Пее,скача в градската градина Чирпанската ни весела дружина!8

• 22 418
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде в Европа...
Привет и от мен набързо!

Кики, честита работа. всичко най....

При мен положението е много добре на работа, доволна съм...почти няма работа  Wink, а колектива е много забавен.... Simple Smile

Все още не мога да се организирам....

Шоф. курс върви криво-ляво...

Ставам че Ради ем дърпа...

# 166
Ей,Ани откакто се разработи и ти нямаш време вече за форума Winkдобре че поне не и забравяш съвсем Hug

# 167
  • Някъде в Европа...
Ей,Ани откакто се разработи и ти нямаш време вече за форума Winkдобре че поне не и забравяш съвсем Hug

остави, остави, то за нищо не ми остава време.....работа почти нямам, ама няма и нет в пустата армия  Joy

# 168
Ех,значи те нарочно сигурно да не си чатите през работно време hahaha Joy

# 169
  • Някъде в Европа...
Ех,значи те нарочно сигурно да не си чатите през работно време hahaha Joy

Абе аз съм свързочник, бе, всичко що е кабел, става за свръзка... или поне така трябва да бъде  Joy Joy Joy  ама нета нещо  ни бяга  Joy Joy Joy, днес настройвахме ли настройвахме -  и не , и не  Joy Joy Joy . Само през джиесема успявах  да вляза в мрежата Joy Joy

Пак взе да ме избива на глупости посред нощ, а уж решавам листовки  Twisted Evil

# 170
  • софия
Анелийке, ти не спиш ли? smile3534
Моят крак вече е както преди, отново си подносих високите токчета...и роклички, полички...
От понеделник ни е тръгнало на рожденни дни във фирмата...днес е третия, на 2.06. пак има... Laughing

Запазих хотел за морето от 24.06-29.06., на Синеморец. Сега това чакам...Приятен и слънчев ден!

# 171
Айде и аз да почерпя за три години семеен живот. Много бързо минаха, дано и занапред да е така Grinning

Отивам да чистя, да разхождам детето, да готвя и т.н  Crazy

# 172
bbibbi ,честита ви годишнина Hug  bouquet Hugда се обичате и разбирате винаги,да не отслабва любовта ви един към друг,да не намирате по-интересен приятел от половинката си,бъдете щастливо и задружно семейство и си родете и отгледайте поне още няколко наследника до суш толкова чаровни като Стоянчо Hugчестит празник smile3525

Ако незнаеш,на третата годишнина от сватбата се подарява -кристал,стъкло-от съпругът на съпругата сега прочетох в нета Peace

# 173

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА  bbibbi  bouquet
много здраве и щастлив семеен живот ви желая- и не оставяйте малкия сладур без другарче, дори  и пак момче да е  Joy

# 174
  • Розовата долина
Здравейте от мен!!
Сложих Инка да спи и хоп-на компа!!!
Честит празник на bbibbi,много семейно щастие ви желая,да се обичате и да сте щастливи,да запазите любовта си толкова чиста още дъъъъълги години наред!!!
Тъкмо се лакирах тук с един лак(цвят диня)и се чудя дали не е много искрящ,в дилема съм дали да го сменя newsm78 Иначе е много хубав,ама да съм на морето с тен,или събота и неделя,май не е много,много за работа!!!Нещо напоследък съм се вманиячила в лакове и почти всеки ден купувам нов,оффф и Инка и тя иска постоянно да я лакирам и днес ми заяви,че като стане голяма сама ще си решава какво ще прави Simple SmileДа ама дотогава колко хляб има още да изяде,както се казва!!
iniici,браво,че можеш вече да носиш токчетата,ама да те питам как караш с тях,аз нещо не мога да свикна.Удобно е като се дава газ,ама като надигаш съединителя е доста кофти,ама то сигурно се свиква.Ще си изкарате супер на Синеморец,там са едни от най-хубавите плажове,отидете на Силистар,намира се по пътя към границата,отбиваш се през една гора.Нас преди години ни заведоха на този плаж и наистина беше божествено,точно като"Завръщане в синята Лагуна",водата-кристална,беше защитена местност,резерват и тока идваше от един агрегат,така че всичко си беше чисто и непокътнато,ама сега не се знае каква е действителността,и там може да са го застроили!!
Ани,как са листовките?А курса?Радвам се,че си попаднала на колектив,че това е много важно.Ще почиваш ли на Алпите?
Кики,дано да си удовлетворена от работата,пожелавам ти успех Peace

Аз само чакам да дойде 5ти,че нали заминаваме на Рибарица,макар и само за 3 дни,дано е хубаво времето,за да се разходим подобаващо!!Иначе сме добре,ще трябва да сядам да уча,служебни неща,инструкции,ама все няма време.....Заела съм се сериозно да спортувам,много добре се чувствам!!

Ами това е около мен!!

# 175
  • софия
Добро утро!
Аз вече 3 дена съм супер нервна, дадохме колата да ми оправят вратата, където един ми я беше натиснал. И като купили бяла боя, не била точно бяло като цялата...ужас ooooh! На всичко отгоре уж трябваше да е готова още вторник, а може би чак утре...Е, вярно, че на съпруга ми един войник я прави, ама си е гадно да се надяваш... Tired

Таня, аз си карам с балеринки...в багажника си имам три, четири чифта официални и си ги слагам според облеклото за деня. Много ми е удобно така. Не мога да свикна с токове да шофирам.
Тая събота и неделя уж ще бъда сама, смятам за банки да обиколя и да се видя с 2 приятелки.

# 176
Добро утро момичета,
Танче,и ти започна рядко да наминаваш,поскатайваш се,на фитнес ли ходиш,на биричка ли незнам Thinking

Дорето и тя от дъжд на вятър Crossing Arms
Аз само си останах последният мохикан hahaha Joy
Хубав ден на всички  bouquet
iniici ,ама какви са тези балеринки newsm78

# 177
Добро утро .Весел и усмихнат ден пожелавам на всички.

При мен положението е леко трагично - нямаме баня/в ремонт е / и  тичам всяка вечер до другият етаж за да се изкъпя/над нас живее на моя хубавец лелята/.
Наближава на Додо РД-то, все още не съм решила какво да му подаря.Човека иска скейтборд .ама нещо ми се вижда малък за такова чудо.
Изчезвам ,че ще имаме проверка от биг босовете от Сони.

# 178
  • софия
jinjer_78 , това са равни обувки

# 179
Благодаря ви за милите пожелания  Hug
Ще се пробвам да се разпиша на следобедното спане.
Сега ще излезем малко да се поизмори, че май пак го дават да вали по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт