Пее,скача в градската градина Чирпанската ни весела дружина!8

• 22 414
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
bbibbi ,като се разписваш незабравяй моляте да разкажеш как те изненада любимият,или поне как я отпразнувахте годишнината си Naughty
На мен днес ми е едно и аз незнам какво,за това се побърквам и си намирам работа непрестанно,качих си най-после цветарника от долният етаж и си прегледах и пооправих цветята,ще ви покажа после,чистя ,пера,мия,трия,а днес е Спасов ден между другото,господ да ме прости ама така ми е едно тапанарско и ако неправя нищо ще изпадна в депресия,ох дано по-скоро си намеря работа Praynig Praynig Praynig

# 181
  • Някъде в Европа...
Привет, мацки!

Как е настроението?

Биби, много прекрасни моменти ти желаясъс семейството, много любов и хармония...
Танче, вчера ми мина вътрешния изпит, взех го без нито една грешка, другата седмица ще ми търсят дата за пред Даи. Кормуването е зле, каша ми е в главата, не съм аз за кола със съединител, не мога и не мога да разбера кога се използва освен за смяна на скорости и това е.....  Смятам да ходя на почивка в Алпите август месец, тогава съм казала в работата, че ще си вземам неплатен...даже днес обсъдихме с лейтенанта ми как да я направя, че да е колкото се може да е по-малко неплатения, използвайки болничен за мен и Ради....

Аз съм вкъщи, защото довечера ще поднасям венец на един паметник, та да се приготвя, имаме строга заповед да сме красиви жените, че нали представяме поделението  Laughing Абе, щуротии колкото щеш...
Наистина работата е добре, много е забавно, но така е сред мъже, особено когато няма работа Wink. Следобед обикновено ме изпращат във фитнеса, защото се игаре волейбол или футбол...и така, докато свърши работното време Wink.. Прекият ми началник е много  стабилен и страшно си защитава колектива. Войнските щуротии са мираж, колкото да не е съвсем без тях....
Полага ми се една седмица за преместване и най- вероятно ще ми се осъществят плановете за морето  Wink, остава да реша само коя седмица на юни ще си взема...
Другата седмица ще ми е изпита листовки пред дай, дано се справя и на него както на вътрешния, че ми омръзнаха вече тия въпроси....

Хайде, да ставам да се приготвям.
Лек ден и много целувки!

# 182
Ей ме пак. И какво - те ти булка Спасов ден  Joy
Джинджър, събрахме се с кумовете, хапнахме, пийнахме. Ангел не ми е правил изненади, но приех че хотелчето в Албена, което резервира за юни ми е подарък за годишнината  Grinning
AIR, ще стискаме палци за изпита, въпреки че то е ясно че ще го вземеш Peace
M-tania, това с банята е много гадно. Дано свърши по-бързо ремонта.
Кики, как е новата работа?
Доре, благодаря за пожеланията Hug Как са Петьо и Мишо?
Inicii, как ходиш до Панчарево без кола? Я да се стягат и да я оправят бързо Naughty
Отивам да чистя, че чак сега ме пусна мързела  hahaha

# 183
Ехо добро утро
хайде да се разсъните Wink

bbibbi ,много добре сте си уважили денят според мен Peaceа това за Албена много ми харесва Flutterбраво на мъжа ти Peace

AIR ,поднесе ли венеца,блазе ти на службата,де да бях и аз там че заедно да си лафим във фитнеса Mr. Green

m_tania ,как върви ремонта към приключвате ли е Thinking

iniici ,взе ли колата или днес ще е  newsm78

# 184
  • софия
О, количката днес си я вземам. Ама такава зависимост, все едно да си без мобилен телефон. Ние събота и неделя ще си бъдем на Сливен.

# 185
Ей iniici ,блазе ви спукахте се от пътуване Hug

# 186
 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

Ремонта е до "кривата круша"- стои си на шпакловка и това е .
Майсторите казаха че утре ще дойдат в 8.00 сутринта  - почват да лепят теракота и фаянса.По мои изчисления не по малко от 2 дни ще трае тази процедура.
След тях идва водопроводчика да накача - мивки,моноблок,душ.
Иде ми    smile3511 smile3511 smile3511

# 187
  • Някъде в Европа...
AIR ,поднесе ли венеца,блазе ти на службата,де да бях и аз там че заедно да си лафим във фитнеса Mr. Green

О, да, даже и тв звезда станах... Simple Smile Дадоха ме по градските новини  Simple Smile снимки ще пусна др седмица, че са на една колежка във фотото....
Ух, хубаво е във фитнеса, но края на месец юни ще имаме изпити ooooh!. Аз съм си спортна натура и въобще нямаше да ме притесняват ако не беше тази пуста травма на коляното. Откакто се случи по миналото лято, много си пазя крака и гледам да избягвам физическите натоварвания...Сега обаче няма как, днес ни зарадваха, че ще бягаме всеки ден. Много съм доволна от самият факт, но ми е страшно притеснено и заради коляното, дано нямам проблеми.....

m_tania , искрено ти желая да стане така, както си мислиш. От опит обаче знам, че зависиш ли от майстори, криви излизат сметките за край на ремонта, за съжаления  Tired

Трябваше да съм на кормуване, но го отложих за утре. Как ми се излиза тая вечер, ама няма с кого..... #Cussing out

Лека вечер ви желая....

# 188
  • Розовата долина

Танче,и ти започна рядко да наминаваш,поскатайваш се,на фитнес ли ходиш,на биричка ли незнам Thinking[/color]

Ами,Дани сегя лятно време е много сложно,след работа Илина все иска на разходка или да играе някъде и аз като добра майка я водя,естествено!!А нали знаеш,че и в къщи си има работа.....Иначе и поне 2-3 пъти в седмицата съм и на тае-бо,на биричка не сме ходили скоро,утре имахме намерение,ама се отказахме,че сега е лудница в града с празника на розата и няма да има места сигурно никъде!!Иначе снощи с Митко си пийнахме по една тук до нас на едно заведение с люлки,хем Инка си играе,хем ние си пийваме Grinning
Тук днес е голям студ,то сигурно навсякъде е така,де!!

# 189
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА.Влизам само да почерпя по тортичка,че остарявам и бягам да се оправям,че днес -работен ден...

# 190
Kiki_andr ,честит рожден ден,да си жива и здрава,много семейна любов,късмет в живота и професионални успехи ти желая  bouquet

Днес да почерпят като именници Емил и Емилия Winkтака че ако има между нас честито  bouquet

# 191
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
  Върви по пътя на живота,
  обсипан с рози и цветя,
  и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

ДНЕС НЕ СЪМ НА РАБОТА ,НО СЕГА ИЗЛИЗАМЕ С МАЛКИЯ.ПО КЪСНО ЩЕ ДРАСНА НЯКОЙ РЕД ,ЧЕ НАПОСЛЕДЪК НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ПИША.

# 192
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК newsm59 newsm59 newsm59

Дълго младей , век поживей,
много се смей и  във всичко успей!

# 193
  • Някъде в Европа...
Kiki_andr , честит празник. Бъди здрава, щастлива и много красива!

Днес приключихме работа в 11.30ч, супер.... Но се обадили вкъщи от яслата, че Ради е с темп Sad и сега спи вкаъщи.
Уф, миналата цялата седмица беше болен, в понеделник го изпратих здрав на ясла и ето в събота пак с темп....За май месец е пил вече 2 пъти Аб - Клацид и мин. седмица Суметролим....Дано не се усложнява пак, че какво ще го правя, не знам.....Почти е ясно, че др.седмица няма да се ходи на работа....
Края на юни ще почивам 7 дни, днес удобриха и може и да отскоча до Чирпан.....

Лек ден и много целувки!

# 194
Ето ме отново.
Направих си разходката докато свърших някои работи ,които бях поела ,макар и с малкия
.
АИР големия ми син беше така като го дадох на ясла.Като бебе само някоя хрема да го хване-щом тръгна на ясла,още първата седмица и болен, че до пневмонии стигаше направо беше ужас.Затова сега за второто реших мама да го гледа по тази програма "Подкрепа към майчинството" и  въпреки това аз им давам имуностимуланти профилактично-защо не пробваш и ти .Предпочитам за витамини да давам пари отколкото да го тровя с АБ. Вие сте пили силни лекарства ,те намалят имунитета на детето/ти си решаваш, но помисли за други варианти,дори и за хомеопат може/.
Рожденичката какво е менюто за празника?Или сигурно сега нямаш време за това? newsm78
Не съм те поздравила за новата работа, радвам се ,че най после си намери. Пиши подробности /може и на скайпа/

И да ви се похваля скоро ще правим освещаване на къщата и ще се местим.Горе долу е оправен етажа, но на първо време ще е така .Има доста нещица за довършване , но нека да си има кусурчета. Laughing
Някой ако знае нещо за освещаването на дома -да казва Simple Smile
От 08,06 ще ходим на гости в София с децата ,за седмица може би.На почивка за сега нямаме възможност,но все пак си имам надежда  да отскочим някъде.
Ще надничам ако организирате някоя срещички тук и аз да дойда.

Общи условия

Активация на акаунт