1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 62

• 22 733
  • 443
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз ги имам като снимки в телефона но като тема
Ами направи си я, де! То не е трудно, след като си имаш снимката в телефона - само я избираш за тема и си готова!  Peace
тя ще си я избере за картинка , а не за тема , темата е друго нещо ...  Peace

А-у! Пак се изказах неподготвена .....  Embarassed Embarassed

# 346
  • София
Виж, Тарду все още е ерген, ама след последните клюки, за развоя на събитията с героинята, която играе Еда ... Може скоро да не е вече ерген. newsm78
Еми, покрай филма...

# 347
  • на морето
Момичета - кокичета !
Да знаете , доста се озорих с писмото за наш Онурча . Както и да го въртях и суках , се 10 серия пред очите ми , ама аз се потя на неговото място .... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
А като научихме ,че няма добро мнение за "фльолрците "...... Направо ... зор ....
 Та ето какъв е резултата .
Казвайте  си забележките , че да се оправя овреме .  

Уважаеми , Халит Ергенч!
За нас, многобройните Ви български фенове,  ще бъде чест, ако приемете  най- искренните и чистосърдечни благопожелания  за здраве , щастие , любов , късмет  и много успехи по случай рожденния си ден!

Невероятният Ви актьорски талант и омагьосващото Ви екранно присъствие  ни покориха още в първите минути на прекрасния филм „1001 нощи „  , чрез  който имахме щастието да се срещнем за първи път с турски сериал.
 И държим  да знаете , че за нас , хилядите български фенове , и най –вече стотиците участници в многобройните теми , посветени на филма , от форум http://www.bg-mamma.com ,  света вече не е същия !  
 Благодарим Ви за  вълшебния подарък , който ни поднесохте , чрез екранното си  превъплъщение  . Не само Вашия персонаж , но и Вие  като личност, творец и артист  спечелихте нашата почит и уважение .
Сигурни сме, че без Вас филмът нямаше да е толкова омагьосващ !   Поклон!

За Вашия личен празник , желаем от все сърце неизброими бъдещи  творчески успехи и най –вече много , безкрайно много лично щастие !

За момента нямаме възможност да ви поднесем друго , освен виртуални букети , но вярваме , че в най - скоро време  ще имаме щастието да Ви ги връчим лично .

Нашият истински подарък обаче е едно огромно невидимо богатство  - Вие сте притежател на частица от нашите сърца и души , Вие обитавате  кътче от мислите ни ...  

А това означава -  стотици , хиляди  верни български  фенове ,които вече очакват с нетърпение бъдещи  срещи с Вашите нови творчески изяви !

Нека слънцето на щастието  да озарява всеки Ваш ден!  

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 15:36 от asha

# 348
Пенда, мисля, че Фюсун я нямаше. А за АК има една поговорка: "Кьоравото пиле Господ го пази" бб а може дори и чадър да го пази

# 349
  • София
Браво, Аша!  newsm10 smile3501
Много ми харесва! 
Peace

Определено имаш талант! Мисля, че сериозно трябва да му обърнеш внимание!  Peace

Остава да се появи някой и да го преведе на турски и английски, защото Халит знае перфектно и английски!  Hug

# 350
Пенда, немой така, миличка.  Praynig  ББ Али Кемал е единственото останало нещо, което предизвиква малки усмивки в последните серии. Особено в трейлъра за 88, когато се крие с чадър от дъжда от куршуми.  Joy Не го пращай в забвение и него, моля!  Praynig

E, az не че го искам, ама ако трябва да избирам курбана, ще предпочета него, ама само Аллах си знае....Пък и досега простотиите му рефлектират все в/у другите, за всеки случай бб той все сух излиза, ама сега дали чадърът ще му е достатъчен, не знам. Наистина, никому не желая злото (може би само на Еда   Mr. Green), но ако пак трябва някой друг да плаща за АК Close smile3511 smile3514

# 351
Аша, писмото е прекрасно. Само не схванах предпоследното изречение.

# 352
Момичета - кокичета !
Да знаете , доста се озорих с писмото за наш Онурча . Както и да го въртях и суках , се 10 серия пред очите ми , ама аз се потя на неговото място .... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
А като научихме ,че няма добро мнение за "фльолрците "...... Направо ... зор ....
 Та ето какъв е резултата .

Уважаеми , Халит Ергенч!
За нас, многобройните Ви български фенове,  ще бъде чест, ако приемете  най- искренните и чистосърдечни благопожелания  за здраве , щастие , любов , късмет  и много успехи по случай рожденния си ден!

Невероятният Ви актьорски талант и омагьосващото Ви екранно присъствие  ни покориха още в първите минути на прекрасния филм „1001 нощи „  , чрез  който имахме щастието да се срещнем за първи път с турски сериал.
 И държим  да знаете , че за нас , хилядите български фенове , и най –вече стотиците участници в многобройните теми , посветени на филма , от форум http://www.bg-mamma.com ,  света вече не е същия !  
 Благодарим Ви за  вълшебния подарък , който ни поднесохте , чрез екранното си  превъплъщение  . Не само Вашия персонаж , но и Вие  като личност, творец и артист  спечелихте нашата почит и уважение .
Сигурни сме, че без Вас филмът нямаше да е толкова омагьосващ !   Поклон!

За Вашия личен празник , желаем от все сърце неизброими бъдещи  творчески успехи и най –вече много , безкрайно много лично щастие !

За момента ние нямаме възможност да ви поднесем друго , освен виртуални букети , но вярваме , че в най - скоро време  ще имаме щастието да Ви ги връчим лично .

Нашият истински подарък обаче е едно огромно невидимо богатство  - Вие сте притежател на частица от нашите сърца и души , Вие обитавате  кътче от мислите ни ...  

Това прави стотици , хиляди  верни фенове ,които вече очакват с нетърпение бъдещи  срещи с Вашите нови творчески изяви !

Нека слънцето на щастието  да озарява всеки Ваш ден!  

Потресаващое-насълзи ме-но имам една малба-занищо на света не заменяй думата омагьосващ

"без Вас филмът нямаше да е толкова омагьосващ !"защо? newsm78Ами сети се за еп77-този лав е и негов-ще го трогне!!!

# 353
В Кувейт ще ходят.Дали няма някакъв сайт в Кувейт,да се види до коя серия са?

Аз намерих сайта на телевизията, която ги е поканила, но всичко е на арабски. Даже не мога да се ориентирам дали има опция за гледане онлайн, евентуално да гледам интервюто, което ще излъчват с Халит, Берг, Джейда и Тарду. В сайта на Симона обаче пишат момичета и от арабските страни, таке че вероятно ще има подробна информация и снимки.

# 354
asha, писмото е невероятно. Супер си. Надявам се да го впечатлим и да го убедим, че не сме "фльорци", а сериозни негови почитателки. За теб newsm51 smile3525

# 355
asha, откъде ти идат тез красиви думи, бе, джанъм,  Hug АФЕРИМ,  МАШАЛЛА  smile3501

само, ако позволиш едно допълнение  Embarassed, там, където му пожелаваш "лично щастие", можеш да вмъкнеш и "лИбоооФ"  Heart Eyes, тя е много актуална  Grinning

извинявай, пак го прочетох, и видях любовта още в първото изречение  Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 11:22 от пенда

# 356
  • на морето

Потресаващое-насълзи ме-но имам една малба-занищо на света не заменяй думата омагьосващ

"без Вас филмът нямаше да е толкова омагьосващ !"защо? newsm78 Ами сети се за еп77-този лав е и негов-ще го трогне!!!

Джанъм , не разбрах - да сменям думата или не . Аз до тази серия не съм стигнала още ....И по отношение на това - дали ще се трогне или не ..  ами според мен няма и да чуе за него . Освен ако не влезе в сайта на филма , да си прочете честитките ....

# 357
asha  много ми хареса писмото
 smile3501

какви ги приказваш
 Hug

# 358

"без Вас филмът нямаше да е толкова омагьосващ !"защо? newsm78 Ами сети се за еп77-този лав е и негов-ще го трогне!!!

Джанъм , не разбрах - да сменям думата или не . Аз до тази серия не съм стигнала още ....И по отношение на това - дали ще се трогне или не ..  ами според мен няма и да чуе за него . Освен ако не влезе в сайта на филма , да си прочете честитките ....

ДА НЕ СМЕНЯШ ДУМАТА ОМАГЬОСВАЩ...  bouquet

# 359
asha, за n-ти път  newsm51 smile3501 Hug

Gawina, как да се оприличим на тях?  Thinking Ми те са стари аристократки - по произход, по възпитание, по поведение, по снобизъм, ако щеш. Ние, като продукт на соца, няма как да имаме такива типажи. След няколко поколения - сигурно, но не и в този момент.

Magi, и след няколко поколения няма да има такива като тях по поведение. Сегашните богаташи разглезват децата си страшно много и те са безкрайно невъзпитани, разхайтени и какво ли още не. Такива като Периде и Севал тук няма да има скоро, защото при нас царува простотията, невъзпитанието и завистта (някои хора колкото и много да имат, не го оценяват, ами искат и чуждо  Crossing Arms)

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 11:45 от Fırat Hanım

Общи условия

Активация на акаунт