Пее,скача в градската градина Чирпанската ни весела дружина!8

• 22 419
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Браво на Ицко че вече е самостоятелен Wink Hug smile3501 тъкмо мама и тате на спокойствие да направят сестричката му Mr. Greenама той си знае човека Flutter

# 151
  • софия
Уф...засега хич не ни е в плановете това второ дете... Rolling Eyes

# 152
  • Розовата долина
Айде тази сутрин кафето е от мен:

Илина ме събуди с думите:Мамо,днес нали ще съм с поличка!!!
Направо се е вманиячила в тези поли,с едно друго дете в градината постоянно се съревновават коя е с пола и коя не е.Голяма кипра,сукмани не иска,те не били поли и всяка сутрин водим един и същи спор!!!Малеее,като порасне не знам какво чудо ще е,да се стяга татко и в кръста че като я гледам  само за дрехи мисли Sad Ама какво да се прави.....
При нас започват Празниците на розата и е много красиво,точно празника е на 30-31 май,тогава има шествие по улиците.Всяка година избират от абитуриентките Царица Роза,която по тия празници е много на почит.Ето и една снимка на тазгодишната избранница

Има много туристи по улиците и на всякъде мирише на рози,много е приятно!!Ако някой има път насам може да дойде да се поразсее.Пък може и да се видим....
iniici,браво на Ицко,че спи в отделна стая,мисля че това е голяма стъпка напред,ами това е децата вече не са толкова малки,за жалост пораснаха вече и не са онези малки бръмбърчета,които бяха....Аз като гледам Илина като запи,ами тя цялата кошара изпълва,а беше време имаше място за още поне 5 деца... LaughingОх,малко ме избива на носталгия по онова време,когато беше малко бебенце....
Здравейте,
мен ме е срам да кажа,но днес след като заведох децата на градина и си направих обилна закуска с мекици и айрянче си легнах пак че до преди малко Embarassed Embarassed Embarassedлеле такова спане му треснах не беше ми се случвало от сто години  Blush

Браво на теб,Диде!!Наслаждавай се на моментите,че като започнеше работа няма да имаш тази възможност,тогава започва едно бързане и все не стига времето.Вчера една позната ме пита коя книга чета,аз и викам какви ти книги аз нямам време да сготвя и да обърна достатъчно внимание на Инка.Май не съм чела  откакто се е родила EmbarassedСрам,срам!!!!

Хайде лек и успешен ден,мацки!!!

# 153
Здравейте в тази жега Wink
ние цял преди обед обикаляхме за тротинетки и купихме със спайдърмени много са готини,децата им се радват много и Аси веднага я подкара безпроблем а Криси още я бута но и той ще се научи Grinningвзехме им и джапанки със спайдъри
Изпържихме си за обяд картофки в новият фритюрник Mr. Greenаз четох в нета и видях че сме уцелили пише че за четвъртата годишнина се подаряват електроуреди Peace

Танче така като разказваш знаеш ли как ми се идва ей Hugда видим малко Казанлък,аз съм била на сватба преди време Flutterа за времето и спането си много права,така че да не ми пука че съм си поспала малко,на мен и без това това ми е хобито hahaha Joy

Сега ще спим всички защото е много горещо Flutter

# 154
Ей ама никакви ви няма днес,
и земетресение имаше тука ,някой друг усети ли го newsm78

# 155
Здравейте!
Земетресението май го усетихме, ама втрото. Кой знае къде сме били по време на първото. По-скоро беше като тътен, не като "тресене" на земята. Добре, че няма жертви!!!
Ние днес не сме на работа, че има някакъв американски празник. Добре стана, защото и децата не са на училище. Тази седмица ще ми е кратка, защото после излизам в отпуск за 3 седмици. Май първата седмица ще съм в Чирпан. Оказа се, че и майка ми си е взела първите 5 дена от юни, така че... Ще видя малката на сестра ми Simple Smile Тя утре става на един месец Simple Smile Трябва подарък да й купим Simple Smile
Ако някой от неживеещите в Чирпан е там по това време - ще се видим, ако искате. Simple Smile
Лек ви ден засега, аз днес може и няколко пъти да се включа, че нали ще съм много ангаже със стоенето в къщи Simple Smile

# 156
Хайде и на вас да се похваля.Земетресение не съм усетила...незнайно как,че сме на 7-мия етажно е факт.
ОТ УТРЕ ЗАПОЧВАМ РАБОТА...Днес си подписах договора-не ми е далеч...парите ме удовлетворяват-желанието за работа не ми е изчезвало...та....започвам. newsm44Довечера съм обещала на Теди да я водя на "рестоант да харчи мама парички да ми купи пържени картофки със сирене".Вас ви черпя с едно следобедно кафенце:

# 157
Наде честито!!!!
А за земетресението-нищо не съм усетила.То нямаше и как де.Точно тогава съм пътувала към София.

# 158
  • София
Ей ама никакви ви няма днес,
и земетресение имаше тука ,някой друг усети ли го newsm78

Ние сме цяла седмица в Пазарджик.  Grinning
Земетресението го усетихме.Леко беше.При вас сигурно е било по-силно.

# 159
Kiki_andr ,честита ти нова работа  bouquet Hug  bouquetщом ти допада по всички параграфи дано си доволна и занапред от нея Hug

# 160
Kiki_andr ,
честитих ти в другата тема, но се възползвам от възможността да ти честитя и тук.  bouquet
Казваш, че за всичко хубаво, което се случвало в живота ти е трябвало да се бориш. Затова още по-силно се надявам да си откила 'своето' място и да се чувстваш  спокойна и добре оценена на новата работа.
И дано да повлечеш крак!
Пиши при възможност какви са ти първите впечатления. Проявявам интерес, защото на мен те първа ми предстои да се сблъскам с проблема 'намиране на нова работа'.

# 161
Наде, успех!
Дано останеш доволна, да няма късни прибирания, недоспиване, работа събота и неделя....

Какво стана със срещата в Чирпан? Ина май ще имат тържество в събота, а аз исках в петък да пътувам.... Нещо за събота вечер, неделя...???

# 162
Здравейте,
това с повличането на крака за нова работа и на мен ми допада дано да стане,че и аз съм от отбора на надяващите се за работа Praynig

# 163
Ето ме след първия работен ден...Цял ден не станах от компютъра-до тоалетна не ходих дори...като невидяла работа.Принципно раб.време ми е от 9 до 18,но днес колежката имаше работа сутринта и ми каза да отида в 11.В 10.30 бях там...и като започнах...и към 17.30 същата тази колежка казва-"ей сега като стане 18 и ще назначим няколко човека  на работа...и аз се изправих на нокти.Казах,че не мога дад отстана до 20,че не съм го предвидила и не съм организирала друг да ми вземе детето.Тръгнах си в 18 и в 18.15 бях при Теди,ама...повече няма да се връзвам така...

# 164
  • софия
Kiki_andr , желая ти кураж и самочувствие на новото място.
Много хубаво, че работата ти е близо до на детето градината.
Ние живеем в Люлин, а работя в Панчарево. Добре, че мъжа ми е сравнително близо...иначе не ми се мисли ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт