудим какво ще стане...И ако това не е гавра с нас милионите фенове....
 #Cussing out

# 378
Добро утро, мили пациентки на Гедже клиниката!
За разлика от Бенну обаче, май искаме да си седим в нея! Joy

Venetat, Castanea i Dafi! Ма вие наистина не спите!!!
Аз малко дезертирам, че мъжо вече  smile3513 Нооо....... скоро заминава в командировка и аз... atwork  със вас   lalalala

Joy ние с тебе май наистина сме на един хал... Hug мойто мъж ме ревнува от вас бетер Онур - Шахразад.. .как ше ме поделяте, не знам... newsm50 Mr. Green

newsm50  и то каква обаче ние се организираме бързо. Имаме и големи
все ще измислим начин как да се справим с опонента  newsm65

# 379
Нищо конкретно не издават за края на филма.Онур отговори че края ще е добър--да се надяваме  и на зрителите да им хареса.Кудрет Сабанджъ и той каза че края е щастлив.

ОТ твоите уста в божийте уши... PraynigИначе сценаристите не ми се мисли какво ги чакаше.... fight

# 380

sevi_nil  Hug   bouquet

с две думи както каза и Анна 'гледайте и няма да съжалявате, значи какво друго освен хепи енд'

# 381
Пускат ни само кьор фишеци само и само да се чудим какво ще стане...И ако това не е гавра с нас милионите фенове....
 #Cussing out

Девойко, стига си бесняла...  smile3560...земи пример от мене ....
Виж ме с к'во смирение очаквам началото на края  smile3557

# 382
 Joy Joy Joy
Кастанеа, да ти пратя снимка и точен адрес на "опонента" ? Mr. Green

# 383

Благодаря ти Сави ми то от това по конкретно задраве му кажи,дано да не ни баламосват та да се успокойм и после да ни инфарктъосат,но щом и Сабанджъ го потвърждава можи само да се радваме newsm44 и да чакаме щастливата развръзка в такъв случай ББ Предположенията за самоубийството на Керем вероятно са неверни,защото кой би определил финал със смърта на любим герой,като щастлив newsm78 A за снимката където четиримата са облечени в черно все едно са на погребение може да погребват "черната нощ" Praynig,а късмет де Mr. Green :mrgreen: Heart Eyes

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 13:19 от dafi_83

# 384
Joy Joy Joy
Кастанеа, да ти пратя снимка и точен адрес на "опонента" ? Mr. Green

mlu6 може за да се подготвя от рано

ама какви са усмяти всички през цялото време, дано и ние сме такива след последния епизод
Джейда много чаровна, бяхме й забравили усмивката в последните епизоди
'лелята' на Онур да не я върнат тя нали гост-актриса беше. Периде не дадоха - целия 3 сезон в Париж ли ще кара
за коремчето на Берг мисля, че е от дрехата, но това с инвалидната количка не го видях
Дафи много ми е съмнително това предположение за Керем, изобщо не вярвам. Къде я видя тази снимка ????

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 13:30 от castanea

# 385
  • Varna
ashaстрахотно писмо си написала мила. Мнаго истинско, много светло. Накрая на писмото очите ми бяха насълзени.
За да не мислиш, че те четкам, спирам до тука. Страхотна си smile3525

# 386
бб момичета изкарайте тази снимка аз защо не мога да я намеря..да видя и аз това предполагаемо погребение

# 387
Дафи, дано очакванията за добър финал се окажат верни. Наистина всички са много усмихнати и весели. А моите черни предположения се породиха от многото подмятания за "тъжен, нетрадиционен край". Но аз също мечтая за "хепи енд". Но снимката наистина я видях. Не си измислям.

# 388
  • на морето

Севи - златна ти уста , златни ти пръстчета , джанъм беним !
Поне да не се регистрират смъртни случаи  и да не допълваме в описанието на нашата болест - "опасност от летален завършек "  Joy

# 389
Ужасно съжалявам! CryНе мога да я открия...Забравете.

Общи условия

Активация на акаунт