Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 3 тема

• 166 939
  • 713
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Някой правил ли е маската с мая, но не с мляко, а с кислородна вода 3%. Стои се и по малко - от 5 доа 10 мин.  Някъде я прочетох тази рецепта, но ме е страх да я пробвам.
Аз на третия ден от ползването на маската мая-мляко смених на мая-кислородна вода...
Тъкмо мислех да пиша как върви избелването ми Laughing
Три дни мляко-мая и три дни мая-кислородна вода...засега мажа само на петната и вече се вижда резултат. Петънцата са по-светли и някак по-не се виждат... Crazy
План-график за тази седмица-мажа до сряда само петната и след това започвам цялото лице...Пък да видим.

Не е ли много често всеки ден? Не ти ли се зачервява лицето от кислородната вода? И колко стоиш с тази маска?

# 601
Хм, нямам идея дали е често-все още нямам страничен ефект честно да си призная. Седя 15 минути, а лицето ми не се зачервява. Някъде четох, че се зачервило на някои от форума, но моето след измиването си седи розовко и мекичко. Тъкмо я направих...определено вече се вижда ефекта-седмо намазване. Предполагам, че за месец ще ги "удуша" петънцата Crazy

# 602
Отчитам се отново Laughing
След две седмици с маската мая-мляко...и мая-кислородна вода през втората седмица ефекта е меко казан забележителен Hug Hug
Освен, че аз виждам изсветляването няколко колежки ме попитаха какво правя за да ми се избелят петънцата Laughing.
Така че, това е резултата-две седмици с почивка от два дни между тях и ефект има...продължавам обаче до пълното им изчезване. Вече ще мажа и цялото лице-досега само петънцата Mr. Green

# 603
Отчитам се отново Laughing
След две седмици с маската мая-мляко...и мая-кислородна вода през втората седмица ефекта е меко казан забележителен Hug Hug
Освен, че аз виждам изсветляването няколко колежки ме попитаха какво правя за да ми се избелят петънцата Laughing.
Така че, това е резултата-две седмици с почивка от два дни между тях и ефект има...продължавам обаче до пълното им изчезване. Вече ще мажа и цялото лице-досега само петънцата Mr. Green
би ли ми казала какво точно представлява тази маска? Simple Smile

# 604
Маската я научих тук Simple Smile
Едно кубче мая-прясна не на прах. Вземам една трета от това кубче и добавям аз лично кислородна вода. Съвсем мъничко, защото иначе става прекалено течна субстанция и не може да се маже. Идеята е да стане нещо като разбита сметана. Първите две седмици мажех тази кашица само върху петънцата, а сега вече върху цялото лице. Седя 15-20 минути и отмивам...Това го правя всеки ден. Прочетох някъде мнения, че ще ми повлияе негативно всекидневното мазане, но не забелязвам нещо такова. Друг вариант на маската е с прясно мляко...но мен ме кефи бълбукането на кислородната вода, когато се бухне в маята Mr. Green

# 605
  • София
Отдавна следя темата, нека и аз да споделя. Имам петна от няколко години след раждането. Заех се веднага със сериозна защита през лятото с 50+, но за съжаление петната се разширяват с всяка изминала година. Даже да си призная се примирих с тях като неизбежни и вече не правя нищо освен лятото да слагам висок защитен фактор. От един месец ползвам крем-пудрата на Авен 50+, по препоръка на La mademoiselle в темата. Много съм доволна, препоръчвам я с две ръце!!!!! Много добре покрива и прикрива голяма част от петната, освен това е водоустойчива. Става за плаж, спокойно си плуваш в морето без да се разтича по лицето. Мисля, че това лято петната не станаха толкова тъмни и фиксирани, благодарение на нея. Съжалявам, че не започнах по рано в началото на лятото. Сега съм амбицирана да започна през есента избелващи процедури. Благодаря La mademoiselle за желанието ти да помогнеш и на други, въпреки че нямаш вече този неприятен проблем!

# 606
Едно кубче мая-прясна не на прах. Вземам една трета от това кубче и добавям аз лично кислородна вода. Съвсем мъничко, защото иначе става прекалено течна субстанция и не може да се маже. Идеята е да стане нещо като разбита сметана. Първите две седмици мажех тази кашица само върху петънцата, а сега вече върху цялото лице. Седя 15-20 минути и отмивам...Това го правя всеки ден. Прочетох някъде мнения, че ще ми повлияе негативно всекидневното мазане, но не забелязвам нещо такова. Друг вариант на маската е с прясно мляко...но мен ме кефи бълбукането на кислородната вода, когато се бухне в маята Mr. Green

Направих си маската преди малко за пръв път,престоях 20 минутки и започна да исъхва и стана нещо като коричка.Та да питам така ли трябва да е? Laughing

# 607
Отдавна следя темата, нека и аз да споделя. Имам петна от няколко години след раждането. Заех се веднага със сериозна защита през лятото с 50+, но за съжаление петната се разширяват с всяка изминала година. Даже да си призная се примирих с тях като неизбежни и вече не правя нищо освен лятото да слагам висок защитен фактор. От един месец ползвам крем-пудрата на Авен 50+, по препоръка на La mademoiselle в темата. Много съм доволна, препоръчвам я с две ръце!!!!! Много добре покрива и прикрива голяма част от петната, освен това е водоустойчива. Става за плаж, спокойно си плуваш в морето без да се разтича по лицето. Мисля, че това лято петната не станаха толкова тъмни и фиксирани, благодарение на нея. Съжалявам, че не започнах по рано в началото на лятото. Сега съм амбицирана да започна през есента избелващи процедури. Благодаря La mademoiselle за желанието ти да помогнеш и на други, въпреки че нямаш вече този неприятен проблем!

А не е ли тъмна тази пудра,за прикриване на петна Thinking?Щото аз пробвах 2та цвята и ми е тъмна...Вие за какво конкретно я ползвате-за защита или за прикриване?

# 608

Направих си маската преди малко за пръв път,престоях 20 минутки и започна да исъхва и стана нещо като коричка.Та да питам така ли трябва да е? Laughing

Точно така. И на мен ми се получава коричка и като си размърдам лицето се напуква Simple Smile
Ако не ти се е зачервило лицето, значи маската става и за твоята кожа/някъде четох, че на някои форумки се зачервявало лицето след маската/.
Успех с избелването....при мен вече определено виждам резултатите. Най-хубавото е, че става доста бързо Mr. Green

# 609
  • София
Цитат
Публикувано на: Сряда, 08 Септември 2010, 15:37Публикувана от: румид 
Вмъкни Цитат
Цитат на: misisduda в Вторник, 07 Септември 2010, 23:03

А не е ли тъмна тази пудра,за прикриване на петна ?Щото аз пробвах 2та цвята и ми е тъмна...Вие за какво конкретно я ползвате-за защита или за прикриване?

румид, аз използвам  по-тъмния вариант на пудрата, явно кожата ми е такава. Е има малка разлика с моя цвят, но така добре ми изглежда лицето с нея, че пренебрегвам този факт. Много добре прикрива и защитава, така че я ползвам и за двете.

# 610
А какви са тези избелващи процедури?

# 611

Точно така. И на мен ми се получава коричка и като си размърдам лицето се напуква Simple Smile
Ако не ти се е зачервило лицето, значи маската става и за твоята кожа/някъде четох, че на някои форумки се зачервявало лицето след маската/.
Успех с избелването....при мен вече определено виждам резултатите. Най-хубавото е, че става доста бързо Mr. Green

Благодаря за отговора  Simple Smile И не бях зачервена,всичко си беше ОК  Simple Smile
Благодаря Hug ще пиша за резултати Simple Smile

# 612
  • През девет планини в десета...
Някой ползвал ли е този крем?  Thinking
http://kozmetikabg.eu/krem-izbelvane-petna-anesi-luminescence-p-2195.html

# 613
Вчера си правих маската с мая и прясно мляко. Нещо се бях забляла и стана доста течничка, но както и да е. Като я отмих имах парене и щипене по кожата на бузите. Нормално ли е?

# 614
Аз си правя два дни под ред синя хума с една маска и ги смесвам. Вчера обаче я направих с един антибактериален концентрат и така ми парешееее. Ама нещо ми стана и станах като шкурка в лицето в последно време. Сигурно от напрежение и нерви Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт